• don
    13k
    nikad neću navijat za hajduk, taman igrali protiv zvezde ili Rijeke. Ali sad još više zelin da dobiju, odnosno uzmu bod Rijeci.
  • Ritam Ulice
    456
    Popušit će kurac tovari skupa s miškovićem. Ima Boga!
  • Crni86
    10.1k
    Sjetite se banica i njegove motivacije protiv tovara jer su mu svi nabijali na nos da im pusta. Nemojte se zacudit da ti igraci iz “drugog” plana na kraju budu napaljeniji od onih iz prvog plana. Na kraju njima je to prilika da se dokazu u derbiju, da izbore mjesto za iducu sezonu ili da se prodaju.

Na kraju i ako izgube, ima jos tekma sa belupom doma za rijeku. Ako rijeka i to dobi, jbga mi smo svoje ispustili u razno raznim utakmicama. Cudo je uopce da smo nakon ovakve sezone jos uvijek u igri za prvaka. Bit ce kako treba bit i ne sekirajte se previse.
  • hb1
    102
    Ne moze mi srecu od Poljuda prestic finale LP
  • Svi na Sjever
    2.8k
    U jedno sam siguran, Livaja s dobrim nastupom ili laganim izostankom, definira konačni sud o sebi kod navijača Dinama, kod kojih je dosad gospodski prolazio kad se usporedi s drugim gostujućim terenima, a naročito protiv kojih igra u nedjelju.
  • Noel
    11.3k
    Kog boli ona stvar za glupe tovare. Oni sebi utvaraju da su bitni sad i misle da će pustit Rijeci. U kojem svijetu to? Pa oni ne mogu dobit Rijeku da im igra 15 igrača na terenu. Nemojte pušit te priče i tu mantru u puštanju ovdje pisat.. nemoraju oni ništa puštat, Rijeka ih namaže bez pardona.
  • tp1997
    1.3k
    Izašlo već na Indexu da Livaja "osjeća posljedice" derbija (a protiv Gorice nije osjećao, jel) i da je upitan za nedjelju, a Uremovića bole leđa.

Baš čudno.

U svakom slučaju mislim da možemo čestitati Rijeci.
  • Slush
    916
    Scouti ce sigurno biti na tekmi Rijeke i jajducije. Nek izgube i 5:0 pa ce prodati kurac, a ne igrace.
  • Gringo
    368
    A ništa onda, stumulirati Belupo milijunskim iznosom za zadnje kolo pa što bude bit će
  • Simba
    66
    Neću uopće žaliti ako ne budemo prvi. Kako smo igrali čudo je da uopće imamo šanse. Ako Rijeka sve dobije zaslužili su prvo mjesto. Zaboli me hoće im Hajduk pustit ili neće, ne želim se uopće nadati nekoj njihovoj pomoći. Važno je da oni nisu u igri. Jedino navijam da Rijeka osvoji kup pa da kao drugi idemo u UEFA ligu.
  • über alles
    1.8k
    Mi smo sebi sami krivi,po zadnji put u gorici.

Neznam zakaj bi se ikaj ocekivalo od tovara.
  • LA BOMBA
    227
    pa što ne ostavite onda plaću na kladionici na pobjedu rijeke i mir.. ako ste toliko sigurni, bar ćete kladionicu ostavit na gubitkuLudovic IX

Kladionica ne može izgubiti.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Moramo navijati za Rijeku da osvoji Kup, jer onda Slaven ima motivaciju u zadnjem kolu boriti se za 4. mjesto.

E da, jel netko napisao već da smo si sami sve krivi?

Pitam za prijatelja.
  • Mali Zeus
    17.1k
    U svakom slučaju mislim da možemo čestitati Rijeci.tp1997

Evo da sam admin ljude koji ovo pišu bi u slučaju da osvojimo naslov banirao na mjesec dana.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Kako će goriti forumi kad u nedjelju netko od Hajdukovih juniora zabije Fiumanima. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.