• Paggini
    49.3k

Ha nebitno je birati, niti je to moja poanta bila u početku, ali umanjivati 39 milijuna od LP jer je Rijeka vjerojatno prvak je malo pretjerano
  • emilperska
    10.5k
    Ovo naše brojanje para koje nitko ne vidi osim tete u racunovodstvu kao alibi za HNL katastrofu mi je kao jogurtovo brojanje članova vec 20 godina zaredom..
  • dmil
    682
    Taman smo te novce sto smo zaradili od svih tih pobjeda potrosili na otpremnine trenerima. Sreca pa nam koeficijent ostaje i dalje dobar.

Vidim pitanje Pagginija je bilo da ne igra Uprava utakmice i slazem se, 50/50 su mi oboje krivi, ali Uprava je ta koja kroz SD bira igrace koji ce igrati, Uprava i SD su ti koji staju uz trenera, koji nece dopustati igracima da izbuse 3 trenera ove sezone, Uprava i SD su ti koji nece dopustiti igracima pusacku sobu na stadionu. Uprava i Zajec su koji se gledali kako Maric sustavno puni sportski sektor svojim pajdasima.

Ukratko sjebali su svi, cijela upravljacka struktura, od Predsjednika, Uprave i IO, a krivicu ce snositi nitko, osim Marica koji je ispao dezurni Pedro, cije ce greske zamaskirati sve lose sto se radilo u klubu cijele godine, a ja ne pusim bas pricu da je Maric jedini odgovorni bio za sve.
  • Paggini
    49.3k
    Pa evo, govorite da nisu bitni, kao i to jel smo prvaci, drugi, treći, ili se borimo za opstanka

Ta nije "rezultat je trend, a ideal je vječan" ?????
    Navijač Dinama

Gdje sam ja opravdavao neuspjeh? Upravo si ti taj koji umanjuje uspjeh svog kluba jer ti to paše klasičnom narativu da smo sve sjebali.

Opet, ovo je apsolutan neuspjeh, to sam pisao cijele sezone i da mi se da traziti postove, nasao bih ti ih, ali ovo histeriziranje i manijakalno trazenje glava je upravo kao tovari.

Naime, promijenili su koliko, 10 uprava u 15 godina? Pa to je i tvoj način razmisljanja, tovarski.
  • Crle
    947
    wwally.png

Nađi krivca.
  • Crni86
    10.1k
    Ljudi su zajebali, to su indirektno priznali oduzimanjem Zajecu ovlasti vođenja sportske politike i imenovanjem Bobana za PU. To je sasvim dovoljno. Sve drugo bi bila daljnja destabilizacija kluba.
    Sad treba pustiti Bobana da radi a DP i ekipa u IO i odborima neka se uhvati izmjena Statuta.
    The Undertaker

svako ko oce krenut filozofirat, pozivat na odgovornost, smjene i slicno neka si prvo procito ovaj komentar. Dosadni ste vise.
  • Tongo Doumbia
    6.5k
    Ja mislim da je, nevezano za ovu raspravu, vrijeme da se krene prestati povlačiti tih 11 bodova, u ovoj sezoni zvanoj krah.

Okej, navijački ponos, sve super. Bio je ponos i razočaranje neko vrijeme nakon onog Milana doma i to je isto okej. Ali, od toga se ne živi. Iskoristili smo što nam se nudi u LP, zgrabili pare, od toga dobili jedno veliko ništa. Odnosno jesmo, razočarenje na proljeće. I to teško. A po defaultu bi trebali odmagliti ovim debilima 15 bodova sa svim tim resursima.

I što sad dalje? Ja ću na tu temu napisati da smo otjerali trenera koji nas je u LP i odveo. Pa onda drugog koji je tamo “zakapario” osam bodova. Pa mi onda vi slobodno prikačite “zasluženo su bivši” i bla bla bla. A od svega toga i dalje nemamo ništa. Prošlost. Passe.

Dekintirana Rijeka je na rubu titule, u izlogu nam je jedino Baturina kojem je cijena pala 30 posto u odnosu na nekakav peak koji se mogao dostići, a sve vodi ka tome da će nas u idućoj sezoni, inače prejebenobitnoj, voditi lik koji najviše podsjeća na Ismeta Horu, a u CV ima vođenje Varaždina i Belupa, uz šegrtništvo Marku Lozi u Međimurju.

Optimističan sam, skroz. I sad me pogotovo veseli 11 bodova od prije pola godine. Nema šta. Aj ljudi nemojte me jebat….
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Upravo si ti taj koji umanjuje uspjeh svog kluba jer ti to paše klasičnom narativu da smo sve sjebali.Paggini

Pa kakav je to onda uspijeh, pošto svi govorite "11 bodova buraz moj ono", "jebeno 11 bodova smo osvojili u jebeno ligi prvaka stariimoj jebemti ee ono fakat ." i šta imamo od tih bodova, evo od tog novca, ako novac nam nije bitan jer pišete narativ, ne moramo biti prvaci, pa onda nam i ne treba ni taj novac ni ta liga prvaka kojoj se toliko dičimo i ne znam šta sve ne...

