• Mali Zeus
    17k
    Znači li to da je svaka udruga ili svaka firma koja je dobila novac od grada u tom razdoblju na popisu 'suspektnih'?Aggro
    Ni meni nije jasno, uostalom ako ima materijala za DORH zašto jednog dana?
  • NORTE
    15.6k
    Prema iskustvima koje slušam samo jedan od razloga zašto su i neki birači možema razočarani i neće im dati glas je i neučinkoviti ZET, npr nedolasci nekoliko autobusa zaredom, o čemu je pričao i Lovrić...

Već sam jednom napisao, koalicija s oporavljenim Sdpom je jako dobra stvar za Možemo jer su skoro svi ljevičari na jednom mjestu i vjerojatno će ostvarit rezultat na tragu zadnjih izbora.

Dok su desnica i centar umjesto velike koalicije kao jedine opcije promjene vlasti odabrali svatko svoj put i tako si unaprijed potpisali poraz na svim razinama.

Jedina prava anketa i referendum su izbori.

Ovu sliku je u drugoj temi objavio NitkoBitan i mislim da je to istinito i autentično jer komentara na članke uvijek ima iznenađujuće puno i svi imaju brdo lajkova, a i priča s kreiranjem mišljenja javnosti na taj način ima mi smisla.
    https://i.ibb.co/pBQtcP6C/Gq0y6-TRWg-AA1-Ybd.jpg
  • NKDZ86
    4k
    Jonjića podržava stranka Domino, tj. Radić i Peternel... Dovoljno o njemu.

najbolje da ga nitko ne podrzava... Mozemo i TTa podrzava Rada Boric pa kaj sad.NitkoBitan
    tebi je svejedno ko podržava koga? ako neko nekog podržava, znači da su u kompi, da su isti.
    RB je otvoreno oduvijek dio njih, glupa usporedba, jer to nije čudno.
  • Droljo
    15.7k
    mislim da je to istinito i autentičnoNORTE

Je 100%
    To je i mamić radio a gdje neće političari. Izašlo je takvih mailova dosta već, pogotovo u manjim sredinama pred izbore.
  • Mali Zeus
    17k
    Prema iskustvima koje slušam samo jedan od razloga zašto su i neki birači možema razočarani i neće im dati glas je i neučinkoviti ZET, npr nedolasci nekoliko autobusa zaredom, o čemu je pričao i Lovrić...NORTE

Lovrić ipak najbolje zna.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Dobar stari cherry picking, najbolje da ga nitko ne podrzava... Mozemo i TTa podrzava Rada Boric pa kaj sad.
  • vjeko1701
    14.7k
    To je i mamić radio a gdje neće političari. Izašlo je takvih mailova dosta već, pogotovo u manjim sredinama pred izbore.Droljo

Misliš i da ovdje nema toga? Što za Mamića, što za politiku.
  • Mali Zeus
    17k
    HDZ to radi godinama, zapošljava studente. Uostalom, Možemo i funkcionira kao HDZ već neko vrijeme.
  • vjeko1701
    14.7k
    Ma utjecaj na javno mišjenje preko bot farmi i plaćenih komentara već jako dugo postoji i generalno mi je čudno čuđenje tome. Ima par dobrih istraživanja koje možete pročitati.
  • NORTE
    15.6k
    Petek je bio drugi zamjenik Klisoviću i također je izašao iz Sdpa i zasad je opet nezavisni.

Vasić i Petek su bili jedni od najglasnijih kritičara Senfa i možemaša u ovom mandatu iako su na početku mandata ušli u kolaciju s Možemo za većinu u skupštini.
    NORTE

Petek se također pridržio Zagreb Unitedu (29.4).

Ne znam na kojem mjestu na listi je, ali bilo bi dobro da i on uđe u skupštinu i da kao oporbena stranka budu kritičari vlasti.
  • Aggro
    710
    Ma i općenito bi 4 godine mandata, osim ako se krade, trebalo biti malo za upravljanje ovakvim mastodontima poput grada Zagreba. Jedino ako imaš nekakvu prelaznu opciju koja je tu samo zbog sanacije, recimo proračuna.

Ljudi ih ne mogu smislit zbog agende i meni je to jasno. Sve ostale zamjerke, koje naravno postoje, realno se mogu pravdati inercijom sustava koji su, ajmo bit potpuno objektivni, tek zaposjeli. Četiri godine nije toliko velik period vremena ako govorimo upravljanju gradom. Pogledajte megaprojekte koji se planiraju u drugom mandatu istih. Ili u programima bilo koje druge opcije. To su sve projekti koji se mogu razvuci na višegodišnje trakavice... Čuj Zagreb na Savi... pa to ima potencijal trajat bar 10 godina..., probijanje Kampusa na Mandlovu isto, Jarunski most... itd. itd.
  • Odani Zgd
    439
    Sad su položili 2 kamen temeljca i najavili nove projekte i zbog toga zaslužuju još 4 godine?Smeće,Zet,nepranje ulica(sve smrdi po pišalini od pasa),nekošnja trave,ogromne gužve,zastoji itd...i još na sve to gradonačelnik koji javno izjavi da bi radije bio na paradi ponosa nego u Koloni sjećanja....bolesnici,hvala i doviđenja
  • Sljeme
    3k
    Bravo. Četiri godine nerada, uhljebljivanja, dijeljenja naše love, korupcije, propalih EU natječaja, nula kapitalnih projekata, laganja, izvrtanja činjenica, ignoriranja upita, zabrane postavljanja pitanja. Niti jedan gradski problem nije riješio, već ga je samo povećao. Na kraju nije se udostojio pojavit na niti jednom predizbornom sučeljavanju, a puna su mu usta demokracije. Naravno da ne mogu smislit tu grupaciju parazita bez radnog staža. Dno dna. No, svo njihovo djelovanje u skladu je s ideologijom čiji je cilj uništiti sve hrvatsko, tradicionalno, katoličko i normalno.

Prolazio sam jutros centrom Zagreba, skinute su hrvatske zastave i zastave Grada Zagreba i postavljene pederske što simbolizira vladavinu ove nakaradne manjine koja terorizira većinu uz pomoć vrhuške HDZ-a i naivnih građana koji sve prihvaćaju bez kritičkog promišljanja, pod utjecajem snažne medijske i političke propagande.
  • Nolifer
    11.1k

https://www.zagreb.info/gradska-scena/tema-23-queer-zagreba-je-criminal-queer/732201/

Vjerojatno su zbog ovog sranja i postavljene. Znači dva mjeseca praktički nas maltretiraju s tim glupostima. Umjesto da im se zatvori gradska pipa i da se sami financiraju, nebih se čudio da su im i glavni sponzori... :vomit:
  • Odani Zgd
    439
    Svaka čast za komentar...jbg ništa čudno za teroriziranje pederlukom kad gradonačelnik voli "prangiju"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.