• Ivdzo11
    6.3k
    HAJDUK PRED RIJEKU: Livaja pod upitnikom, nema Uremovića, Hajdukov junior će prvi put biti starter

Marko Livaja je pod upitnikom za nastup protiv Rijeke. On ozljedu vuče još od derbija protiv Dinama, ali 'stisnuo je zube' za Goricu, gdje se upisao i u strijelce, te tek treba vidjeti u kakvom će stanju biti za nedjelju.

Izostat će Filip Uremović, on vuče ozljedu leđa, a umjesto njega će nastupiti Marino Skelin, Hajdukov junior, koji će tako prvi put nastupiti kao starter u SHNL-u.

Također nema ni Dominika Prpića, koji mora odraditi kaznu od tri žuta kartona.

Sigur takoder upitan

Dalmatinski portal
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    Tečaj na Rijeku pao sa 2.60 na 2.0 čim je najavljen Skelin od početka. Mislim da će Hajduk istrčati sa kombiniranim sastavom, da će tu dosta juniora bit.

Što se ovih priča o prekidu tiče, ovaj moj tovar iz Senja ne ide u Split po prvi put ove sezone na utakmicu. Kad sam ga pitao zašto, kaže da mu je žao vožnje i goriva, kad će ionako bit prekid, tako da se očito nešto kuha.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Ocekujem postavu:

Silić

Hrgovic Skelin Elez Melnjak

Rakitic Pukstas

Bamba Kalik Sego

Rusyn
  • Dani Olmić
    1.4k
    I eto, nazalost sad rastu sanse za namjerno pustanje
  • Mali Zeus
    17.1k
    Ako bude prekid onda mora biti i kazna i to fina, ali dobro, s prekidom će se ispuniti cilj da Rijeka upiše 3 boda.
  • Mali Zeus
    17.1k
    I eto, nazalost sad rastu sanse za namjerno pustanjeDani Olmić

Ne mora čak ni biti namjerno puštanje nego kombinirani sastav, očaj od forme i manjak samopouzdanja pa da ionako izgube. Nije da su neka jebena sila pa da sad moraju pustiti Rijeci koja se često prošeće Poljudom.
  • Doktor Kunić
    4.7k
    5. dan je prošao. Šizofrenija oće li tovari pustit ili neće ne jenjava, a izgleda da do nedjelje ni neće prestati. Stari moj mogu jedino reći, ljudi vi ste bolesni. Citirati ću Klenxa u nadi da će stat ovo trovanje bolesno ali nema vama pomoći bez macole.

Ne opterećujte se puno. Bit će kako bude.
    Sjedite i uživajte u moralnim dvojbama i konačnom padu za ovu sezonu HNK Pravenik Split. Trebalo je malo duže nego inače, ali zato će biti i slađe.
    Klenx
  • Mali Zeus
    17.1k
    5. dan je prošao. Šizofrenija oće li tovari pustit ili neće ne jenjava, a izgleda da do nedjelje ni neće prestati. Stari moj mogu jedino reći, ljudi vi ste bolesni. Citirati ću Klenxa u nadi da će stat ovo trovanje bolesno ali nema vama pomoći bez macole.Doktor Kunić

Uvijek imaš izbor preskočiti neku temu ovod koja ti ne paše.
  • LA BOMBA
    223
    Za Hajduk će igrati igrači koji nemaju ni Wikipedia stranicu.
  • Felip
    518
    Pozdrav "ozljeđenima". Vidimo se u Splitu
  • Doktor Kunić
    4.7k
    tako je. A ovi koji noćima ne spavaju oće li tovari još više osramotit taj ionako jadni hajduk ili ne nek se zapitaju jesu li im sve daske u glavi složene
  • Mali Zeus
    17.1k
    ↪Mali Zeus tako je. A ovi koji noćima ne spavaju oće li tovari još više osramotit taj ionako jadni hajduk ili ne nek se zapitaju jesu li im sve daske u glavi složeneDoktor Kunić

Ne bih baš rekao da netko ne spava. Ovo je jednostavno tema 1. HNL di se raspravlja o tome hoće li ili ne pustiti.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Kako bude, bit će. Mi prvo trebamo gledati sebe da dobijemo Lokomotivu, to je ono najvažnije. Ako tu kiksamo, neka istrči za tovare i Mirta Šurjak ako žele, sami smo se doveli tu gdje jesmo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.