Apsolutno se slažem, baš u sridu. Doduše ja stavljam krimen i prošloj vlasti jer nije imala volje ni želje da se pozabavi time. Ono što mene zanima je što ti, kao netko usko povezan s temom, misliš da je najbolje bilo napraviti da se riješi taj problem?
Što smatraš najboljim rješenjem? Jel se trebalo ići u smjeru uklanjanja bespravne gradnje bez kompromisa, pa makar izazvalo "društveni otpor"? — Mathiasovi Chageri
Točka na i katastrofe pod krinkom prostornog planiranja je bila legalizacija nelegalno izgrađenih/dograđenh objekata.
Sada se moš j.... da prostiš na izrazu. — CISCO
A kaj ti znači sada kaj imaš dokumentaciju, čemu?
Koridori su se zatvorili, mjesta za širenje nema, razno razne potleušice su legaliziranje, a sve pod krinkom života u centru.
Jbte, taj dio koji si stavio je ono....izgledom favela u pravom smislu riječi.
Mislim da je Grad, a i Država, mogao/mogla preživjeti bunt ljudi, ovako se napravio kao kompromis, a u biti se napravilo zabetonirano sranje/stanje. — CISCO
uvođenje obveze svim jedinicama lokalne i područne samouprave na internetsku objavu potrošenih javnih sredstava, na način da informacije budu lako dostupne i pretražive — Maki85
Meni je najbolje to silovanje procedure oko stanova za osobe s invaliditetom i parkirališnim prostorom, kao i propisanom kvadraturom zelenila, pogotovo kod privatnih investitora. :lol:
Prođe tehnički...puf...invalidsko mjesto postalo regularno. :ok: :lol:
Daj mi samo reci jesu li novim GUP-om zadržali dio "jedna učionica - jedno parkirno mjesto"? — CISCO
https://www.grad-zadar.hr/transparentni-proracun/Ajde mi onda lako dostupno i pretraživo izvuci podatke za financiranje možemovskih i sličnih udruga u Zadru ili Varaždinu. Ipak je zakon na snazi, trebali bi to imati. — jakov1
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.