• Facke
    5.9k

Izgleda da nemaju ni nasi decki nikakuv osjecaj po tomu kak su denes odigrali.
  • Paggini
    49.4k
    Samo kaj kangu,, mbukua, cordobu, mmaee, hoxhu, boli kurac sto se ovo danas dogodilofakin

A ti to znas jer ih znas osobno? Pa evo, igrali su danas domaći dečki i njih je itekako bolio kurac. Sta cemo sad?
  • Cif
    334
    Mudradžija i Lisica su za Dinamo 2.A Soldo da se proda .Kako padamo jer se na vrijeme ne rješavamo nekih igrača nego ih imamo za svete krave
  • Cif
    334
    ja bi ih ispratio iz kluba al ti im plješću.Poštujem tvoje razmišljanje
  • Dudu9
    1.7k
    Dinamo nije u stanju dobit katastrofalnu Lokomotivu a ovisi mu naslov o tome, kakvu nakupinu igrača ima dinamo kako možeš tako cijelu sezonu bit jadan?
  • NVKOD
    4.9k
    Ne treba se vaditi na Strukana i smiješnu Loksu - pokloni su bili više nego evidentni.

Ova utakmica je preslika čitave sezone. Povedeš 1-0 i onda staneš. Šećeš se. Poigravaš se. Predat će se. I onda dođe gol, uvijek negdje oko 70. minute i zatim panika. Vremena sve manje, pritišćeš suparničku momčad do njihovog peterca ne bi li zabio taj pobjednički gol, svi igrači lete po terenu, nitko ne leži, prekidi se odmah izvedu. I na kraju ćorak. Božica Fortuna okrenula leđa ovaj puta (Sučićeva stativa recimo). Tužna, razočarana lica igrača, a sami znaju da su oni zajedno s trenerom došli do ovakve situacije svojom bolikurčinom!

A mene zanima zašto se nije tako igralo od prve minute? Zašto se nije stisnulo Loksu u njihov peterac od sučevog zvižduka? Zašto ne riješiti utakmicu u prvih 30 minuta pa se onda igraj, troši vrijeme, leži. Uvijek ista priča!

Lako ćemo. Upisana tri boda prije početka. To se sigurno mislilo prije utakmice, bude Lokomotiva pustila da se ušetamo u gol. E, vidite, neće! Jer svaki igrač igra za sebe i svoju budućnost.

Zašto je Slaven tako nastradao? Vidjelo se je od prve sekunde da će biti dobra utakmica jer su svi grizli, znali su da ne mogu protiv Slavena upisati tri boda prije reda, zato su odigrali tako dobro.

Više se je bavilo jadranskim derbijem umjesto današnje utakmice. Dokle god se fokus ne stavlja na naše utakmice, događat će se ovakvi rezultati. Slična stvar je bila s Rijekom i Hajdukom ono kolo kad je Dinamo izgubio od Gorice. Previše su se fokusirali na našu utakmicu, a ne na svoju, zato su i izgubili.
  • Hnlovac
    2.2k
    Ja sam samo pozitivno iznenađem realnošću većine nakon utakmice, mislio sam da će biti zesca psihijatruja zone
  • fakin
    682
    Pa i domaci igraci su dno dna. Ovo sto nam pokazuju cijelu sezonu je sprdanje s imenom i institucijom Dinama. Ovo danas je ono cavao u lijes. Ne znam, nemam vise rijeci, ovoliko frustracija dugo netko nije iz mene izbio, hvala vam na tome
  • Odani Zgd
    469
    Nama trebaju par igrača za prvih 11,a ne prinove koje se tek moraju dokazati kroz pripreme, dapače takvih imamo pun kadar
  • Markelo
    3.3k
    Ove sezone baš grebemo po dnu. Stalno se spušta granica osvojenih bodova za uzet titulu i mi opet ne uspjevamo ni taj mizeran broj bodova skupit. Šta ćemo dalje. Žalimo za ligom prvaka kao da bi se ovakvi u nju plasirali. Da nas hoće posrat i da uđemo direkt u Europa ligu i možemo se udarat nogama u guzicu od sreća.
  • bobanzg
    5
    Jel izjavio šta ušupkavatelj? Jesu dali sve od sebe ? Ima li zamjerki ?
  • brile86
    183
    Pljeskom? Za koga? Svlačionicu koja je uspjela potrošiti 3 trenera u sezoni? Svlačionicu koja se nakon dvije dobre utakmice udostoji birati hoće li Perkovica ili Kovačevića? Ne hvala. Ovim cijelogodisnji pristupom kroz sezonu zaslužili su jedino ispisnicu iz kluba. Pogledaj danas utakmicu i pristup? Kolko šansi su napravili prije 1:1, koliko su pretrčali? Pristup je glavni problem cijele sezone i apsolutno ne zaslužuju da im se plješće za ovakvu igru.
  • Cif
    334
    nama treba jedno 9 igrača za prvih 11
  • dinon7
    1.7k
    Ja samo želim postaviti jedno pitanje. Na koje vjerujem nikad neću dobiti odgovor.
    Zašto Rog umjesto Kange?
    Zašto Kacavenda umjesto Stojkovica?
    Zašto?
    Zašto?
    I još jednom..
    Zašto?
  • crophantom
    373
    Svaka čast Boysima na koreografijama... a o igračima se nema kaj rec
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.