• masacusec
    5.4k
    Gdje je bio taj natjecaj za direktora komunikacija,vidao sam natjecaje samo za poslovode i radnike u fan shopu.Srelee

Bio je to natječaj namješten za mene, sorry!
  • Srelee
    179
    Sve pet,samo radi...
  • NORTE
    16.1k
    "sezona se u većini europskih liga završava krajem svibnja, što znači da se početkom lipnja, kada Boban i službeno počne s radom, u klub vraća ovih 14 igrača:

Perković, još jedan igrač koji je otišao u potrazi za minutažom, skupio je samo šest nastupa za poljsku Cracoviju."

Shit of the day.

U Poljskoj ima posudbu do siječnja 2026., a ne još mjesec dana.
    Nakon baš duge nogometne pauze zadnje 4 tekme je u prvih 11 i igra cijele tekme (od 10 utakmica tamo zaigrao u 6).
    Čak je zabio gol za pobjedu.

Druga je stvar ako ga dinamo baš želi vratiti na ljeto, onda vjerojatno ima neku klauzulu tj. penale za raskid posudbe.
  • Crni86
    11.1k
    Druga je stvar ako ga dinamo baš želi vratiti na ljetoNORTE

S obzirom na situaciju s torrenteom to ne bi uopce bilo cudno. Pa da mozda konacno vidimo duo galesic-perkovic na stoperskim pozicijama.
  • Krizy
    57.5k
    Od 135 najskupljih TM lijevonogih stopera na svijetu, dvojica su Dinamovi (Torrente i Perković).

Pitanje lijevog stopera unatoč tome ostaje jedna od važnijih stvari za riješiti preko ljeta :rofl:
  • Niko1986
    1.7k
    Kada se i radi o radnim mjestima s potrebnim vjestinama, osim same strucnosti, u obzir treba uzeti faktor povjerenja.Papastrumf

Nisam znao da se ubacivanje frendova u klub sad zove faktorom povjerenja. Mene kao nekoga tko se dugi niz godina zalagao za “naš” Dinamo smeta kad vidim da i dalje ljudi u klub ulaze preko poznanstva. Ne želim da se “sve bitne” pozicije odrede preko natječaja nego sve. Možda sam idealist i to nije realno, ali smeta me to. Siguran sam da se do prije godinu dana na komentar da je netko u klub upao jer je obiteljski prijatelj od nekog drugog, ne bi pričalo o faktoru povjerenja, nego o nečemu drugom. Ne zato što taj netko možda nije sposoban, nego jer ne želim da se ikome daje za pravo da uspoređuje ovo s tiranijom koju smo prije imali. Zapošljavanjem preko veze, makar to bilo samo za “nebitne” pozicije, šalje se loša slika u javnost i prema onima koji neopravdano iz dana u dan bacaju ljagu na ono za što se većina nas tu dugo borila.
  • Zagi
    9.9k
    . Ne znam koji joj je točno krimen,rakurs

Sada pogledao.U dvije minute ukupno , 4x pitanje "kakav je osjećaj..." . Tak se ne postavljaju pitanja ako si profesionalac.
    No dobro, ti intervjui nakon tekme su ionak pro forme.

Bošnir je još puno gori jer u svakom pitanju da i odgovor. Mene sramota kada to slušam. Pa daj Marko, nemreš tak.
  • Nolifer
    11.3k

Nadam se da je Zvone nekima u loži koji su mu htjeli maknuti onaj mural jer im predstavlja "nasilje"nad njihovim drugovima, ipak objasnil neke stvari, pa da i oni nebi zaradili kakav kick... :smile:
  • Papastrumf
    16.8k

Vrtimo se u krug. Kao sto sam napisao prije, ako imas vise podjednako strucnih kandidata za posao, sasvim je normalno, u svakoj korporaciji i svugdje u svijetu da angaziras onoga za koga imas preporuku od osobe kojoj vjerujes.
    U klubu ima radnih mjesta koja itekako zahtjevaju diskretnost i povjerenje. Pa imas zivi primjer kako su zadnjih mjeseci curile prema van informacije o ugovorima igraca ili placama zaposlenika, cak su u Nacionalu zavrsili preslici ugovora.
    Mozes formalno pustiti natjecaj za svako radno mjesto, ali u praksi sigurno na neka mjesta neces zaposliti osobe o kojima ne znas nista osim onoga sto pise u CV-u. Mozemo se mi praviti glupi, ali ovo je klub oko kojeg se vrte razne interesne skupine i vjerujem da su odgovorne osobe itekako toga svjesne.
  • Baneki
    812
    Pogledao one dvije minute razgocora sa Stojkovićem i Rogom. Primjer kad reference, CV, iskustvo i završen fakultet nisu dovoljni da dobro odradiš posao. Zato treba cijeniti Valentinu Miletić koja vrhunski odrađuje svoj posao, elokventna, informirana, ne samo i jednom klubu nego o svim klubovima HNLa.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Bio je to natječaj namješten za mene, sorry!masacusec

Sjećaš se da smo popili kavu prije razgovora za posao.
  • Droljo
    16.6k

Kava rakija ili gej opcija solo kava?
  • Mali Zeus
    17.4k
    Kava rakija ili gej opcija solo kava?Droljo

Kava rakija naravno, nismo u poglavarstvu.
  • masacusec
    5.4k
    Kao što je strumf rekao, a ja ću se ilustrativno nadovezati...Dinamo je financijski zlatna žila i kao takva magnet je za raznorazne skupine grabežljivaca koje u njemu vide isključivo vlastitu korist. Dinamo je od povratka imena preživljavao u takvom režimu i uspio se obraniti od toga, no, borba se nastavlja!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.