• Ivdzo11
    7.9k
    Soldo već otišao

U ovom trenutku izvjesno je kako će Opus Arenu nakon završetka sezone napustiti Marko Soldo. Mladi veznjak karijeru će nastaviti u Dinamu, iz kojeg je prošlog ljeta stigao na Opus Arenu uz odštetu od 400.000 eura. Klubovi su se tada dogovorili i o "buy back" klauzuli po kojoj se Soldo u Maksimir može vratiti uz odštetu od milijun eura, što je Dinamo iskoristio aktiviravši ju sredinom ožujka. Soldo je s Dinamom dogovorio i svoje uvjete, pa više nema prepreka za njegov odlazak.(Glas Slavonije)
  • Nogo
    8.3k

Ja se nadam nekakvoj preprodaji jer mislim da ćemo imati i previše veznjaka. Ljubičić ako dođe, Mišić, Mudri, Kača, Bulat, Vrba...ne računam ovdje Batija, Sučića, Roga i Belcara.

Po meni osim Ljubičića treba doći bar još jedan kvaliteni vezni igrač.

Ps: i Franjić je vezni ali trenutni igra beka (posudba)
  • Orc123
    12.5k
    Valjda smo dovoljno pametni da cemo osim deset 8ica valjda dovesti jednu 6icu ili cemo se opet cuditi kak nemremo braniti tranziciju.....
  • Ivdzo11
    7.9k
    ako smo htjeli tog Zeljkovica iz Trnave, onda se ide prema tome da dode i 6-ica jedna
  • Droljo
    18.5k
    Radije bi ja lamparda i gerarda nego dva selahija. Hoću reći da dvije osmice mogu top braniti tranziciju te biti opasni gore ako su dobri igrači. Igraju i krila, bekovi, stoperi koji brane kontre ako postoji sustav i sistem.
  • Jaro
    10.5k
    Muhammed Cham Saračević...redovito pozvan u Austrijsku reprezentacijuMathiasovi Chageri
    Dok sam citao ime(na) i prezime(na) sam bas razmislja kombinacija cega je taj. Na kraju, normalno - Austrijanac...
  • Droljo
    18.5k
    Na kraju, normalno - Austrijanac...Jaro

Pa logično jer je tamnoputi crnac...
  • Omake
    10.5k
    Baš me zanima hoće li Atalanta obnoviti interes za Baturinom kroz sljedećih par tjedana. Lookman bira između Arsenala, Man Utd i Liverpoola. Meni osobno to djeluje kao dobar klub i dobra sredina, uz ekstra trenera, za Batijev sljedeći korak. Odlaskom Lookmana vjerojatno bi bio prvi pretendent na lijevu desetku u Gasperinijevom 3421. Atalanta je zadnjih par sezona znala platiti igrača 20-25 mil.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Ne trebamo dovoditi još jednog napadača koji je duplo lošiji od Kuleta...
    I napadača koji je u sezoni zabio 2 gola...
    Brusa

samo ću napisati ovo:

bruno petković je napadač koji je prije dolaska u dinamo imao točno 0 golova u prvoligaškom nogometu!
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    premalo iskustva na lijevom beku, najbolje da ga preskočimo. nadam se da je ovo radi preprodaje, ne razumijem kaj će nam on.
  • Mihaljević
    13.3k
    Ne znam zašto se već Soldo otpisuje i govori da je samo na preprodaju... Soldo je ozbiljan igrač i u paru sa Ljubičićem bi mogao igrati u prvih 11. 21g , 6 golova i 4 asistencije i odlična heatmapa.
  • badjibadara
    6.4k
    Instagrameri, javljajte kada Matanovic ili neki drugi igrac zaprati Zonu.

Dinamovi navijači vjerno prate svaki potez koji bi mogao odati Ljubičićeve planove. Tako su primijetili da je na Instagramu zapratio dva igrača Dinama - iranskog beka Sadegaha Moharramija i hrvatskog veznjaka Josipa Mišića, ali i Zonu Dinamo, najveću Dinamovu fan stranicu i forum.
  • Omake
    10.5k
    Soldo Ljubičic i Kacavenda iza Petka bi baš gazili u oba smjera.
  • Zagi
    10.7k
    Di si Petka ugurao u tu trkačku kombinaciju?
  • Omake
    10.5k
    heliocentrična kreacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.