• The Undertaker
    7.8k
    Jedno su preporuke a drugo rodbinske i prijateljske veze. Jednom sam zaposlio rodbinu (imala je sve kvalifikacije) i nikad više. Tu jednostavno ne možeš odvojiti privatno od poslovnog a što je loše za posao. Nije to ništa neuobičajeno, pogotovo u većim firmama ali Dinamo nije obična firma, tu su svi puno više izloženi javnosti i preispitivanju, specijalno ako su rezultati loši.
    Sve počinje od vrha i onda se prenosi na dolje. Nadam se da će Zvone prekinuti tu praksu, ako je ima.
  • Enco
    284

Evo da se i ja ilustrativno nadovežem.
    U današnjem nogometu je nemoguće u potpunosti se riješiti tih grabezljivaca.
    Ne vrti se najveća lova u odjelu marketinga, nabave,održavanja....to sve je kap u moru i tu grabezljivci ne vide interes.
    Najveća lova je u djelu sportskog sektora, a tu su velike "vrane" koje lete oko Maksimira.
    Nadam se da će Boban uspjeti otjerati što više "vrana" dalje od Maksimira, odnosno da će ih uspjeti ukrotiti.
    Isto tako se nadam da će se pozabaviti sa unutarnjim "hraniteljima" tih vrana,sa onima bez kojih te "vrane" ne bi bile toliko uhranjene .
  • prefontaine
    2.1k
    Evo i index objavio da je Dejan Ljubičić na instagramu zapratio "dva igrača Dinama - iranskog beka Sadegaha Moharramija i hrvatskog veznjaka Josipa Mišića, ali i Zonu Dinamo, najveću Dinamovu fan stranicu i forum"
  • crophantom
    276
    Sigurno čita zonu, kaj će drugo kad su ga izbacili iz ekipe gore u njemačkoj. Dobrodošao Dejane, povedi nas!
  • austrijanac
    6.7k
    Ha ništa, admini pogledajte tko se registrirao iz Kolna u zadnjih 5 dana
  • vjeko1701
    14.7k
    Imamo tu dosta gasterbajtera, da nije on već neko vrijeme među nama ;)
  • Droljo
    15.7k
    Sigurno čita zonucrophantom

Ništa, Dejane ne boj se, nećeš igrati lijevog beka. Ak treba štefulja vraćamo!
    Al za svaki slučaj ništa brata ne pitaj!
  • Nolifer
    11k
    Al za svaki slučaj ništa brata ne pitaj!Droljo

Pričao mu jednom buraz Robert,
    o Zagrebu kojeg nema
    o ljudima što su bili
    pa ostali uspomena...

Kad je Sava bila čista
    neki su je kaže pili
    o curama sa Gornjeg grada
    i o nekupljenoj vili....
  • vjeko1701
    14.7k
    Ja zbog žena nisam htio
    Al zbog bekova sam pio
    Zbog bekova, kojih nije bilooo...
  • crophantom
    276

tješio se jer u meni nije vidio čovjeka,
    koji pognute glave, šutke igra lijevog beka...
  • vjeko1701
    14.7k
    tješio se jer u meni nije vidio čovjeka,
    koji pognute glave, šutke igra lijevog beka...
    crophantom

Tješio se jer u meni
    Nije vidio igrača
    Koji pazi kako gazi
    Uz liniju travnjaka
  • crophantom
    276
    Zato pustite Bočkaja, nek pije kolko ga je volja,

Neće ova naša ekipa, bez Štefulja biti bolja.
  • Marktwain
    339
    Pa kaže....
  • crophantom
    276
    Ja zbog Pere nisam htio, ali zbog Ogiware sam pio,
    U postavljanju, kad se gubioooooo ooo...

Edit: moram na sastank, nek nego drugi opjeva djecu kojima je stari pričao o Olivaresu kojeg nema i Maricevim dečkima koji su ostali uspomena.
  • Mali dioničar
    17.2k
    stari pričao o Olivaresu kojeg nemacrophantom

Oliveras svjetska klasa
    u Romi i Dinamu nisu mu dali da stasa
    umjesto Mendyja u Real ide
    Bernabeu će mu pjevati iz svega glasa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.