• Fan
    1k
    Čini mi se da ćemo opet imati "dugu klupu" i to s novim igračima na koje se ozbiljno računa, a ne s prevarama koje ubacuješ u igru samo zato jer gubiš i druge opcije nemaš.NORTE

Ne znam po čemu si ovo zaključio. Zasad su "zicer" Soldo, Mudražija i Ljubičić. Za Mudražiju, a pogotovo Soldu, se može reć da su kupljeni reda radi i mogu poprilično sigurno reć da neće radit baš nikakvu razliku ni sa klupe (daj Bože da sam u krivu). Lisica npr, koji se sad jako često spominje, također ne liči na igrača boljeg od jednog Špikića. Slično mogu reći i za Kovačevića kojeg se najviše spominje, a ne čini se da bi mogao biti neki ozbiljniji upgrade od dosadašnjih naših trenera.
    Zasad nisam zadovoljan.
  • Tongo Doumbia
    6.5k
    Još je trebalo onaj penal nad Petkovićem svirat. Jer ga drugačije ne bi dali idućih 15 godina.

Jesu ljuti otišli kaj ih se nije pozdravilo? Jel ginu sad odjednom jer ih gleda Zvone Boban? Jel nam gotova serija majica s onog grafita i (ne)uspijevanja?

Horor od sezone, tragikomedija, užas.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Utakmica presjek sezone

Bar pol momcadi misli da ce protivnik past samo kad ih vidi...
    Jedan sut protivnika i spasavaj se..

Pa onda malo pognu glave i broje nule na racunu

Malo trckaraju kroz tjedan i sve ispocetka
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    I kad neko kaže Mudri nije za Dinamo ,umrijet od smijeha ,pa izgledao je kao Maradona kraj naših i nije jedini
  • Navijač Dinama
    9.9k

Više sreće,i pogotovo znanja i htjenja iduće sezone, a manje škarta, šetača, senilaca i bolikurčine.

Neka nam je dragi Bog u pomoći

#aŠTOakoUspijemo
  • Agramer86
    558
    Srušeni velikani

19/20 Atalanta
    20/21 Tottenham
    21/22 West Ham, Sevilla
    22/23 Chelsea
    23/24 Betis
    24/25 Milan
    25/26 ???

Ko pada u 25/26?
    wolfgang14

Astana
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Ponasas se kao smece cijelu sezonu prema klubu koji te placa. SAM SAMCAT sve sjebes sto se sjebat da zbog bolikurcine koja ti je svetija od dresa kojeg nosis. Samo zbog Bozije milosti si pet kola prije kraja jos u igri za naslov jer su konkurenti sramotno losi.

I onda.

Imas tri utakmice na domacem terenu do kraja. Nijedan derbi. Moras pobjedit sve tri inace je gotovo. I ti umjesto da pisas i znojis krv, da bi barem malo isprao svoju odvratnu sramotu koju si nasrao na nas voljeni klub tijekom sezone. Ti sjebes svom silom protiv najslabijeg od ta tri protivnika.

I problem je sto Rijeka nije sad osvojila naslov. Nego smo ga mi izgubili. Da smo pobjedili sve do kraja i Rijeka osvoji bi i dalje bila sramota sto su ova *utipkaj uvredu* od takozvanih igraca prezentirala ovu sezonu. ALI OVAKO je to toliko sramotno da svijet vidio nije.

Da ima pravde 10 godina centa za nogomet dobili ne bi. Nazalost oni ce si pobrisat "suze" milijuncekima ako suza uopce bude i bilo i zivot ide dalje. Neki odjebu na ljeto i boli ih tuki kaj su israli.

A mi smo fino ostali posrani njihovim govnima koje nam serviraju cijelu jebenu sezonu. Danas sam se derao kao nikad prije jer nisam mogao vjerovat da cemo uspjet sjebat na nacin koji vise prilici tovarima nego nama. Jedino dobro je sto je konacno ova nocna mora gotova makar zavrsila uzasno. Jer ta nada koju ta *utipkaj uvredu* od takozvanih igraca uspiju nanovo unistit je nesto najgore sto u nogometu moze bit.

