• Marley
    4k
    Kaj je najbolje za BBB fan shop kao "model" za majice kratkih rukava cesto bude onaj momak sa jednom tetoviranom rukom i sad gledam fotku ove majice i kazem ma to je sigurno to, dizajn majice, tetovirana ruka... :rofl:NitkoBitan

A kad ono, Kule jbg :razz:
  • Mali Zeus
    17k
    Jebo ih ja da ih jebo. Taman kad sam si rekao da ću malo usporiti s kupovinom oni to izbace.
  • Droljo
    15.7k
    čak ne bi bila loša ni ovakva hudica..Ritam Ulice

Nebi ti se vidjelo dinamo zagreb i grb od kapuljače.
  • Ritam Ulice
    349
    true. al furo bi je svejedno. mozda da u hudica varijatni stave grb na rukav ili nešto
  • NitkoBitan
    26.1k
    Godina je 2067., 100ta okrugla obljetnica osvajanja Kupa velesajamskih gradova. U gradu na vlasti Podemos Maximus, u klubu pola zaposlenih Naukoviceva uza i sira familija... Klub izdaje legendarni retro dres kojeg na prigodnu obljetnicu kcerka kupuje ocu u starackom domu. Otac izmoren od zivota jedva otvara usta i pita kcerku je li grb monokromatski... bile su to posljednje njegove rijeci prije nego ga je herc strefio...

Hahhaha.... Pa kolega jesmo li napokon zavrsili sa "monokromatikom"?!
  • NORTE
    15.6k
    Otac izmoren od zivota jedva otvara usta i pita kcerku je li grb monokromatski... bile su to posljednje njegove rijeci prije nego ga je herc strefio...NitkoBitan

Idi u kurac :rofl: :rofl:
  • Praskaton
    4.4k
    E ovo je vec nesto..Vidim da je nestalo M.Nisam do sad naručivao, jel L neki standard ili mogu očekivat "preveliki" L ?
  • DZj
    46
    Ja sam bas uzeo L u fan shopu kod Stadiona , rekel bi da je L standard da nije "preveliki"
  • shameless86
    191
    odlična majica..upravo uzeo
  • Dino
    3.6k
    ma to je sigurno to, dizajn majice, tetovirana rukaNitkoBitan

Uf, nemoj usporedivat ruku modela iz bbb fan shopa i kuleta, ipak je znacajna razlika u opsegu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.