• ElDorado
    3.7k
    Sori al da 15 ljudi cipelari dvojicu ne može se opravdati ničim. Mogli su ih jednostavno upozoriti. A i oni tvrde da su sjedili u tišini pa se ne zna kae istina. Ovakvo nasilje nema opravdanja.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    ok, je li onda opravdano to što su 2 tovara u Vodicama pretukla navijača Dinama do te razine da se bori za život? Sigurno je i tamo bio sličan povod, nisu slučajno prepoznali da je Dinamovac. Koliko znam, tu se opravdano zgražalo nad time.
  • Dzoni
    1.3k
    Siguran sam da ovo što su naveli na indexu nije ni pola istine od onog što je zapravo bilo, ali mediji naravno moraju malo napisati kako im paše
  • Peškaman
    6.9k
    Trebalo pametnije postupiti ali nemojte izjednačavati dolazak na ultras tribinu i pjevanje/provociranje s provociranjem u gradiću koji je dobrano udaljen od epicentra,pritom u kafiću.

Pritom, u tekstu priznaju da su svjesni kakvu reputaciju imaju BBB u navijačkom svijetu i svejedno odeš na ultras tribinu i slikaš/provociraš/pjevaš,što li su radili...
    Na koju foru je tih 15 momaka onda primijetili te Talijane ako su mirno sjedili.
  • Paggini
    48.8k
    Oni su sjedili sa strane mirno na tribini od 5000 ljudi, bez ikakvih obilježja, bez pjevanja i snimanja i onda im je iz čista mira došla grupa boysa i pitala ih odakle su i prebili ih zato što su iz italije.

Ja ovome vjerujem!
  • Droljo
    15.7k
    Netko sa foruma je bio u blizini sigurno. Prekinite omertu i da čujemo.
  • rioda
    8.3k
    Kažu da su kupili karte na ticket pointu i ušli na tribinu, a sjever dolje je bio rasprodan dan ili dva prije utakmice... :chin:
  • jedan u nizu
    13.1k
    Prica se da se netko u blizini talijana zalio kako u gastro ponudi na sjeveri nema eKspressa, pa su se talijani naljutili i nasrnuli na obitelji sa djecom, pa su stvar spasili decki sa sredine tribine :sweat:

Ako netko zna sto je bilo, moze slobodno i meni u inbox, da se ne pise javno.

Btw masu puta su na tribini Nepalci i Filipinci i nebude nikakvih problema. Nemali broj puta snimaju, slikaju, netko ih lijepo zamoli, netko malo glasnije uz koju psovku ali nikad nije bilo nikakvih problema.
    A u medijima se potencira da Talijani nisu dobro dosli na tribinu :brow:
  • crophantom
    302
    Kad bi danas još Rijeka zabila jedno 2 gola puno bi mirnije čekao ovaj kraj znajući da smo svakako jednom nogom u EL.
    Šteta što nam je Fruk preskup, zamjena za Batija samo takva
  • Probirštift
    886
    Sjećam se prošle godine kad je onaj japanac došao u Kaneko dresu i profi turist kamerom oko vrata na sjever i tlačil ljude da ga slikaju u raznim pozama kojih 5-10 min pa je onda i sam slikao stadion
    Čovjeku se niš nije dogodilo tak da ovo da su ih nasumice odabrali a da su oni šutili i sjedili mi je sumnjivo
    Ne kažem da je opravdano da ih je 15 ljudi napenalilo al ak pijan pjevaš tuđe pjesme i provociraš jebiga stari čista psihologija
  • Dubbbrava
    823
    Nikad mi neće bit jasno da se na sjeveru ne smiju pjevat navijačke pjesme srpskog Napolija i snimat mobitelom kak smo ispali frajeri zbog toga!
  • NitkoBitan
    26.2k
    Turistima ne prodavat za sjever i bok, daj 20 eura za zapad talijanski dziberu.
  • Ritam Ulice
    398
    A jadni mali talijani dosli se provest u Zagreb, popili su si koju u gradu i rekli ajmo se do kraja razjebat pa otic proveselit na sjever s Boysima. Tamo cemo si zapjevat neku nasu, budemo se fotkali za instagram i snimali kak pjevamo talijanske popevke, boli nas kurac u guzici!

Kad ono.. prebili nas!
  • NitkoBitan
    26.2k
    Mozda su neki influenseri kao Brane, batine nose klikove!
  • Probirštift
    886
    Jebiga dečki da je Fabio Cannavaro imal bolje rezultate možda bi vam Boysi i pivu platili :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.