Hvala vam na nicemu *utipkaj uvredu* i s Bogom!
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Možda gubitak titule i remont nije ni loš. Sjetite se katastrofalne sezone 16/17 kad smo izgubili oba trofeja i ispali od velikana Skenderbeua. Sezonu nakon uzeli titulu na guzove, 3 trenera imali tu sezonu, ali titula i kup u džepu. Nakon toga slijedi famozno ljeto 2018., a uz Bjelicu dolaze i igrači koji će nam u idućim sezonama donjeti radosti i sreće kao rijetko koja generacija prije.
    Tužan sam kaj nema titule i LP, ali možda uz pravi remont u igračkom i trenerskom smislu dobijemo neku novu generaciju kao onu Bjelicinu. :pray:
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Na prvu sam bio utučen skroz, ali sad kad sam se malo smirio jednostavno ova ekipa nije zaslužila apsolutno ništa ove sezone. Suludo je da su uopće u igri za naslov, jer nema tu niti igre niti žara, sve je to tulavo i bezidejno, bez obzira na trenera. Moramo pročistiti svlačionicu, a koliko god možda to neke zaboli, kaj se mene tiče, Petković(ozljede), Mišić (ne može biti više jedini takav tip igrača u ekipi), Ademi + Ristovski (kako su izgledali ove sezone, ozbiljan nogomet je upitan) neka ostanu u Dinamu, ali graditi neke dugoročnije planove oko njih je samoubojstvo. Neke iluzije oko toga da Sandro Perković može biti trener prve ekipe su se isto rasplinule. Jednostavno mi u ovoj ekipi nema zajedništva, žara, borbe. Puno i ozljeda, stativa, ali opet to ne smije biti izgovor za kriminalnu igru koju su pokazivali kroz sezonu (ali ako ćemo biti iskreni i prošle sezone se vidio veliki pad). Igrat će se opet za dva mjeseca novo prvenstvo i ja vjerujem da će Boban to posložiti, ali da treba reset, treba
  • crophantom
    357
    Nemam kaj reci nego jbg...
  • Dzoni
    1.3k
    Dogodilo bi se prije ili kasnije, na nama je da iz ovog izađemo što jači i da ne potonemo
  • San Lorenzo
    19.3k
    Nadam se da Rijeka sutra pobjeđuje, da konačno završimo s ovom pričom i ovom generacijom, što se prije bacimo na posao kojeg imamo preko glave to bolje.
    Lani smo osvojili naslov u sličnom scenariju, pa smo sve probleme potrpali pod tepih, klub je predan u ruke duetu od kojeg jedan član, uz dužno poštovanje za sve što je za klub napravio, u 2025. godini nezna složit rečenicu bez da izazove kontroverze, a drugi je tip koji unatoč 0 sati radnog iskustva misli da je najpametniji na svijetu, a još je i cjepljen protiv samokritike.

Ostavit Teofila, Stojkovića, Kuleta, Kačavendu...na njima graditi novu momčad...Baturine, Petkoviće, a pogotovo one Konge i Mobutue ne želim u krugu države, a ne stadiona.
  • Ludovic IX
    8.3k
    Jebiga.. ali više mali moj tužan neg ja. Treći put prezalio prvenstvo..ko cd sad dočekati novu sezonu
  • Odani Zgd
    455
    Od totalne euforije danas do duge mračne noći....Laku noć
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Sa obzirom na moje godine i svega što sam prošao i vidi u životu , dobrih i loših iskustava ,ne može me niko obradovati a i sjebati i iznervirati kao dinamo. Umjesto da smo mudriji odmjereniji,pa da prespavao ako se spavati i može nakon ovakve katastrofe , cijela sezona se svela na ovu utakmicu . Pokazala sve ono što gledamo i svu patnju kroz koju smo prolazili od samog početka. Nadali se svi da će se konačno ovih zadnjih par kola stabilizirati,da će izaći iz svega kao momčad,pokazati muda oni svi gledaju dole , šetaju se i nadaju da će neko drugi zabiti i riješiti ove muke,da će onaj drugi potrčati za protivnikom. Ovo boli i te kako, i teško je prihvatiti istinu. Ali svi vidimo da više nismo momčad , da nemamo ni vođu više , trenera. Nisam ni Zajeca vidio da je istupao i podržavao momčad sad kad je bilo najpotrebnije,da se podigao hype neki. Mislim da ćemo se svi složiti da hvala bogu ova muka prestaje sljedećim kolom i da se svi skupa radujemo ili brinemo šta će nam ljeto donijeti . Promjene su potrebne na svim razinama. Teško je , ali se iskreno nadam da ćemo se svi radovati sljedeće sezone. Nadam se i da Boban i uprava to vide sad. Da nam je potreban pravi trener kao prvo. Oprostite za ovoliki post, morao sam izbaciti iz sebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.