Ljudi ih ne mogu smislit zbog agende i meni je to jasno. Sve ostale zamjerke, koje naravno postoje, realno se mogu pravdati inercijom sustava koji su, ajmo bit potpuno objektivni, tek zaposjeli. Četiri godine nije toliko velik period vremena ako govorimo upravljanju gradom. — Aggro
grad zagreb trenutno ima više zaposlenih nego što je imao pod bandićem, a on je bio poznati uhljebljivač kumova, rodijaka i koga sve ne.
grad zagreb trenutno ima 2990 osoba zaposlenih u gradskoj upravi, vlast su preuzeli sa 2862 zaposlene osobe. — db-izbjeglica
grad zagreb trenutno ima 2990 osoba zaposlenih u gradskoj upravi, vlast su preuzeli sa 2862 zaposlene osobe. — db-izbjeglica
Bivša vlast je ujedno omogućila građevinskoj mafiji (tvoja branša) devastaciju grada betonizacijom to malo preostalog zelenila i preizgradnju kvartova jer postojeća infrastruktura to ne može pratiti. — NORTE
Izvor? Kad su preuzeli vlast se pisalo o 3200 zaposlenih. — jakov1
ja sam isto građevinska mafija :blush:
evo, upravo završavam projekt za zgradu sa 11 stanova — db-izbjeglica
Znaš o čemu pričam, dozvole za izgradnju prevelikih zgrada i onih koji ne bi trebali biti dozvoljeni jer jednostavno nisu zona za takvo što ili su preglomazni.
Naravno da ima i top projekata, oni nisu ni tema. — NORTE
Daj mi sredi da kupim stan po 500e kvadrat.
Imam za 4 kvadrata a dok se izgradi skupim za još 5-6 — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.