• ElektricnaInfluencija
    319
    u gradiću koji je dobrano udaljen od epicentra,pritom u kafiću.Peškaman

Razumijem što hoćeš reći i slažem se, ali ne možeš ovo reći za Vodice. Ljetujem tamo i kad je utakmica kafići su puni, pogotovo ako je neka veća tekma, onda se zna skupit dosta ljudi i palit baklje kad Hajduk pobijedi. Skoro svaka veća ulica ima neka obilježja i tamo isto vlada velika euforija oko Hajduka i svi, kako bi se reklo, žive za klub.
  • crophantom
    302
    Najgori rezultat za nas u Koprivnici.
    Kova će u zadnjem kolu odmarati 8 igraca jer su još živi u kupu,a Rijeka ako osvoji će s 12 promila igrati uzvrat.
    Bojim se da ak u Splitu ovi ne kiksaju da imamo velike šanse za KL kvalifikacije.
  • Dzoni
    1.3k
    Ukoliko igramo KL kvalifikacije, Rijeka uzme titulu, a Belupo kup, bit će podvig ako bude i 1 predstavnik u Europi na jesen.
  • NB86
    16.7k
    Ide lagani 3 predstavnika u europi
  • badjibadara
    4.6k
    onda se zna skupit dosta ljudi i palit baklje kad Hajduk pobijedi.ElektricnaInfluencija

Izgleda da su bakljade u Vodicama doista rijetka pojava.
  • shameless86
    211
    a vrhunac im je vodicka festa kad u ponoc pale baklje na molu :lol:
  • crophantom
    302
    ko god od naših ekipa kreće iz 2. Pretkola je jeban ove godine, uključujući nas.
    Mi idemo u remont, Rijeka kad proda Fruka i ode Nais (a ide) nema 2 poštena igraca, blitvoland je u rasulu, a od Istre/Slavena/Varaždina ko zna što očekivati.
    Ugl, neće niko imati spreman roster za 15.07. Kad sve to kreće.
  • Thor
    109
    tuzna prica :roll: :lol:
  • Navijač Dinama
    9.8k
    Mislim da mi kao mi i bez Sučića bi kval.za Konferecijsku trebali lagano preskočit, nebitno dal idemo od prvog kola ili playoffa.

Ako ne možemo neke Armence, Kazahstance, i slične probisvjetske ekipe pobjedit od kojih je naš najveći rival pridonosio slavu nama koji ne volimo taj klub i bildajući im koeficijent, a onda je najbolje da se svi kolektivno nabijemo nogom u dupe i ugasimo.

Ako je jedna Olimpija došla do playoffa, Celje do 1/4 i ispali nesretno od Fiorentine, i ako smo u istom tom natjecanju izbacivali Betis, držali jednu tekmu Paoka na konopcima, sad sa nešto jačim kadrom(pogotovo u fazi odbrane) ne možemo se kvalifivirat u to natjecanje, onda stvarno ne znam.

Jedini problem koji u tome vidim je da ćemo onda ranije morat biti naviknuti na dvije utakmice tjedno, pa će se umor znat vidjet za vikend utakmice, no dobro, ako složimo(odnosno Boban)/složi kvalitetan roster, onda ni dvije utakmice tjedno ne bi trebale biti neki veliki problem.
  • Jaro
    9.9k
    Jedini problem koji u tome vidim je da ćemo onda ranije morat biti naviknuti na dvije utakmice tjedno, pa će se umor znat vidjet za vikend utakmice,Navijač Dinama

Dok smo pocinjali tako (a to je bilo uvijek) smo imali komotnu situaciju u HNL, a ove sezone kad smo imali dugo toplo ljeto smo kihnuli.
  • Sajla
    8.6k
    je li onda opravdano to što su 2 tovara u Vodicama pretukla navijača Dinama do te razine da se bori za život?Izet Hajrović

Ok, ovo ne može biti ozbiljno pitanje pa nema smisla odgovarati. Sve je već napisano...
  • Izet Hajrović
    4.9k
    ništa smislenije nisam niti očekivao, očito je nekima normalno da se mlati ljude do smrti ako treba jer su eto neupućeni u navijačku supkulturu. Katastrofa za društvo.
  • Sajla
    8.6k
    ako si ti iz nečega što sam ja napisao iščitao da mislim da je normalno nekoga mlatiti do smrti, pod bilo kojim uvjetima, iz bilo kojih razloga, kog vraga da trošim vrijeme na tebe? meni dosta, ne mislim spamati temu.
  • serbus
    4.9k
    Ja se nadam da je klub spreman sa cipelama Louis Vuitton za Hajdukovce.
    Kad su već dobili torbice od GG, za dobar rezultat kontra Rijeke bi ih mogli nagraditi cipelama da i dalje imaju sponzora pošto GG ide.
    From Zagreb with love ..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.