• Mali Zeus
    17k
    Ekipa se ponaša kao da je Hajduk totalno jeben i samo o tome hoće li pustiti ili ne ovisi rezultat, a ne da Rijeka ne izgleda najbolje i da ih je Šibenik u subotu nadigrao. Može Hajduk odigrati normalno i kako treba pa da ne pobijedi jer su jednostavno loši i ne mogu zabit gol, a Rijeka može biti kakva je bila nedavno na Poljudu i nabit ih bez da su ovi kao puštali.
  • Schpatz
    748

Ne radi se samo o tome, kod njih. Nego se radi o tome da oni to vide tako da mi ostajemo bez love od LP i da upadamo u odredene "financijske probleme". To oni tako sanjaju / gledaju. Jer oni tu tekmu u nedjelju gledaju kroz "u interesu Hajduka je da Rijeka bude prvak, jer Dinamo ostaje bez novaca od LP" i time prizeljkuju da ce nam se priblizit.

Makar su oni u takvom kaosu da bi trebali prvo pocistit ispred svog dvorista jer ako je ovo sve istina kaj sam procitao o njima, pa oni ce tek cijelu sljedecu sezonu morat igrat s juniorima. I Rakiticem u sredini koji vise nemre pretrcat nikog vise niti na terminu a kamoli u profesionalnom nogometu.

Meni ne bi bilo draze da hajduk izgubi, oni dole kao slave kaj ce dinamo izgubit naslov a onda slaven pobijedi rijeku na rujevici u zadnjem kolu koja ce puknut pod pritiskom.

Koji bi to tek scenarij bio i koji bi to tek party u Zagrebu nakon tekme s Varazdinom.
  • NORTE
    15.6k
    Navijaci su vec trazili od Dinama da pusti Zagrebu da tovari ne budu prvaciEfes Pilsen

Upravo si usporedio "simpa klubić" iz našeg grada kojeg je trenirao Cico legenda dinama s tovarima baš omraženim rivalom kojeg ismijavaju 12 godina otkako su privatizirani i bili slizani s mamićem, iako netrepeljivost i međusobna mržnja traje puno duže.

To je zaista neusporedivo.
  • Crni86
    10.1k
    Zakon brojeva nalaze da ce hajduk dobiti u nedjelju.

Rijeka pobjeduje slavena u tjednu i gubi za vikend od hajduka.
  • Efes Pilsen
    11k
    Nisam, usporedio sam zelje navijaca da im najveci rival ne bude prvak. Samo to.
  • NORTE
    15.6k
    Nisam, usporedio sam zelje navijaca da im najveci rival ne bude prvak. Samo to.Efes Pilsen

Nije ista relacija Zagreb-dinamo i Hajduk-Rijeka.

Moralna policija zagovara puštanje omraženom rivalu iako je međusobna mržnja ogromna.

Sve zbog patološke mržnje prema dinamu.

I sve ok zapravo, u jednu ruku je zabavno i smiješno.
  • Hnlovac
    2.1k
    A realno, nije li to radio i dio zone?

Ajde, dajem im za pravo kaj nema nekog animoziteta na relaciji Dinamo - Rijeka. Bar ne još
  • Efes Pilsen
    11k
    Pa napisao sam da je njihov izbor tezi jer nije to neki Solin za pogurat nego klub koji ti drma status.
  • Mali Zeus
    17k
    Ne kužim ovaj dio o mržnji iskreno, oni mrze nas, mi mrzimo njih i kaj sad. Da je slična situacija a što se u jednom trenutku činila da će biti iste bi priče bile i svi bi dobro razmislili kaj želimo da se dogodi. Naravno oni imaju moment da mrze i Rijeku, ali zašto se zgražati nad tim da ih većina želi da se Rijeci pusti jer eto mrze Dinamo. To je sve normalno, mržnja, rivalitet, antagonizam, nije da mi njih volimo.
  • NORTE
    15.6k
    Pustimo ih na miru i uživajmo zapravo, neka bude kako bude.

Nadajmo se da će i Slavenu trebat za 4.mjesto tablice pa ako treba i stimulirat ih.
  • Igor VG
    221
    Čisto sumnjam u puštanje Rijeci od strane Hajduka. Drugi par rukava je što je Hajduk loš i uopće nije nerealan poraz u nedjelju. Meni smrdi na X, a nama dosta i to! Ako će biti pobjeda Rijeke, jbg sami smo krivi što smo se stavili u ovu poziciju.
    Mi moramo pobijediti ove dvije preostale nam tekme i nadati se kiksu Rijeke. Moja neka želja je da Rijeka razbije Slaven u prvoj kup utakmici sutra. Nekih 0-3 po mogućnosti, a onda Slaven mora zapeti ako želi Europu u zadnja dva kola (a jedno kolo je na Rujevici). Na kraju krajeva, ako Rijeka uzme duplu krunu nama je EL u igri. Bolje i to nego KL. Boli me tuki za druge, SAMO DINAMO.
  • Agramer86
    538
    Ako puste/izgube tu utakmicu njihov klub će zauvijek ostat obilježen ko najveća kurva HR nogometa. A mi neosvojimo li naslov ove godine, bumo sljedeće. Preživjet ćemo godinu dana do tih 40 milki €, a oni se možda ugase bez našeg miliona iz LP.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Od 2012. na Poljudu: Hajduk 4-8-14 RijekaKrizy

Nestvaran međusobni imaju dole , ovo nebi na Korzu imali da igraju na male golove.
  • Ludovic IX
    8.3k
    Iako sam rekao da neću pisat do zadnjeg zvižduka zadnje tekme dinama, moram..

ne vjerujem da će tovari izaći sa juniorima.. ako izadje sa Durdovom, pukstasom u prvih 11 a do sad nisu igrali, to bi bio i napredak u odnosu na one koji su igrali sve ove utakmice u prvih 11.

drugo, postoji mogućnost da je ovo livaji zadnja na poljudu. sumnjam da će se htjeti oprostiti od poljuda porazom. ne mogu ga smislit ali poraz jer njemu najveća kazna..

treće, imaju 6 tekmi zaredom bez pobjede. logično je da su u lošoj formi i da poraz nije nemoguć pa da daju i 100% onog što su davali zadnjih tjedana (nije ni rijeka u punoj boljoj pa mi to daje nadu da će odigrati ko u šibeniku ali da će ovdje livaja kaznit takvu igru)

četvrto, neko je već napisao - nama gubitak prvenstva znači bol na par mjeseci, do prvog zvižduka nove sezone..a oni ako odigraju lagano, tako da "sjebu" dinamo, to će im ostat zauvijek. a prodat će se u ružemberok u najboljem slučaju
  • LA BOMBA
    211
    Moralna policija zagovara puštanje omraženom rivalu iako je međusobna mržnja ogromna.

Sve zbog patološke mržnje prema dinamu.
    NORTE

Mislim da je njima glavni argument za puštanje da Dinamo ne bi išao opet u LP i dobio novca, sa kojim bi cementirao dominaciju HNL. Ako Rijeka pobijedi oni tu vjerovatno neće napraviti neki iskorak, a nemaju ni koeficienta ni ambicija za LP.

Tako je i pričao Miho u Tribina podcastu, gdje je izjavio da bi Hajduk trebao igrati sa pionirima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.