Pa evo, govorite da nisu bitni, kao i to jel smo prvaci, drugi, treći, ili se borimo za opstanka
Ta nije "rezultat je trend, a ideal je vječan" ????? — Navijač Dinama
Ljudi su zajebali, to su indirektno priznali oduzimanjem Zajecu ovlasti vođenja sportske politike i imenovanjem Bobana za PU. To je sasvim dovoljno. Sve drugo bi bila daljnja destabilizacija kluba.
Sad treba pustiti Bobana da radi a DP i ekipa u IO i odborima neka se uhvati izmjena Statuta. — The Undertaker
Upravo si ti taj koji umanjuje uspjeh svog kluba jer ti to paše klasičnom narativu da smo sve sjebali. — Paggini
Pa to je i tvoj način razmisljanja, tovarski. — Paggini
Ja mislim da je, nevezano za ovu raspravu, vrijeme da se krene prestati povlačiti tih 11 bodova, u ovoj sezoni zvanoj krah. — Tongo Doumbia
Ja sam po razmišljanju i svemu tovar otprilike koliko je Marko Belinić ustaša. — Navijač Dinama
isto tako je činjenica da ni od toga ni od tih “Oceanovih 11” nemamo ništa nego se mora graditi dalje — Tongo Doumbia
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.