• kajjaznam
    179
    8 neodlučenih utakmica i 9 poraza. Na skoro svakoj od tih tekma isti je obrazac. Stisni visoko, nabij tempo, markera na Mišića, pusti neka KTC nabija lopte,
    plus zalaganje dinamovih igrača . I tako su svi (skoro) dobivali bodove protiv nas. 4 trenera se promjenilo.
  • Medvedgrad
    588
    Ako ništa bar će stat priče kako nam lokomotiva pušta tekmegledatelj

Neće.
  • Niko1986
    1.5k
    Sad u sažetku vidio da galesic uzeo ono što je dao protiv hajdukaLudovic IX

Kad se sjetim za što se Mmaee napadao u Varaždinu, ovo je 150 puta lošija reakcija.
  • ElDorado
    3.7k
    Neshvatljivo je sta Perkovic lupa na pressici. Nabacuje floskule a 45 min on nije shvatio da je Cvitanovic stavio igraca viska u vezu i da mi nismo mogli preci centar. On kaze visak dodira i lose odluke u zadnjoj trecini. Pa do zadnje trecine nismo ni dosli. Nevjerojatno koja neznalica.
  • skener
    2.7k
    Već dugo me neki rezultat nije ovako pogodio.

A onih minutu dvije totalne tišine na stadionu nakon što je sudac označio kraj ostaje u memoriji do kraja života.
    Pogledi u prazno i tišina.
    Čak je i sjever zašutio, ljudi su jednostavno ostali bez teksta nekon svega.

Nakon svega još i ovo, jebeno nevjerojatno
  • Bernard
    756
    Neću se uoće zamarati sa čitanjem svih komentara, vjerujem da su većina za riganje.
    Sezona kakva takva je, jbg idemo u remont i nove pobjede.
    Na sjeveru ludilo ko i uvijek, pozdrav svima koje sam vidio, dečki su tu uvijek za naš klub.
    Pozdrav i @dedi koji mi je pravio društvo na sjeveru, nemoj se nalizati večeras zbog lošeg rez.
  • i more je plavo
    1.3k
    Sutra mi srce nece dati da se veselim golu Rijeke, ali razum ce biti uz Rijeku.

Ti decki su sve utakmice odigrali na 130% svojih mogucnosti, a mi vecinu na 70% i zato se zasluzuju radovati.

Danas kad je Goričan pogodil onu bombu.....Mudri širi ruke i vidi se da mu je žal Vasilju bilo neugodno....e.....i takvu Loksu mi nismo mogli pobjediti.
  • Kruno
    913
    Ekipa nemojte mi zamjeriti ali nismo zasluzili naslov.
  • jedan u nizu
    13.2k
    Od pocetka utakmice se vidio govor tijela igraca kakav vidamo cijelui sezonu.
    A to je: - LAKO ĆEMO!!

Gospoda se uzvisila nakon 5 komada Slavenu i danas izasli kao da se utakmica sama od sebe dobiva.
    Potrebno je samo odraditi 90 min pa idemo dalje,

Jos im je bilo mrsko izaci jer zasto bi izlazili kada je to pobjeda sigurna, zasto nebi netko drugi igrao?

Ne treba tu trener, tu treba jedan Atila sa bičem u ruci pa da nakon svake gluposti na utakmici i treningu neko dobije preko leda.

Samo kompletni remont.
    Minimalno od Bobana ocekujem ispisnice Ristovskom, Petkovicu, , Ademiju, Zagorcu, Kulenovicu, Kangi.
    Ne otkupiti nikoga sa posudbe.
  • ElDorado
    3.7k
    Od danas za mene je i Mišić na listi za odstrel
  • fakin
    678
    Ekipa koja ima jednog jedinog napadaca u momcadi, koji se zove duje cop, osvojit ce naslov prvaka Hrvatske
  • Jay
    1.6k
    Kao da me netko mlatio dva sata, sve me boli. Kako zaspati nakon ovoga, a pogotovo sutra ako rijeka ne dobije, a nece.
    Jedino pozitivno je sto sada nikome vise nece pasti na pamet ostaviti perkovica, koji masterclass je odradio, apsolutno zasluzuje ne jednu nego 16 sezona na klupi.
  • Noel
    11.3k

I jednog Radomira Đalovića kao trenera. I Devetka i nekog Oreča kojeg niko nezna kao bekove. I Menala kao jokera s klupe. Užas. Sramotna sezona Dinama, svih u klubu koji su bili dio nje. Od terena klupe do ureda..
  • Jaro
    9.9k
    Na skoro svakoj od tih tekma isti je obrazac. Stisni visoko, nabij tempo, markera na Mišića, pusti neka KTC nabija lopte,kajjaznam

Ovo traje jos od prosle sezone - a tu se vidi ideja i znanje trenera - ni Jakir, ni Bjelica (ok, on nije ni imao Misica pa je bilo jos gore) ni Cannavaro ni sad Perkovic nisu uspjeli smisliti barem jos jedan nacin izlaska iz obrane osim preko Misica...
  • ibro1986
    386
    izvadili kulenovica i krenuli na ubacaje… vadis igraca koji ti najvise zabija u zadnje vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.