• Noel
    11.3k
    U ključnoj utakmici gdje nemaš što za izgubit protiv raspale Lokomotive ti ulaziš sa samo jednim napadačem i jednim krilom. Neki ljudi su bili spremni takvom smiješnom pomoćnom treneru dat sljedeće sezone Dinamo u ruke..
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    a i to jedno krilo je komotno moglo vani nakon 20 minuta
  • ElDorado
    3.7k
    Uvedes dva napadaca a izvadis i to jedno i pol krilo.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    "Boban je prošao sve kancelarije i naredio da se igra 4-3-3 – otkrio je Ivan Kelava."

Spada li u "sve kancelarije" i kancelarija Sandra Perkovića? Ovo su riječi Kelave, pomoćnog trenera u kadetima, valjda nije dobio tu informaciju iz novina.
  • Ivdzo11
    6.4k
    I onda pored zivog Cordobe, Mbukua, Hoxhe ti uvodis Roga.... Svaka cast Sandro
  • Markelo
    3.3k
    Ona sezone Peteva na klupi Dinama se sada čini sasvim korektnom. Čovjek je popušio trofeje od Rijeke koja je onda složila povijesno dobru ekipu u Hnl-u i koja je imala kapacitet igrat i ligu prvaka.
    Petev sada može polako ići u zaborav, imamo novo dno na koje ćemo se referirat
  • crophantom
    360
    Igračima samo mogu reći da iduću nedjelju ima da dobiju Varaždin kak znaju i umiju... jebe mi se oce Rijeka sutra dobit pa da nemamo za kaj igrat ili ćemo još biti živi, tolko su dužni ove sezone, jebem im sve po spisku.
  • Paggini
    49.3k
    I onda pored zivog Cordobe, Mbukua, Hoxhe ti uvodis Roga.... Svaka cast SandroIvdzo11

Najmanje se tu Sandra pita
  • Dinamo Sarajevo
    87
    Nije pošteno cijelu sezonu svesti na komentar o jednom igraču ali Kulenović je drvo...i da zabije 150 golova...i bravo za sve koji su ushićeno zazivali ostanak Perkovića. Pravi ali PRAVI trener (a to nije ni Kovačević) i 5, 6 gladnih koji će pišati krv i preorati travnjak minimum je koji se mora napraviti...
  • Thor
    114
    [img]http://2-tko-izgubi.jpg
  • Zg123
    1.8k
    Meni je malo neugodno zbog ovih danasnjih sudackih odluka, ajde penal nekako mogu probaviti iako mi je od tri k sto bi rekao jedan sudac, ali onaj crveni i zaledje??
  • Paggini
    49.3k
    Crveni je čist, zaleđe je milimetarsko, ali također smatram da je čisto.

Najupitniji je po meni penal, prepremekano mi je to. S druge strane nisu svirali na Petkoviću koji je puno čišći i nije se uopće registriralo da je lopta pala u ruke igraču lokomotive nakon čega se sudario sa svojim igračem u 16m
  • Tongo Doumbia
    6.5k
    Mislio sam da će gard biti fajterski nakon 5-0 u subotu.

Ono, Belupo te ugrozio žešće do tvog gola, raspucao si se kad ti je prvi krumpir upao, sad idu dvije “lake” s po 3-0 i prvak si. Ipak je pretpostavka da će se Rijeka poskliznut na Poljudu gdje Hajduk tradicionalno dobro igra bez pritiska. Ali ne, ide još jedna takozvana “kurčina” utakmica.

Sad baš ne želim nikakve teorije, kraljeve, uspijevanja i nadanja. U rov, lopate, krampe, šljemove. Ispravite što ste izasrali svi do jednoga. Odnosno, nadam se da neki neće dobiti priliku za ispravak.
  • The Undertaker
    7.8k
    Ovo je standardna Dinamova utakmica kad nam protivnik parkira autobus ispred gola. Ne znam što se iznova čudite.
  • Zagreb1992
    2.3k

Problem je kaj nemamo kvalitetan VAR sustav...vjerujem da bi boljim VAR sustavom se ovo dokazalo kao što je i suđeno da je offside ..milimetarski ali i dalje je offside
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.