• vjeko1701
    14.7k
    Pricao mi jednom buraz
    o poziciji koje nema
    o bekovima sto su bili
    pa ostali uspomena

Kad je travnjak bio zelen
    neki su ga preorali
    o loptama Petkovića
    i o Oršićevoj bombi

Tjesio se jer u meni
    nije vidio igrača
    koji pazi kako gazi
    uz liniju travnjaka

Sve se tako brzo mjenja
    i u Dinamu sve novo
    a od svega sto je pric'o
    zapamtio sam i ovo

Ja zbog zena nisam htio
    al' zbog bekova sam pio
    zbog bekova
    kojih nije bilooo

Ja zbog Pere nisam htio
    ali zbog Štefulja sam pio,
    u postavljanju,
    kad se gubio

I okrenu tada glavu
    zagleda se u daljinu
    kao plave voljeli smo
    jedino jos domovinu

A Sava i nocas tece
    'ko zna otkud Robi gleda
    kao Leovac on je bio
    lomis ga a on se neda

Zato pustite Bočkaja
    nek' pije sto ga volja
    nece ova ekipa
    bez Štefulja biti bolja

Evo kombinacije ideja...
  • Ritam Ulice
    350
    Mogla bi se lagano tema za tekmu protiv Lokosa pocet otvarat..
  • Droljo
    15.7k
    Mogla bi se lagano tema za tekmu protiv Lokosa pocet otvarat..Ritam Ulice

Veliš, počeli smo gluposti pisati :cool:
  • Fanboy
    2.9k
    Čisto informativno, jel ima tko ovdje na Zoni da je bio tog povijesnog 13.5.1990. na stadionu kada po mnogima i započinje Domovinski rat....
    Kao pripadnik mlađe generacije uvijek volim slušati osobna iskustva makar sve već čuo od raznih ljudi, videa i novina. No, svatko je to doživio na neki svoj način i daje jednu posebnu draž.

Naježim se kada vidim te snimke, hrabrost i požrtvovnost kako navijača, običnog puka, igrača i čitavog stožera. Znam da kasnije kako je taj događaj posao kultni se priča da su na istoku bili pripadnici i ostalih naših navijačkih skupina, Torcide, Armade itd. Ne znam koliko je to točno, koliko se sad svi trpaju u priču.
  • The Undertaker
    7.8k
    Ja sam bio na utakmici (Istok stajanje) i to tada nije bio povijesni dan a kamoli početak rata. Zvezda je i poslije toga igrala u Zagrebu. Godinama iza su mediji napravili svoje.
  • vjeko1701
    14.7k
    Ništa čudno u tome da se nekom događaju tek sa odmakom pridoda povijesni značaj.
  • deda
    36.5k
    Već smo o tom pričali jednom. Meni je rat počeo i prije tog dana.
  • The Undertaker
    7.8k
    Sve ok ali početak Domovinskog rata je pretjerano i pogrešno i danas, barem meni.
  • vjeko1701
    14.7k
    Zna se što je službeni početak domovinskog rata. Ovo se tako naziva više figurativno jer su sve strane pokazale gdje stoje. Vidjelo se gdje stoje Hrvati, gdje stoje Srbi i gdje stoji jugoslavenski državni aparat.

Ameri imaju jako poetičan izraz za to - "The shape of things to come" i ne vidim bolji naziv za događaje na toj utakmici.
  • Mali Zeus
    17k
    Naravno da nitko ne misli da je to stvarno bio početak rata. Više je to bilo simbolički, da se vidjelo u kojem smjeru sve to nažalost ide.

Tetak je bio na zapadu i bježao je kad su bacili suzavac s ostalima, a stari mi je pričao da je dolazila u bolnicu hrpa ozlijeđenih, hitne stizale jedna za drugom.
  • Neron53
    1.6k

Ma naravno da se taj dan vise simbolicki smatra pocetkom rata, pocetak odmicanja od bivse drzave, bunt protiv sistema, saveza.....iako je jos citava jedna sezona igrana jugo-liga
  • Ritam Ulice
    350
    Pa ljudi moji ne misli se da je doslovno od tog dogadaja poceo rat.
  • Neron53
    1.6k

Je, bili su prisutni i pripadnici drugih hrvatskih navijackih skupina.
  • Ivan1
    4
    Pozz, zao mi je ako pisem ovo u krivu temu, ali zanima me kako da posaljem slike koje imam u galeriji u Zonu (kranjca-radovi)?
  • IvanKupres
    144
    Vrtimo se u krug. Kao sto sam napisao prije, ako imas vise podjednako strucnih kandidata za posao, sasvim je normalno, u svakoj korporaciji i svugdje u svijetu da angaziras onoga za koga imas preporuku od osobe kojoj vjerujes.Papastrumf

Dobro ali eto vidimo po komentarima ovdje i na you tubeu da ljudi nisu zadovoljni sa izvedbama dotične gospođe, a to su neke stvari koje se ne mogu popraviti. Oćete bit tvrdoglavi i forsirati nekog negdje gdje ne paše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.