• Dani Olmić
    1.4k
    Sumnjam da ce aktivno ić bas na puštanje - ali vjerovati da ce druga ekipa predvodjena nekim juniorima i izostanka Livaje/Uremovica/Prpica uzet bod je nista vise nego suludo. Ali zivi bili pa vidjeli
  • NKDZ86
    4k
    hahaha, kako očito, neće čedo igrat, sve je jasno, svi u kladu
  • Mali Zeus
    17.1k
    Al zamisli oni istrče u kombiniranom sastavu, a Rijeka im ne može zabiti gol, što je isto vrlo moguće, jer ako Fruk nema inspiraciju oni ne znaju kako do gola.
  • Paggini
    49k

Tifusari uvijek imaju backup plan, lagani prekid.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Odjednom krezubi neće igrati. Igra cijelu sezonu 90+ minuta, sad odjednom ne može 2 kola prije kraja :grimace: Ako bude tako, očiti su. Jedino postoji nada to što Rijeka igra u gostima i moguće da su umorni i potrošeni jer su jučer putovali i igrali finale kupa protiv Belupa.
  • Olmic
    4.5k
    Ma prodat ce tekmu i ode titula
  • hardek
    4.5k
    Ja sam optimističan sa činjenicom da će tovari igrat u kombiniranom sastavu sa klincima. Klinci i nedokazani igrači dat će maksimum u derbiju barem, više mi to ulijeva povjerenje nego da su izašli sa istih 11 kao zadnjih 6 utakmica gdje nisu pobjedili.

Osjećaj mi govori da će se na temelju svježine i motiva klinaca lako nositi sa umornom Rijekom kojoj je ovo 3 tekma u 8 dana
  • flexXy
    2.9k
    Pravednici prodaju utakmice Rijeci, postali su filijala mrskoga rivala
  • Ludovic IX
    8.3k
    pa što ne ostavite onda plaću na kladionici na pobjedu rijeke i mir.. ako ste toliko sigurni, bar ćete kladionicu ostavit na gubitku
  • Blueshadow86
    3.2k
    Ustvari, tovari su toliko nesposobni da je moguće da nisu u stanju ni pustiti utakmicu.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Sego namjerno masi gol al kako je neprecizan slucajno ce mu uc u mrezu, ne brigajte :cool:

Isto mu se dogodilo u dresu Varazdina protiv tovara :rofl:
  • fakin
    640
    Eh, a kad ja jutros napisem da ne smiju pomoci Dinamu onda se par pametnjakovića ovdje javi i napada me da pricam gluposti

Slucajno ce se Livaja ozlijediti i igrat ce juniori
  • rakurs
    1.3k
    Ajd sad ne kakajte previše o ovome, očigledno je kaj se radi i nemremo ništa po tom pitanju. Imaju potpuno pravo da rade to što rade, imaju potpuno pravo i da nakon toga nastave moralizirati i praviti se veći sveci od Pape. Mislim, ovo je bilo za očekivati, ali ja svejedno mislim da nema šanse da Rijeka izvuče 6/6. Znam, cijele sezone govori se isto, ne može Rijeka ovo ono, ali da ga jebeš, taj pritisak kada moraš pobijedit će ih pojesti, uvjeren sam.

Odlično ulaze u utakmicu, prvo poluvrijeme su jebeni i onda jako padaju, iskoristit će to ili juniori tovara ili Slaven. A ako i ne, stisnut im ruke na kraju i to je to, ne bit kao oni koje preziremo.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Ajmo mi prvo dobit u sub.
  • NitkoBitan
    26.2k
    stisnut im ruke na kraju i to je torakurs

A ne ne, nasladivat cu im se za svaki kiks u kvalama za LP i govorit kako bi mi to prosli i sacuvali obraz hrvatskom nogometu!

Guantamo iz rijeckog zaleda mora pasti!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.