• NitkoBitan
    26.1k
    a ovaj štakor koji je bio na Lukšinoj plaći cmoljio za svojim gazdomPaggini

Na kojoj funkciji je bio Bero? Samo znam da je tada bio na svakoj presici haha, uvijek ista 2-3 lika sa dosadnjikavim pitanjima.
  • Paggini
    48.5k
    Na kojoj funkciji je bio Bero? Samo znam da je tada bio na svakoj presici haha, uvijek ista 2-3 lika sa dosadnjikavim pitanjima.NitkoBitan

Nije bio na funkciji, nego je Lukša financirao Telesport zesce, pa i Bernijevu, Holiginu, Vrdoljakovu plaću, što i nije prevelika tajna, a vjerojatno je i ovaj još i žderao i lokao na Lukšin račun uz "insiderske sastanke" i trubaduranje
  • GOAT
    2.6k
    Nama odgovara da Rijeka odigra X ili imaju neku prednost nad nama u slucaju da imamo isto bodova?
  • Mali Zeus
    17k
    a inače su toj ekipi bila puna usta plaćenih zg novinara koji idu na ručkove u dinamo itd.
  • NKDZ86
    3.9k
    Svaka utakmica je nova utakmica, pogotovo Jadranski derbi. S Rijekom ove sezone igramo najlošiji nogomet. Želimo im se revanširati. Znamo koliko je bitna utakmica. Idemo dignute glave, probati pobijediti kući pred našim navijačima i boriti se do kraja, zaključio je Uremović.

tako je filipe, znamo i mi
  • don
    13k
    da, ako Dinamo kiksa to ne znači da nam Istra neće bit konkurent za 4. misto. E pa tako vridi i u ovom slučaju, nisan li ja reka da je Rijeka kritična i da će kiksat, šta se sve i desilo i ispostavilo tako, a da je Dinamo iskoristia to šta je Rijeka u 3. misecu od 4 utakmice kiksala u njih 3, a misec iza tog 3 utakmice za redon izgubila, ne bi nam bila konkurent.
    ako nisi zna, za titulu bi i Dinamo triba pobjeđivat utakmice.

takve stvari možeš samo našin igračima prigovarat. :halo:
  • Filip85
    167
    Apropo ovih kladioničarskih postova, da sad ne citiram sve.... u 8 od 10 slučajeva kada na nekoga jako spuštaju koeficijent a na drugog jako dižu bude suprotno, tj. ovaj na kojeg su digli pobijedi.

Nije nogomet, ali evo jednog primjera od zimus. Sisak - Merano , Alpska liga. U sisku 3-4 igrača van stroja pod gripom, još 2-3 sa mladom reprezentacijom. Sve te informacije ja imam, a ovi na kladari dižu (!?) na Merano. Do pola sata prije utakmice digli su ga na 3.30. Stavio sam 150 eura i naravno Merano dobio 3:2, a ja se osladio :).
  • tp1997
    1.3k
    jer žive u gradu u kojen će se tjedan dana pričat kako triba pustit, kako ovo, kako ono.don

Ovi mlađi i neiskusniji tipa Durdov, Brajković, Silić, Hrgović, Šego; a i oni naprosto slabog lignjastog karaktera poput Krovinovića bi vrlo lako mogli prsnuti pod tim pritiskom. I da svjesno ne žele pustiti, neće biti glavom potpuno u utakmici, a Rijeka koliko god bila umorna će gristi 200%.

Mislim da nam je jedina šansa da se Livaja zainati i odigra nekakvu simultanku.
  • Paggini
    48.5k

Ovo sam napisao za nas prije skoro mjesec dana:

Jedino luzerskije od ovakve igre je namjerno puštanje jednakim luzerima da ovi jugoluzeri ne bi osvojili naslovPaggini

Isto vrijedi i za tovare. Apsolutni su luzeri 20 godina, ali su luzeri nenamjerno - jer su glupi, nesposobni, neznalice i klauni.

Ali izgubiti na SVOM stadionu, pred svojih 20ak tisuća navijača namjerno da eto neki drugi klub (ma koliko zlo mi bili u njihovim očima) bi bio vrhunac njihovog luzerstva u zadnjih 20 godina.

Neću navijati za njih pa makar nam prvenstvo ovisilo o tome, ali ako skinu skalp Rijeci u nedjelju, po prvi puta otkad gledam nogomet ću imati barem najmanji minimum poštovanja prema njima
  • Droljo
    15.7k

Pa valjda matematika nalaže da bumo imali više bodova od rijeke ako oni odigraju x a mi dobijemo lokomotivu...
  • tp1997
    1.3k
    pred svojih 20ak tisuća navijačaPaggini

Toliko ih se neće skupiti, a pola onih koji dođu će navijati za Rijeku. Pa ti igraj u takvoj histeriji...
  • Markelo
    3.3k
    Vrdoljak je više puta u svojim tekstovima udarao po Lukši, pogotovo kad je ovaj htio "otoplit" odnose sa Hns-om. Djelovao je kao da ga ima na piku. Sad ne znam jel onda Vrdoljak hrabar ili je Lukša glup?
  • Paggini
    48.5k

Vrdoljak je NH fundamentalist, pa to gledaj i kao dio PR bitke između Lukšine i NH struje kad se sve raspadalo
  • GOAT
    2.6k
    Imas pravo hahaha ne znam gdje sam se ja pogubio sa tablicom.
  • Crni86
    10k
    Najbolje da ce igraci poput rakitica, uremovica, livaje, pukstasa pustit utakmicu jer eto to traze navijaci. Boli njih k ko ce osvojit ukoliko nece oni, ali uvjeren sam da ce htjet pokazat muda i bar zapaprit rijeci da se oni dokazu i pokazu da jos ima baruta u njima. Na kraju neki ce biti u izlogu, a di ces bolje izloga od toga da odigras dobru tekmu u derbiju i zapapris potecijalnom prvaku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.