• modri7
    213
    "A ja? Nikad se neću vratiti u Milan. Moj zadnji posao u nogometu bit će Dinamo. To će trajati koliko bude trajalo. Imam ideju što želim raditi. To je krug koji se za mene zatvara. Rođen sam u mjestu u kojem je većina ljudi navijala za Hajduk, to je kao da se vi rodite negdje gdje svi navijaju za Inter. Moja obitelj je bila za Dinamo. Taj klub je uvijek bio uz mene i dao mi podršku. Rođen sam u plavom, sve moje je plavo i završit ću u plavom", rekao je Boban.
  • vjeko1701
    14.7k
    Onda je jedina želja da potraje pokoje desetljeće.
  • crophantom
    287
    Slažem se, nadam se da ga nećemo potrošiti nabrzaka.
  • skener
    2.6k
    13.05.2025.godine Zvonimir Boban na čelu našeg kluba polaže vjenac na spomenik poginulim navijačima

Isplatila se borba svih ovih godina
  • Hnlovac
    2.1k
    Neću nastavit s politikom, sam me zanima, jesmo li danas oborili rekord po brzini zaključavanja neke teme na zoni?
  • Jurki
    17.1k
    Politiku izbjegavam u sirokom luku.. pa tak da je ne treba niti na ovom forumu.

Kome je do politike.. ima takvih foruma pun k.
  • rokikaciga
    1.2k
    Sada sam jos vise uvjeren da ce Zvone biti najbolja stvar za Dinamo u jako dugo godina. Jer je covjek kojem ne treba utjecaj niti lova iz Dinama. Jer je covjek koji zivi i dise Dinamo.
  • Filip85
    175
    Simbolično da, ali stvarni početak rata, barem za mene, je 17.08.1990.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.