• Crni86
    10k
    Ove godine vise uzivam nego prosle u njihovom samounistenju.
  • Krizy
    56k
    Kakvo podcjenjivanje Bambe, koji s 3 gola u ovoj sezoni igra svoju drugu najbolju sezonu u karijeri i s ta 3 gola dijeli drugo mjesto najboljih strijelaca Hajduka ove sezone.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Očekujem na ljeto opet novo ispadanje protiv kluba iz neke gruzijske/slovačke/kazahstanske vukojebine za kojeg dotad nitko nije čuo. :cool:
  • NORTE
    15.6k
    Trenutno imaju formu za ispasti iz eurokvalifikacija i od Posušja ili Radomlja, ali puno toga se može promijeniti s novim trenerom i s možda par novih slobodnih igrača.

U svakom slučaju gotovo sigurno je ispadanje u kvalifikacijama od slabih ili za njih jakih.

Prodaja i odlasci igrača su neminovni, a sve je izvjesnije da će među njima biti i Livaja.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    dobro, krivo si shvatio pa si nenamjerno pretjerao. Ovo što kaže @The Undertaker je bliže istini i to je pjesnik želio reći.

"Godinama se već mučim suvislo odgovoriti na pitanje koje mi se postavlja svaki dan: "Gdje to Hajduk griješi?"
    A onda jučer jedna situacija iz Velike Gorice zapravo sve vrlo plastično objasni.
    Slobodan udarac iz idealne pozicije na 20 metara. Logično, loptu namjesti Ivan Rakitić, čovjek koji najbolje izvodi slobodne udarce i koji je slobodne udarce zabijao i u dresu Barcelone. Ali odjednom se kraj njega stvori Bamba koji vjerojatno nikad u životu nije izveo slobodan udarac. I izvede ga baš tako.
    Dok majstor slobodnih udaraca svjetske klase nenametljivo stoji sa strane, slobodan udarac izvodi onaj tko se nametne, makar za to nemao ni jedan argument.
    Eto, to vam je slikovito Hajduk u zadnjih 20 godina. Na svim klupskim razinama."
  • Jurki
    17.1k
    i tak dugo dok ne progledaju je odlicno.
    Uzitak je gledati kak se koprcaju u vlastitim govnima svake godine.

Ja im jos jedino zelim da otkinu bod(ove) Rijeci... red sramocenja po europskim vukojebinama u srpnju.. rasprodaja dice za kašetu brokava i kljuc u bravu. Nekak idealan scenarij.
  • rioda
    8.3k
    Mora se priznati da su ipak ove sezone bili u daleko manjoj euforiji nego lani, ali to ne umanjuje moj gušt zbog njihovog raspada :grin:
  • Noel
    11.3k

Ovaj prilog je ko Gitak TV. Ali doslovno.

Od 20 godina jada i tuge on je našao baš scenu sa Bambom kao savršen primjer što je Hajduk. Daj nemoj me. Imao je puno boljih slikovitih primjera sa kojima bi mogao opisat svoj voljeni klub ali ne smije. Pravi se glup. Mogao je stavit video vrtičke djece na adventu u splitu koja pjevaju gazi purgere. E to je pravi slikoviti primjer Hajduka zadnjih 20 godina. Kako on kaže, NA SVIM RAZINAMA!
  • Paggini
    48.5k
    moj gušt zbog njihovog raspada :grin:rioda

Raspad je tek počeo, lako za rezultatski raspad, na to su navikli, ali šta im tek slijedi je apsolutni cirkus.

Trebaju zakrpati 20 milijuna eura u knjigama prodajama. Tko će prodati te igrače? Vitali? Koji neće ni biti u klubu za dva mjeseca? Prodat će ih agenti, koji će sebe itekako namiriti. Pa će dobiti 5 milijuna za Pukstasa, a u kasicu će ući ludih 1.5m. Isto i za Sigura, Durdova, Prpića. Livaja će otići, Uremović mi je također nesiguran za ostanak.

To će trebat nadomjestit.

S kojim novcima? Tko će naći te igrače? Izbori su im u srpnju, izabrat će predsjednika u kolovozu, sportskog direktora kada? Rujnu? Trener će biti Carević pa su bar tu mirni.

Cirkus cirkusantski, ne bih im ovo ljeto ni u najvećem bijesu poželio. Cijela ekipa im je u rasulu, nema nikog tko će to posložiti, ne znaju ni kad su izbori, ni kog biraju, ni tko će to voditi.

Moja teorija je da NH nije objavio ništa jos uvijek jer nemaju apsolutno nijednog kvalitetnog kandidata. Pa će im klub voditi LJPV.

Ili Kerum.
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    IMG-6901.jpg

Korporacija i dalje jaše! Sestrica nam pušta, a Miško nam daje prvenstvo, sve jasno.
  • Paggini
    48.5k
    Nama prvenstvo, seki kup, Slavenu podebljane pare za Jagušića i 4. mjesto za Europu kad im Rijeka pusti zadnje kolo, tko ne vidi slijep je.
  • Marley
    4k
    Ovaj @Krizy se skroz raskalasio zadnje vrijeme, a pamtim ga kao tako finog momka (Antu Budimira) kad sam tek dosla :razz:

Super, morat cu sad i taj Twitter napravit, bas mi "treba" jos jedna drustvena mreza u zivotu :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.