• Aggro
    710
    Sve ovo kaj ste sad naveli ustvari odgovara mojem komentaru, a to je da ih zbog agende ne možete smisliti. Što je skroz legitiman razlog i zato niti ja neću glasati za njih. Ovo ostalo što ste naveli treba provjeriti i staviti u kontekst, a ne se time nabacivati.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Ljudi ih ne mogu smislit zbog agende i meni je to jasno. Sve ostale zamjerke, koje naravno postoje, realno se mogu pravdati inercijom sustava koji su, ajmo bit potpuno objektivni, tek zaposjeli. Četiri godine nije toliko velik period vremena ako govorimo upravljanju gradom.Aggro

dovoljno dugačak period da grad zagreb trenutno ima više zaposlenih nego što je imao pod bandićem, a on je bio poznati uhljebljivač kumova, rodijaka i koga sve ne.

grad zagreb trenutno ima 2990 osoba zaposlenih u gradskoj upravi, vlast su preuzeli sa 2862 zaposlene osobe.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Prisjetimo se najlegendarnijeg trenutka ikada na politickoj sceni i prvog radnog dana TTa kad je zakasnio na posao jer je zaspao (nema radne navike jbg), a PR masineriji je trebalo neko vrijeme da smisli pricu pa je ispalo da je pomogao nekoj mucenici kojoj je pozlilo i koja je bas slucajno imala volje za razne intervjue po portalima :rofl:

https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/ispovijest-mladica-koji-se-onesvijestio-iza-vucica-ali-meni-se-stvarno-slosilo/258656

Bas cesto ljudi padaju u nesvijest te im zna pozlit pored politicara...
  • Aggro
    710
    negdje sam pročitao da imamo više zaposlenih od Londona...

Al' evo sad šalu na stranu. Čim bi počeli otpuštati radnike, slično kao i s mjerom roditelj odgojitelj, imali bi štrajkove, politička opoziciia bi se osokolila itd., itd... Meni nije problem zapošljavanje novog kadra u sektorima gdje ih nedostaje ili koji prije nisu ni bili ppanirani (npr. eu projekti), ali mi je problem neotpuštanja radne snage koja je višak. To je čisto politički potez.
  • NORTE
    15.6k
    grad zagreb trenutno ima više zaposlenih nego što je imao pod bandićem, a on je bio poznati uhljebljivač kumova, rodijaka i koga sve ne.

grad zagreb trenutno ima 2990 osoba zaposlenih u gradskoj upravi, vlast su preuzeli sa 2862 zaposlene osobe.
    db-izbjeglica

Trebao im je podijelit otkaze?
    I ne zaposliti nove potrebne kadrove? 128 ljudi u 4 godine, horor.

Bandić je pokrao i zadužio građane tako što je lova odlazila u privatne džepove.

Samo to što je zaustavljena daljnja megapljačka Zagreba je potez u korist građana.

Bivša vlast je ujedno omogućila građevinskoj mafiji (tvoja branša) devastaciju grada betonizacijom to malo preostalog zelenila i preizgradnju kvartova jer postojeća infrastruktura to ne može pratiti.
  • jakov1
    606
    grad zagreb trenutno ima 2990 osoba zaposlenih u gradskoj upravi, vlast su preuzeli sa 2862 zaposlene osobe.db-izbjeglica

Izvor? Kad su preuzeli vlast se pisalo o 3200 zaposlenih.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Bivša vlast je ujedno omogućila građevinskoj mafiji (tvoja branša) devastaciju grada betonizacijom to malo preostalog zelenila i preizgradnju kvartova jer postojeća infrastruktura to ne može pratiti.NORTE

ja sam isto građevinska mafija :blush:
    evo, upravo završavam projekt za zgradu sa 11 stanova :party:
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Izvor? Kad su preuzeli vlast se pisalo o 3200 zaposlenih.jakov1

Izvješće o obavljenoj reviziji usklađenosti – Grad Zagreb za 2021
  • NORTE
    15.6k

Znaš o čemu pričam, dozvole za izgradnju prevelikih zgrada u malim uličicama unutar kvartova s obiteljskim kućama i onih koji ne bi trebali biti dozvoljeni jer jednostavno nisu zona za takvo što ili su preglomazni.
    Naravno da ima i top projekata, oni nisu ni tema.
  • Droljo
    15.7k
    ja sam isto građevinska mafija :blush:
    evo, upravo završavam projekt za zgradu sa 11 stanova
    db-izbjeglica

Daj mi sredi da kupim stan po 500e kvadrat.
    Imam za 4 kvadrata a dok se izgradi skupim za još 5-6..
  • puxigadjurdja
    2.3k

pratim.

kakav si ti jebeni car.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Znaš o čemu pričam, dozvole za izgradnju prevelikih zgrada i onih koji ne bi trebali biti dozvoljeni jer jednostavno nisu zona za takvo što ili su preglomazni.
    Naravno da ima i top projekata, oni nisu ni tema.
    NORTE

ne apsolutno ne znaš o čemu pričaš!
    po kojem kriteriju ne bi trebali biti dozvoljeni?
    to što netko želi živjeti u centru grada i imati pogodnosti života u predgrađu nije realan kriterij.

postoje zakoni, postoje propisi, postoje pravilnici, postoji GUP, postoje područja namjene, postoje urbana pravila i kod svake dozvole ih je potrebno zadovoljiti. gradska vlast ima sve moguće instrumente da mijenja GUP, a državna vlast mijenja zakone, propise i pravilnike.

također, na gradu je da infrastrukturom prati razvoj pojedinih dijelova grada, za koju se svakom pripadniku "građevinske mafije" uredno naplate komunalni doprinosi i naknade, koji su sve samo ne mali. neću ja graditi sustave odvodnje i vodovoda po gradu, samo uredno plaćam za to.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Daj mi sredi da kupim stan po 500e kvadrat.
    Imam za 4 kvadrata a dok se izgradi skupim za još 5-6
    Droljo

možda ga eventualno možeš sam izgraditi za tu cijenu i to jako teško.
    ne diktiram ja cijene na tržištu...
  • Aggro
    710
    Pa to je i rekao čovjek.
    Cijene kvadrata paraju nebo, kvaliteta života u kvartovima Zagreba je znatno spuštena za vrijeme Bandićeve vladavine jer se dopuštalo parama da vrte tamo gdje burgija neće. Do sad niti ova gradska vlast nije po tom pitanju napravila ništa. Država standardno ne radi ništa, odnosno kad napravi nešto, ustvari zasere dodatno situaciju. Nitko nije odgovoran. Dovoljno je pogledati tko živi, odnosno ne živi u tim novim betonskim ljepoticama, na koje načine kupuju stanove i kako žive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.