• Mihaljević
    12.8k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 31/79

Lamine Ba
    Lamine-Ba-289x400.png
    Klub : Varaždin
    Pozicija : Stoper
    Godine : 27
    Ugovor : 06/26

Igra konstanto već 3 sezone, Varaždin ove sezone primio samo 22 gola u kojima je Lamine Ba u 95% slučajeva igrao. Nema ozljeda u karijeri. Ako ćemo ići po još dva stopera, Lamine Ba ili Koski kojeg sam već prije naveo. Možemo ga sigurno dobiti za smiješnu cifru a prilagodba mu neće trebati. Uz Galešića (Thea sa 35g) trenutno ne vidim nijednog igrača koji je kalibar da bude startni stoper sljedeće sezone. Njega ili Koskija za smiješnu cifru dovesti i ne ulaziti u prevelikim rizik da se ne ponovi Mmaee, a na priprema će možda i Jakirović/Cvetko iskočiti. Ne treba izmišljati toplu vodu i dovoditi igrače sa upitnim kvalitetama koji su nekad bili nešto, a vjerojatno više nikad neće, kada imamo sasvim solidne igrače u HNL-u, od kojih znaš šta ćeš dobiti.
  • NKDZ86
    3.9k
    zakaj škilji? ništa to, samo ibrahim ba!
  • Mihaljević
    12.8k
    Što je najbolje on je radio u Milanu sa Bobanom
  • nemapredaje
    5.2k

A kaj ćemo s Dembom ?
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    nešto se više ne spominje Mierez,i ja bi ga volio kod nas vidjeti ,ovo sa Matanovićem.mislim da nije realno. Nema šanse da damo 6 milja a oni će to dobiti
  • Nogo
    6.2k

Netko je bio napisao da je kontaktiran i da se na tome radi. Ne znam jel to bilo prije ili za vrijeme Bobana i kakvi su sada planovi.
    Ako mu ističe ugovor to bi bilo top pojačanje!

Mislim da @Paggini više zna.
  • Paggini
    48.6k
    Netko je bio napisao da je kontaktiran i da se na tome radi. Ne znam jel to bilo prije ili za vrijeme Bobana i kakvi su sada planovi.
    Ako mu ističe ugovor to bi bilo top pojačanje!
    Nogo

Znam sta sam pisao prije koji mjesec, koji je status s tim otkad je Boban došao ćete morat pitat Bobana ehehehe.

Al brijem da će na ljeto biti finalizacija ugovora i prelazak u sveti dres.
  • Nogo
    6.2k

Iz tvojih usta u Božje uši. Mislim da nam takav profil treba i još k tome nakon Ljubičića još jedno top pojačanje bez odštete.

Neću se previše radovati jer dok ih ne vidim s dresom su samo naklapanja.
  • Nolifer
    11.1k

Mogao bi on bit mladja verzija KTCa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.