• Ludovic IX
    8.3k
    iz druge ruke znam da je ko klinac bio na jugu dk su boysi još na jugu bili, znači dijelili smo tribinu s njim a pohvalio se sam sa fotkom kak je 1998-e bio u parizu na tekmi za treće mjesto.

kad je ušao u te aktivističke vode, prestao je i ići na tekme..kažem iz druge ruke sam čuo tako.

a iskreno me zanima što stric Tomaševićev misli o svom nećaku.

ja kao nezagrepčanin, idem u smjeru da mi je jedino bitno da bude gradonačelnik koij će nastaviti sa planovima za maksimir, i neće raditi probleme dinamu tj pustiti ga na miru.. jer neki kandiddati već najvljauju micaje dinama iz kandža možemosa koi su se ugnijezdili u dinamu poput naukovića.

a vama želim gradonačelnika koji će uz ovo gore i pobrinuti se da imate čisti grad, porezanu travu i dovoljno mjesta u vrtićima..

ja to u kutini neću dobiti
  • Mali Zeus
    17.1k
    Predstavnike Rijeke i Splita se moze vidjet i na gostujucim utakmicama.NitkoBitan

to misliš na onog morona Ivoševića?
  • Miro Vugrinec
    8.3k
    Ono sto možemo vidjeti po anketi zone, da je hvala Bogu Dinamo kao i uvijek imao navijače koji su nacionalno orjentirani pa evo tu možemo vidjeti Jonjića u vodstvu sa 40 posto. Iako me iskreno čudi i Tomasevic iznad 30 posto, ali Ajde svako ima svoje mišljenje.

Isto tako, nadodao bih da bih prije rekao da je relevantnija ova anketa nego ankete tih takozvanih promotorskih agencija jer prošle zagrebačke izbore, Škoro je u gotovo svakoj bio od 4 do 6 mjesta, a ušao je u 2.krug . Također je i na predsjedničkim izborima dobivao 16 posto, a na kraju završio na 24 posto i svega 1 postotni poen ga je udaljio od drugog kruga gdje bi bio pobjednik. Isto tako Jonjic je na izborima za predjsednika dobivao 0.7 posto po anketama, a završio je na 6.06. To nam samo govori kome su sklone te ankete i koliko su fake. Pa tako ako sada Jonjic ima 5 do 7-8 posto po anketama siguran sam da ima minimalno 10.

Tako da vi neodlucni nemojte spavati i nemojte ne glasati, glasajte po svojoj savjesti, ako nemate favorita prekrižite listić. Svako po svojoj savjesti. Jer ako izađe 35 posto ljudi, ko nam je kriv osim nas samih za vlast kakvu imamo. Tako da izađite na izbore pa neka s velikom izlaznošću pobjedi onaj koji dobije najviše glasova
  • NitkoBitan
    26.2k
    Filipovic iz Rijeke, Puljak iz Splita... Komadinu (zupan PGZ) sam vidao na parkingu kod zapadne tribine.
  • Mali Zeus
    17.1k
    ↪Mali Zeus Filipovic iz Rijeke, Puljak iz Splita... Komadinu (zupan PGZ) sam vidao na parkingu kod zapadne tribine.NitkoBitan

Veliki nogometni fan Puljak, pa lik to radi da im se dodvori svima.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    jutros išao do centra grada, jbt sve se praši od košnje...izgleda da pčele, bubamare, ose, cvrčci, žabe, gušteri, voluharice i ostali kukci, vodozemci, sitniji gmazovi i sisavci nisu bitni čim dođe predizborno vrijeme. :lol:
  • Mali Zeus
    17.1k
    Misli li netko na oprašivače ovih dana?
  • Odani Zgd
    440
    Imate na fejsu kod Brnjasa što su od Grškovićeve napravili,kako su je iscrtali nanovo....ono je horor,il je bio neko pijan
  • mali M
    7.5k
    ja vozim tamo svaki dan i isto sam jučer kad su to napravili komentirao ženi. Da izmisle parking za 3-4 auta su napravili slalom doslovno kao da se pijanac vozio sa tim crtama. Dole skroz kod semafora su toliko malo mjesta ostavili u traci da moraš viriti na pola suprotne trake... Doslovno...
  • Odani Zgd
    440
    Majke mi.....ono izgleda ko da se neko zajebava
  • Ritam Ulice
    388
    Svaka cast Jonjicu na svemu samo da jos (on ili tko god mu vodi instagram) otprati Torcidin fan page profil i onda smo ok.
  • Aggro
    710
    Iskreno nije mi jasan ovaj graf. Kaj pokazuje to točno? Gdje tko radi ili s kim se druže pojedinci ili koga grad financira? Može malo pojašnjenje.

EDIT:
    Nisam uspjevao ući u graf kompletno. Sad vidim da graf prikazuje financiranje GZ prema odredenim osobama ili pravnim osobama koje su nekako (?) povezane s platformom Možemo (ne znam kaj bi bila platforma u ovom smislu). Nije mi jasno jesu li sve navedene osobe ujedno i članovi stranke na grafu? Recimk za neke je jasno da su osnivači pravnih osoba, ali kaj to točno znači? Znači li to da je svaka udruga ili svaka firma koja je dobila novac od grada u tom razdoblju na popisu 'suspektnih'?
  • Droljo
    15.7k
    Total sam apolitičan i gledam na ovo logički. Zanima me jel nije bolje da isti ostanu još jedan mandat da završe projekte koje su krenuli?
    Na svakim izborima gdje se promjeni vlast mjenjaju se ljudi u raznim odborima, firmama, direktori i ostali politički polu svijet pa to vuče za sobom nove troškove itd. Naravno da se treba mijenjati ako nešto nije dobro kako na gradskom tako i na državnom nivou. A jeli sad trenutak i dali postoje ljudi koji to mogu bolje?
    Sad netko tko čeka direktorski posao u holdingu (karikiram) svakako želi promjene, takvi kokošari me ne zanimaju nego netko bez interesa da odgovori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.