• Keyser Soze
    13.4k
    Matanoviću je ugovor do siječnja 2029. tako da sumnjam da je realan.
  • Ijayi Atiemwen
    2.7k
    Matanović u Freiburg
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Taman kad smo blizu rješavanja statusa Špikića, mi odlučimo dovesti lošiju verziju istog. Kadar popunjavamo HNL prosjekom, Lisica nije igrač za Dinamo. Nadam se da nema previše istine u tome što Germanijak piše.
  • Droljo
    15.7k
    Lisica može i desnog beka igrati. U biti sve na desnoj strani i ako nije velika lova zašto ne.
    Jedino opet dovodimo igrače za popunu a ne klase izuzev ljubičića ako dođe.
  • Captain America
    20k
    Podržavam dovođenje Lisice. Nadam se da će se i najbolje hrvatsko desno krilo ipak vratiti kući.

S njima dvojicom će rotacija na desnom krilu će biti space shuttle iduće sezone u odnosu na onu dvojicu koji su dovedeni prošlo ljeto.
  • Paggini
    48.8k
    najbolje hrvatsko desno krilo ipak vratiti kući.Captain America

Ne trebaju nam igrači koje ni Aris ne želi. Možda ga Rijeka bude htjela, nadam se.

Al da, Lisica mi ima miris novog Špikića, vrlo dobre fizikalije i vrlo upitan decision making
  • Izet Hajrović
    4.9k
    čisto sumnjam da će Istra tražiti manje od 2 mil., možda se nađemo na 1.5, ali meni je to puno previše za popunu kadra. Mudražija cca. 1 mil., Soldo 1 mil., Lisica 1.5 mil. Ode nam pola budžeta na zamjene za koje je upitno jesu li bolje od trenutnih zamjena na tim pozicijama. Ne želim gledati mučenje dešnjaka na desnom krilu. Špikić je imao bolji učinak G/A u sezoni nakon koje je prešao u Dinamo.
  • vjeko1701
    14.7k
    Iz Istre samo Koski, sve ostalo je upitno dal je i za rotaciju.
  • emilperska
    10.4k
    Ovaj transferni rok ce bit vjv blizu 10 dolazaka i isto toliko odlazaka tako da ja ga sigurno necu pratiti s istim tempom kao prije jer ću prolupat..

Ali da sumiram par stvari:

1. Sviđa mi se smjer. Prinove/pojačanja Hrvati i onda klasu trazit među strancima. Sviđa mi se povratak izdancima najbolje nogometne škole na Balkanu.
    2. Sviđa mi se koje pozicije se vrte u medijima.
    3. Sviđa mi se što se sve to dešava već u svibnju iako ne znamo nista za sljedeću sezonu i što se ne ceka kraj roka za razliku od prosle godine kad je nobelovac na mjestu direktora kalkulirao do zadnjeg s predsjednikom i doveo Mbukua, a prije tog mjesec i pol pregovarao Cordobu.
    Mi obrise ekipe stvaramo vec sad..
  • Captain America
    20k
    Zašto mi je obrisan komentar s citatom iz Nacionalovog članka o Špiki?
  • Olmic
    4.5k
    Spika je bolji od Lisice
  • emilperska
    10.4k
    Spika je bolji od LisiceOlmic

Špikić je "bolji" od svih naših desnih krila od 2018. osim Hajrovića u primeu onih 6 mj tj.ovisno kako tretiramo Majera da li je krilo ili nije..
  • Paggini
    48.8k
    Stojković koji nije desno krilo je bolje desno krilo od Špikića, ali uvjeravajte vi nas sve da je Špikić bomba ali to ne vidimo ni mi, ni Aris koji ga može otkupiti za milju eura. Realno gledano, čak i Cordoba sa smiješnom sezonom koju nije ni igrao ima bolji per minute učinak od Špikića, a rekao bih i da je Mbuku tu pokazao NEŠTO.
  • vjeko1701
    14.7k
    Ostavio si dupli, maknut je jedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.