• NORTE
    15.5k
    Najbolje da ce igraci poput rakitica, uremovica, livaje, pukstasa pustit utakmicu jer eto to traze navijaci.Crni86

Domaćica Raquel nakon što puste Rijeci:

"Sad se vidi da je hrvatska liga zaostala. Šteta da na ovakav način moramo izgubiti, mislim da svi znaju o čemu pričam."

Inače Rendulić i Jeličić spomenuli Carevića kao nekoga tko će u budućnosti biti trener Hajduka.
  • marcio amoroso
    41.3k
    Inače Rendulić i Jeličić spomenuli Carevića kao nekoga tko će u budućnosti biti trener Hajduka.NORTE

To je realan i logičan slijed. Boljeg trenera kojeg mogu platiti i koji želi doći u tu psihijatriju neće naći.
  • badjibadara
    4.6k
    Spomenuo je to i komentator jučer u prijenosu na Areni, tonom kao da je svršena stvar. Također i da Krizmanić ide iz Gorice, to su kasnije i objavili.
  • Droljo
    15.6k
    Bolje da mi dovedemo carevića...
    To velim ja koji imam judging treners potential: 18
    i judging treners ability: 19
  • Jurki
    17.1k
    Carevica moremo dopeljati jedino da se oblece u klauna kojega bi zavezali za stativu na sjevernoj strani i da ga gađamo s kamenjem na poluvremenu ko pinatu.
  • Sajla
    8.6k
    koliki ti je "sharing coach's salary"?
  • Droljo
    15.6k

30% dok je u Hrvatskoj a 50 kad ode van.
  • Sajla
    8.6k
    onda ima smisla ;)
  • Mr Anderson
    11.6k
    Carevica moremo dopeljati jedino da se oblece u klaunaJurki

Ili u Plavka...
  • Paggini
    48.5k
    Hajdug zadnjih 20 sezona u 8 sekundi:

• Noel
    11.2k
    Odite na profil Bernanda Jurišića prvaka mitomanjje na fejsu. Zadnji njegov status. Kaže lik najveći krivac za ovih 20 godina bez titule je Bamba. Komentari su još bolesniji. Potvrdno odgovaraju na tu konstataciju te se još prisjete nekog stranca kao Said i Fomitshow. Naravno nađe se tu i tamo i prozivanje Dinama i sudaca i HNSa. Nevjerojatno opet su našli novog krivca a da to nisu oni sami. Ovaj put su krivci stranci koji 20 godina igraju u Hajduku..
  • NORTE
    15.5k
    Vjerojatno najveći komedijaš fritulaš, a konkurencija je žestoka.
  • gaTeDZG
    1.3k
    Sreća pa me blokirao prije 5-6 godina
  • The Undertaker
    7.8k
    Bamba je personifikacija diletanata i neznalica koji u Hajduku imaju prednost nad znanjem i iskustvom (Rakitić).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.