• masacusec
    5.3k
    Gdje je bio taj natjecaj za direktora komunikacija,vidao sam natjecaje samo za poslovode i radnike u fan shopu.Srelee

Bio je to natječaj namješten za mene, sorry!
  • Srelee
    124
    Sve pet,samo radi...
  • NORTE
    15.6k
    "sezona se u većini europskih liga završava krajem svibnja, što znači da se početkom lipnja, kada Boban i službeno počne s radom, u klub vraća ovih 14 igrača:

Perković, još jedan igrač koji je otišao u potrazi za minutažom, skupio je samo šest nastupa za poljsku Cracoviju."

Shit of the day.

U Poljskoj ima posudbu do siječnja 2026., a ne još mjesec dana.
    Nakon baš duge nogometne pauze zadnje 4 tekme je u prvih 11 i igra cijele tekme (od 10 utakmica tamo zaigrao u 6).
    Čak je zabio gol za pobjedu.

Druga je stvar ako ga dinamo baš želi vratiti na ljeto, onda vjerojatno ima neku klauzulu tj. penale za raskid posudbe.
  • Crni86
    10k
    Druga je stvar ako ga dinamo baš želi vratiti na ljetoNORTE

S obzirom na situaciju s torrenteom to ne bi uopce bilo cudno. Pa da mozda konacno vidimo duo galesic-perkovic na stoperskim pozicijama.
  • Krizy
    56.1k
    Od 135 najskupljih TM lijevonogih stopera na svijetu, dvojica su Dinamovi (Torrente i Perković).

Pitanje lijevog stopera unatoč tome ostaje jedna od važnijih stvari za riješiti preko ljeta :rofl:
  • Niko1986
    1.4k
    Kada se i radi o radnim mjestima s potrebnim vjestinama, osim same strucnosti, u obzir treba uzeti faktor povjerenja.Papastrumf

Nisam znao da se ubacivanje frendova u klub sad zove faktorom povjerenja. Mene kao nekoga tko se dugi niz godina zalagao za “naš” Dinamo smeta kad vidim da i dalje ljudi u klub ulaze preko poznanstva. Ne želim da se “sve bitne” pozicije odrede preko natječaja nego sve. Možda sam idealist i to nije realno, ali smeta me to. Siguran sam da se do prije godinu dana na komentar da je netko u klub upao jer je obiteljski prijatelj od nekog drugog, ne bi pričalo o faktoru povjerenja, nego o nečemu drugom. Ne zato što taj netko možda nije sposoban, nego jer ne želim da se ikome daje za pravo da uspoređuje ovo s tiranijom koju smo prije imali. Zapošljavanjem preko veze, makar to bilo samo za “nebitne” pozicije, šalje se loša slika u javnost i prema onima koji neopravdano iz dana u dan bacaju ljagu na ono za što se većina nas tu dugo borila.
  • Zagi
    9.7k
    . Ne znam koji joj je točno krimen,rakurs

Sada pogledao.U dvije minute ukupno , 4x pitanje "kakav je osjećaj..." . Tak se ne postavljaju pitanja ako si profesionalac.
    No dobro, ti intervjui nakon tekme su ionak pro forme.

Bošnir je još puno gori jer u svakom pitanju da i odgovor. Mene sramota kada to slušam. Pa daj Marko, nemreš tak.
  • Nolifer
    11k

Nadam se da je Zvone nekima u loži koji su mu htjeli maknuti onaj mural jer im predstavlja "nasilje"nad njihovim drugovima, ipak objasnil neke stvari, pa da i oni nebi zaradili kakav kick... :smile:
  • Papastrumf
    16.1k

Vrtimo se u krug. Kao sto sam napisao prije, ako imas vise podjednako strucnih kandidata za posao, sasvim je normalno, u svakoj korporaciji i svugdje u svijetu da angaziras onoga za koga imas preporuku od osobe kojoj vjerujes.
    U klubu ima radnih mjesta koja itekako zahtjevaju diskretnost i povjerenje. Pa imas zivi primjer kako su zadnjih mjeseci curile prema van informacije o ugovorima igraca ili placama zaposlenika, cak su u Nacionalu zavrsili preslici ugovora.
    Mozes formalno pustiti natjecaj za svako radno mjesto, ali u praksi sigurno na neka mjesta neces zaposliti osobe o kojima ne znas nista osim onoga sto pise u CV-u. Mozemo se mi praviti glupi, ali ovo je klub oko kojeg se vrte razne interesne skupine i vjerujem da su odgovorne osobe itekako toga svjesne.
  • Baneki
    806
    Pogledao one dvije minute razgocora sa Stojkovićem i Rogom. Primjer kad reference, CV, iskustvo i završen fakultet nisu dovoljni da dobro odradiš posao. Zato treba cijeniti Valentinu Miletić koja vrhunski odrađuje svoj posao, elokventna, informirana, ne samo i jednom klubu nego o svim klubovima HNLa.
  • Mali Zeus
    17k
    Bio je to natječaj namješten za mene, sorry!masacusec

Sjećaš se da smo popili kavu prije razgovora za posao.
  • Droljo
    15.7k

Kava rakija ili gej opcija solo kava?
  • Mali Zeus
    17k
    Kava rakija ili gej opcija solo kava?Droljo

Kava rakija naravno, nismo u poglavarstvu.
  • masacusec
    5.3k
    Kao što je strumf rekao, a ja ću se ilustrativno nadovezati...Dinamo je financijski zlatna žila i kao takva magnet je za raznorazne skupine grabežljivaca koje u njemu vide isključivo vlastitu korist. Dinamo je od povratka imena preživljavao u takvom režimu i uspio se obraniti od toga, no, borba se nastavlja!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.