Druga stvar, gdje ja govorim da smo sve sjebali?? I da jesmo, a po trenutnome na putu smo ka tome, oke nismo još, ali postoji pravac i smjer.

Tko je onda krivac??? Perković, Bruno, Ademi, Kanga, Kulenović???? Ili oni koji su ih tu doveli? Ili su svi pomalo, a onda isoadne da smo i mi krivci najviše jer smo takve ljude koji su doveli te igrače i te ljude koji su krojili taj roster, birali na izborima, tko točno, Đuro, Pero, Ante ili Mi?
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Pa to je i tvoj način razmisljanja, tovarski.Paggini

Ja sam po razmišljanju i svemu tovar otprilike koliko je Marko Belinić ustaša.
  • Paggini
    49.3k
    Ja mislim da je, nevezano za ovu raspravu, vrijeme da se krene prestati povlačiti tih 11 bodova, u ovoj sezoni zvanoj krah.Tongo Doumbia

Ja sam ih spomenuo samo kao drugu stranu medalje komentaru na koji sam se početno referirao, ali zašto se to ne bi spominjalo ako pričamo o rezimeu sezone? I to je ogroman jebeni dio sezone i povijesni uspjeh. Neće nitko sezonu zvati uspješnom zbog toga, ali zašto se ne bi pričalo o tome?

Ja sam po razmišljanju i svemu tovar otprilike koliko je Marko Belinić ustaša.Navijač Dinama

To se slažem, ali to traženje mijenjanja uprava svakih godinu dana mi je tovarski mentalitet, to želim reći.
  • dmil
    682
    godinu dana su imali za novi Statut, od Statuta ni S, reklo bi se bas prikladno sad kad imamo ovu katastrofu od rezultata, da se bez novog Statuta Zajec ne moze maknuti bez da se urusi cijela struktura kluba
  • miro
    6.3k
    Samo jedna stvar, koju sam zaboravio. Ako se Dinamovo proljeće želi izdići iznad usporedbi s Našim Hajdukom i sličnim podmetanjima, kako su tu samo zbog sebe - a ja vjerujem da nisu - onda nek se dobro uhvate pisanja i izglasavanja novog Statuta. Ne do Bog da nam sljedeća sezona bude kao ova, tražit će se glave, a onda bi bilo dobro da imamo spreman Statut i raspišemo izbore. Na tim izborima, uvjeren sam, Dinamovo proljeće će opet odnijeti pobjedu - ali moraju čim prije odraditi ovaj zadatak.
  • Tongo Doumbia
    6.5k

Pa ja sam ti naglasio da je nevezano za raspravu i da ne ide tebe. To je čest argument ovdje, za branjenje uprave od brojnih (ne tebe sada, ali viđao sam pun kurac takvih komentara), jel.

Ja tu nikome ništa ne oduzimam, pa ni DP- u ili o kome već pričamo. Ali kažem, ovo definitivno nisu dani ni trenuci za spominjanje toga kao kontraargumenta nekome tko tambura o “uprava dolje”.

Da sad mene pitaš osobno, s puno više emotivnog naboja pamtim onu Atalantu, 2019. i Bjelkovih 5 bodova nego ovih 11. Čak i sezonu ranije s prezimljavanjem u EL. Možda jer smo tada pješke osvajali HNL i bili “pravi Dinamo” od kog ovakva Loksa prima petardu. Možda zbog one lude atmosfere i povratka te dugoočekivane kemije oko kluba i terena. Možda zbog sistema natjecanja koji mi je bio draži. Dakle, ne znam,ali je tako.

I isto tako je činjenica da ni od toga ni od tih “Oceanovih 11” nemamo ništa nego se mora graditi dalje. A pogotova je činjenica da od toga nema ništa nakon sramotne i kukavičke partije kontra Lokomotive. Samo to.
  • Dudu9
    1.7k
    Neko ko je nesposoban treba ga maknuti iz kluba, šta je ova sezona u hnlu nego destabilizacija kluba, imati najgoru sezonu u povijesti, onaj koji je zasrao treba i otići ili su neki iznad kluba?
  • Paggini
    49.3k
    isto tako je činjenica da ni od toga ni od tih “Oceanovih 11” nemamo ništa nego se mora graditi daljeTongo Doumbia

Slažem se sa svime napisanim, iako je meni u najdrazem sjecanju ostalo prvo proljece u EL sa Fenerom, Trnavom, ali samo bih nadovezao na ovo da trebamo graditi nove temelje, ali tih oceanovih 11 nam je dalo solidno uporište za izgradnju tih temelja.

Da je, nedajbože, Jakir kihnuo protiv Qarabaga, pa smo zavrsili u EL i imali 15 milijuna umjesto 40 milijuna, puno bi zajebanija situacija bila, na kraju krajeva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.