• Paggini
    48.6k

Jako dobro si poentirao najveći problem tovara - što oni misle da smo mi rivali. To je i naša krivica, jer zadnje dvije sezone smo kroz kritične nesposobne odluke (i izostanak istih) dopustili da nam se približe i da imaju osjećaj da smo "u pet deka".

Zato sam napomenuo i napominjat ću i kad budemo prvaci, mi se trebamo konsolidirati i maksimalno posložiti, od akademije, uprave, financija, marketinga i najbitnije sportskog segmenta. Imamo financije za to, imamo kapacitete za to i najbitnije, imamo i volju i znanje rukovodećih za to.

A onda će tek shvatiti da Dinamo i da idućih 10 godina ne igra Ligu prvaka još uvijek će biti svemirski brod za njihovu seljačku zadrugicu, a da im je glavni rival zapravo Rijeka, koja sa duplo do troduplo manjim budžetom ima potencijalno DVA naslova u zadnjih 20 godina, a oni uz svu mašineriju, zaduživanje, povratke herojskih igrača, 30000000000 prosjek gledanosti i ovo i ono nisu bili niti jednom ni blizu naslova.

Toliko su opsjednuti Dinamo da ne shvaćaju da kaskaju i za Rijekom, a kamoli za Dinamom.
  • Mali Zeus
    17k
    Kao prvo smo sami krivi što smo se doveli u ovu situaciju da ne ovisimo sami o sebi. Kao drugo mnogi od nas bi isto pustili Rijeci samo da tovari ne uzmu da smo u istoj situaciji. Nismo isti?marcio amoroso

Upravo tako.
  • Droljo
    15.7k
    Fruk i jedan od stopera dobivadu crvene sutra i hajduk ih gazi glat za vikend. Onakve nikakve, umorne, smežurane. Idemo mi gledat nas i da budemo krojači svoje sudbine čim prije.
  • vjeko1701
    14.7k
    Kao drugo mnogi od nas bi isto pustili Rijeci samo da tovari ne uzmu da smo u istoj situaciji.marcio amoroso

Bilo je ovdje forumaša koji su pisali o tome, al ne bi baš rekao da su bili većina a nekoliko ih je pobralo i ban na račun pisanja o puštanju.
  • striko
    2.2k
    Kakv će to biti kraj za Rakitića ako odluče pustiti. Od heroja nacije do gnjide u par mjeseci.
  • Paggini
    48.6k
    Kao drugo mnogi od nas bi isto pustili Rijeci samo da tovari ne uzmu da smo u istoj situaciji. Nismo isti?marcio amoroso

Osobno ne mogu zamisliti da navijam da Dinamo namjerno pusti Rijeci na Maksimiru i da to gledam uživo. Vjerujem da bih bio puno slomljeniji nakon toga nego tovarskog orgijanja. Al to sam ja, vjerujem da većina navijača bi to zazivala, ali mi sebe ne predstavljamo kao svjetlo u mraku zla kao neki.
  • Droljo
    15.7k
    Dinamo namjerno pustiPaggini

Nikad pa ni tad! Nikome!
  • Praskaton
    4.4k
    Nece to Rijeka dobit uvjeren sam.Planiram stavit ozbiljne novce na 1x.
    Mora negdje ovaj negativan niz hajduka stati.Rijeka ce bit umorna od kupa.
  • Krizy
    56.1k
    Naravno da smo sami krivi za trenutnu situaciju, ali idu mi na živce kreteni koji guraju neko pravedništvo da opravdaju luzerske rezultate, a žele suprotno kada im odgovara.

Neka puste, ja se neću ljutiti.
    Iako mislim da nemaju oni šta puštati jer je Rijeka već duže vrijeme šef na Poljudu i jednostavno puno bolja momčad od Hajduka.

Od 2012. na Poljudu: Hajduk 4-8-14 Rijeka
  • Efes Pilsen
    11k
    Ne znam zasto se svi pravimo da imamo kolektivnu amneziju. Navijaci su vec trazili od Dinama da pusti Zagrebu da tovari ne budu prvaci, dapace, uletili u teren. Ovdje se pisalo da treba pustit Rijeci, ljepile se slike s ekipom kadeta koja bi trebala istrcat.
    Meni je to sasvim normalno, njihov izbor je malo tezi, ali Boze moj to je zivot..
  • Lexon
    5

Moje skromno mišljenje je da nema šanse da profesionalni igrači uđu u utakmicu i da idu izgubit. Pogotovo Gattuza zaboli ona stvar ko će biti prvak, a i pokazao je da ima čist obraz ako ništa, tako da što se tiče sastava neće bit kemijanja.
    Nadalje, vidjeli smo gore međusobne omjere Rijeke i Hajduka, pa neka puste i postanu i službeno 3.klub u HRV (iako praktički već i jesu zadnjih 20 godina, a mislim da je to dovoljno velik uzorak za izvuć taj zaključak).
    6 utakmica ne znaju za pobjedu, dosta igrača odlazi na kraju sezone, žele se prodat, moraju pokazat nešto (pa i Hajduku je u interesu da im se cijena neću reć digne, jer neće, ali da ne pada dalje novom sramotom). Zakon velikih brojeva kaže da bi mogli odigrat dobru utakmicu hahah.

Ja se slažem s ovime što si rekao da bi i mi rađe izgubili od Rijeke da smo u toj situaciji, ali isto tako mislim da našim igračima to ne bi ni prošlo kroz glavu. Sve je to navijački folklor i zanimljivo ovim medijima pajazitima (kako bi reko Jajan hhh).

Tako da neće tu bit ničega osim predstave na terenu gdje je realno da Hajduk rikne, ali zbog igre, ne jer će pustit. Ali Bože moj, mi možemo bit sretni da smo u ovoj situaciji uopće. Iskreno mislim da neće izgubit, najbolji su kad su bez pritiska, famozni dres postaje lakši za tonu, zamisli kako će brzo trčati haha.... Rijeka ima ogroman pritisak i prvi puta imperativ pobjede na Poljudu, a igrama u zadnje vrijeme ne prikazuju realno ništa što bi mi reklo da će dobit.

Ja sam optimist cijelu seonu u svakom trenutku sam mislio da ćemo bit u igri do zadnjeg kola (priznajem da sam odustao na 4-5 sati - nakon naše tekme s Goricom do Hajdukovog poraza od Istre i Rijekinog od Osijeka). Tako da se i dalje nadam fešti na trgu!
  • Droljo
    15.7k
    Navijaci su vec trazili od Dinama da pusti Zagrebu da tovari ne budu prvaci, dapace, uletili u teren.Efes Pilsen

Tog se ja ne sjećam baš tako. Mi smo izgubili i tako izgubili matematičke šanse za osvajanje. Do te tekme smo bili živi još.
    Možda krivo pamtim...
  • Li d1986
    177
    odigraj i ti dvojku u nedjelju...doprinesi malo
  • Droljo
    15.7k

No problem!
  • Neron53
    1.6k
    Pa dobro ljudi kad cete shvatiti da su tovarima i rijeka i armada duplo mrskiji nego mi?
    Od kojih/cijih navijaca pritisak da puste rijeci????
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.