• rioda
    8.4k
    I Franjića bih ja ostavio...
  • Paggini
    49k

Franjić, Cordoba i Mbuku bih da ostanu.

Franjić jer je ekstra kvaliteta i polivalentan i još je primarno deficitarna šestica, deficitarni lijevi bek i deficitarni lijevi obrambeni ako treba.

Cordoba jer, jebiga, plaćen je koliko je plaćen, a imao je dovoljno bljeskova da mislim da ima nešto u njemu. Ako dođe ponuda iznad 1.5 milijun, ok, ali pokušao bih riješiti posudbu najradije.

Mbuku ima omanji ugovor a isto mi se čini da može izmisliti neki klinac kad nam treba i donijeti energiju s klupe zadnjih 20 minuta. A isto tako, ako nam se Stojke ozlijedi, može uskočiti i na 10ku, uz Mudražiju eto.
  • fakin
    640
    Sto manje mbukua i cordoba u klubu. Hvala lijepa
  • El Madrigal
    361

To ja ekipi stalno govorim. A tovarliji je to mokri san. Oni ne bi bili prvi čak i da dinamo bankrotira.
  • dd29
    679
    Kule zabio 21 gol ove sezone.
    U zadnjih 10 sezona bolji je samo Oršić s 24 gola u sezoni 20/21.

S obzirom na raspored, možda ga Kule i (pre)stigne.
  • Thor
    109

Kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost!
    Radje bi da ne izadjemo te dvije utakmice na teren i da se registriraju 3-0 za protivnike i da budemo 3. nego da nam itko ista pusta ili da se s tim kalkulacijam igra sa nasim ugledom i rezultatom! :angry:
  • Filip85
    180
    I obzirom na godine, ako ga se ne proda, jedini koji ima realnu šansu doći do brojke od 100 golova. Oršić je stao na 92, a Petković još ima "outside chance" jer je na 88.
  • Dinamo-SB
    264
    Pa nećemo propast ako ne budemo isli u LP te ako ne budemo prvaci. Sad smo imali novca pa smo ga razbacali na razne bespotrebne odstete trenera te razne cudne igrace koje smo doveli na velike i dugorocne ugovore. Ogromna steta financijska je napravljena ove sezone i to se stalno stavlja ispod tepiha. Ali Boban ne stavlja i Boban je kolilo cujem vec to krenio rijesavati. Rijesit ceml se hrpe bespotrebnih stvari koje nam cuclaju financije,uspostavit ce se neka struktura i nacin funkcioniranja. Ne zelim LP ako cemo nastaviti isto funkcionirati. Uostalom KL je također europsko natjecanje gdje mozemo daleko dogurati.
    Odigrati casno obje tekme i pobjediti pa šta bude,a ostali nek puštaju tekme i rade sto hoce. Dvije pobjede za kraj ove turbulentne sezone kako god završila,uzdignute glave i čistog obraza te zatim kreće ozbiljan posao za ne samo iduću sezonu nego i za jedan dugi period pod Bobanom. Ta puštanja i splektarenja nas nece zaustavit da narednih 10 godina budemo prvaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.