• vjeko1701
    14.9k
    Evo, po meni zaleđe

din-lok.jpg

din-lok2.jpg
  • hardek
    4.5k
    Tako loš filing sam imao cijeli dan. Loksa se doslovno trudila izgubit ali mi smo rekli neće ići.

Ja se iskreno ne mogu sjetit 2 poštene prilike koje smo mi stvorili prije Loksinog gola. Horor od nogometa a Loksa se nije kao Gorica branila sa 11 igrača, bilo je prostora posvuda ali su igrači donosili kriminalne odluke.

Vjerujem da će sutra tovari uzet barem bod Rijeci ali mislim da će Rijeka sa 7 dana odmora lagano riješit Slaven doma zadnje kolo.
  • FrodoJePurger
    309
    Nismo zaslužili prvenstvo koliko god se nadali da ćemo ga osvojiti i to je nažalost realnost. Više "sreće" sljedeće prvenstvo.
    AJMO DINAMO
  • Mlađi referent
    12.7k
    Ajme probati ne-šamarati mrtvog konja, koliko god ljuti bili.
    Cijelu sezonu smo ih pljuvali i vrijeđali, odigrali su kako su, tu nema popravka. Klub je ove sezone svakako bio truo na svim razinama.

Iduću tekmu bi ih ispratio pljeskom i započeo novu eru kluba.
  • Mihaljević
    12.9k
    A šta smo zaslužili? Sa 60 bodova mislimo bit prvaci?

Rijeka bolje posluje i zasluženo su prvaci, oni su dovodili igrače za besplatno, a mi plaćali odštete i to jebene.

Šteta što se ranije ovaj flaster nije odljepio, ovako ostaje gorak okus.
  • Facke
    5.9k

Mbuku, Mmaee, Cordoba, Hoxha , Ademi i Ristovski denes nisu ni igrali. Tak da bezveze njih ides spominjati.

Dobili sme denes to kaj sme za ovakuv pristup i za ovakvu igru zasluzili. Cist jednostavne. To nam se dogada celu sezonu. Tak da nije nist novuga i nist cudnuga.
  • fakin
    678
    Ako se sad ne dogodi kompletni remont onda ce to biti jos veca greska nego ova cijela sezona. Ovo je dno dna. Cijelu sezonu picke igraju ko zadnje picketine, sramote ime Dinamo, nemaju uopce osjecaja da igraju za sveti dres, nisu uopce svjesni koliko ce ljudi ovo danas pogoditi. Uzas. Dinamo pratim 30 godina, nikad nisam bio ovoliko ljut kao veceras
  • marcio amoroso
    41.5k
    Ovaj užas od sezone je jednostavno morao ovako završiti.
  • Peškaman
    6.9k
    Čitavu godinu vjerovanja,nadanja, veselja,radosti,fuj.
    Ovako se jadno nisam odavno osjećao,hvala vam!
  • Doktor Kunić
    4.7k
    Sad mozda znate zasto su bili 5000 gledatelja

Ko ce ovo ic gledat dobrovoljno
    Dani Olmić

Ti si sramota za ovaj forum.
  • Cif
    334
    dodaj Petkoviča Baturinu i ostale zašto biraš samo neke
  • fakin
    678
    Samo kaj kangu,, mbukua, cordobu, mmaee, hoxhu, boli kurac sto se ovo danas dogodilo, doslovno im se jebe za klub, za grad, nemaju apsolutno nikakav osjecaj niti povezanost.

Ne mogu vjerovati koliko sam tuzan i ljut.
  • Neron53
    1.6k
    Onako smireno, kad u tekmi gdje moras dobiti samo 4 udarca uputis u okvir , onda nisi zasluzio nista.....
    ALI OPET, imamo jos sanse i idemo do kraja odraditi to....pa nek jebe jez jeza
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Nema opravdanja za naše manekene danas, ali jebote, Jurišić Hernani Goričan Mudražija Beyatt Omerović...

Jesmo li ikad u jednoj sezoni primili golčina kao ove? Top 10 listu golova ove sezone komotno mogu sastaviti s golovima s naših tekmi...
  • Endeavour
    682
    Odigrali smo duplo bolje nego protiv Belupa. Tamo je skoro sve ulazilo danas ništa. Ali trud, borba je bila ista. I tu nema prigovora za niti jednog našeg igrača. Takva je sezona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.