• badjibadara
    4.6k
    Instagrameri, javljajte kada Matanovic ili neki drugi igrac zaprati Zonu.

Dinamovi navijači vjerno prate svaki potez koji bi mogao odati Ljubičićeve planove. Tako su primijetili da je na Instagramu zapratio dva igrača Dinama - iranskog beka Sadegaha Moharramija i hrvatskog veznjaka Josipa Mišića, ali i Zonu Dinamo, najveću Dinamovu fan stranicu i forum.
  • Omake
    8.1k
    Soldo Ljubičic i Kacavenda iza Petka bi baš gazili u oba smjera.
  • Zagi
    9.7k
    Di si Petka ugurao u tu trkačku kombinaciju?
  • Omake
    8.1k
    heliocentrična kreacija
  • Brusa
    3k
    Bruno Petković je iznimka, a ne pravilo, on je jedan od 10000. I stvarno ga ne treba uzimati za primjer i argument u ovakvim raspravama.
    U pravilu (a to nisam ja izmislio) napadači žive od golova (tako kažu svi igrači, treneri, komentatori i drugi nogometni djelatnici), a dovođenje napadača koji su u sezoni zabili 0,1 ili 2 gola, stvarno nema smisla.
    Uostalom, vidjeli smo Matanovića kad je igrao za repku, 30 udaraca i prilika mu je trebalo za 1 gol... Što se mene tiče, ne hvala.
  • Zagi
    9.7k
    Samo kaj ti u centru nije sunce već crna rupa koja guta svaki pokušaj kvalitetnog pritiska.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Bruno Petković je iznimka, a ne pravilo, on je jedan od 10000. I stvarno ga ne treba uzimati za primjer i argument u ovakvim raspravama.
    U pravilu (a to nisam ja izmislio) napadači žive od golova (tako kažu svi igrači, treneri, komentatori i drugi nogometni djelatnici), a dovođenje napadača koji su u sezoni zabili 0,1 ili 2 gola, stvarno nema smisla.
    Uostalom, vidjeli smo Matanovića kad je igrao za repku, 30 udaraca i prilika mu je trebalo za 1 gol... Što se mene tiče, ne hvala.
    Brusa

mislav oršić je u dinamo došao bez ikakvog uspjeha u europskom nogometu, sa karijerom u interu iz zaprešića, propalom avanturom u rijeci i talijanskom drugoligašu. kada je dolazio iz južne koreje svi smo imali upitnike iznad glave.

matanović je mlad igrač, igra u klubi koji preko bundeslige osigura nastup u ligi prvaka, čovjek je igrao za hrvatsku reprezentaciju i bio poprilično dobar, treba poraditi na realizaciji, ali pokazao je potencijal...

ako ga se može dovesti za realnu lovu, to je prilika koju se po mom mišljenju ne može propustiti.
    možda bi na kraju ispalo loše, ali to je rizik koji se uzima sa dovođenjem svakog igrača.
  • Zagi
    9.7k
    Meni se ono kaj sam vidio u repki, jako svidio Matanović.
    Iako trenutno jako neizbrušen , uz malo strpljenja postati će bolja verzija Miereza.
  • modri7
    213
    Matanovića se ne bi smjelo propustit i ne sumnjam da bi bio pojačanje.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Matanović je top igrač. Radna etika, jako koristan. A mlad što je jako bitno. Agresivan a bit će u šansama . Mi moramo shvatiti da će vjerojatno biti dosta ponuda za Kuleta i moguće je da ode
  • Zagi
    9.7k
    A i iako iznimno cijenim Kuleta, rekao bih da Matanović ima dosta viši plafon.
    Zapravo zašto nebi obojica ostala pa neka se izmjenjuju. To bi tek teroriziralo obrane, nema odmora.
  • marcio amoroso
    41.4k
    Kad bi birao jednog od trojca Manaj, Matanović, Mierez izabrao bi Manaja.
  • Ritam Ulice
    353
    Ma daj tog Matanovića, ne bum se žalio.
  • Paggini
    48.6k
    Manaj, Matanović, Mierezmarcio amoroso

Može sva trojica i formacija 2 - 2 - 3 - 3

Galesić i Profa Jr. ciste sve iza, Ljubicic i neki Selahi od 10. sekunde na granici drugog žutog, Stojković, Pjaca i Kačavenda malo joga bonito, a ova trojica 90 minuta samo utrčavaju u prostor.

Lagani prosjek od 4.6 golova po utakmici.
  • marcio amoroso
    41.4k
    Zadnji post izbrisan. Držite se teme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.