• dbut
    105
    Niti cu gledati hajduk niti navijat za njih. Ako pobjede ok, ako puste njima na sramotu. Neka gledaju armadu kako slavi drugu titulu na Poljudu dok oni 20god ne mogu ni prismrdit. Pa neka traže penale, snimke iz toVAR sobe i kaj god žele...
    Ne osvajanje naslova nije nikakva sramota već šetnja po terenu ko u Gorici...
    Iskreno ne ocekujem da hajduk moze pobjedit rijeku, a i Belupo će vjerojatno cuvat igrače za finale kupa što je najnormalnije po meni.
  • NitkoBitan
    27k
    a ovaj štakor koji je bio na Lukšinoj plaći cmoljio za svojim gazdomPaggini

Na kojoj funkciji je bio Bero? Samo znam da je tada bio na svakoj presici haha, uvijek ista 2-3 lika sa dosadnjikavim pitanjima.
  • Paggini
    51.5k
    Na kojoj funkciji je bio Bero? Samo znam da je tada bio na svakoj presici haha, uvijek ista 2-3 lika sa dosadnjikavim pitanjima.NitkoBitan

Nije bio na funkciji, nego je Lukša financirao Telesport zesce, pa i Bernijevu, Holiginu, Vrdoljakovu plaću, što i nije prevelika tajna, a vjerojatno je i ovaj još i žderao i lokao na Lukšin račun uz "insiderske sastanke" i trubaduranje
  • GOAT
    2.7k
    Nama odgovara da Rijeka odigra X ili imaju neku prednost nad nama u slucaju da imamo isto bodova?
  • Mali Zeus
    17.2k
    a inače su toj ekipi bila puna usta plaćenih zg novinara koji idu na ručkove u dinamo itd.
  • NKDZ86
    4.2k
    Svaka utakmica je nova utakmica, pogotovo Jadranski derbi. S Rijekom ove sezone igramo najlošiji nogomet. Želimo im se revanširati. Znamo koliko je bitna utakmica. Idemo dignute glave, probati pobijediti kući pred našim navijačima i boriti se do kraja, zaključio je Uremović.

tako je filipe, znamo i mi
  • don
    13.2k
    da, ako Dinamo kiksa to ne znači da nam Istra neće bit konkurent za 4. misto. E pa tako vridi i u ovom slučaju, nisan li ja reka da je Rijeka kritična i da će kiksat, šta se sve i desilo i ispostavilo tako, a da je Dinamo iskoristia to šta je Rijeka u 3. misecu od 4 utakmice kiksala u njih 3, a misec iza tog 3 utakmice za redon izgubila, ne bi nam bila konkurent.
    ako nisi zna, za titulu bi i Dinamo triba pobjeđivat utakmice.

takve stvari možeš samo našin igračima prigovarat. :halo:
  • Filip85
    218
    Apropo ovih kladioničarskih postova, da sad ne citiram sve.... u 8 od 10 slučajeva kada na nekoga jako spuštaju koeficijent a na drugog jako dižu bude suprotno, tj. ovaj na kojeg su digli pobijedi.

Nije nogomet, ali evo jednog primjera od zimus. Sisak - Merano , Alpska liga. U sisku 3-4 igrača van stroja pod gripom, još 2-3 sa mladom reprezentacijom. Sve te informacije ja imam, a ovi na kladari dižu (!?) na Merano. Do pola sata prije utakmice digli su ga na 3.30. Stavio sam 150 eura i naravno Merano dobio 3:2, a ja se osladio :).
  • tp1997
    1.5k
    jer žive u gradu u kojen će se tjedan dana pričat kako triba pustit, kako ovo, kako ono.don

Ovi mlađi i neiskusniji tipa Durdov, Brajković, Silić, Hrgović, Šego; a i oni naprosto slabog lignjastog karaktera poput Krovinovića bi vrlo lako mogli prsnuti pod tim pritiskom. I da svjesno ne žele pustiti, neće biti glavom potpuno u utakmici, a Rijeka koliko god bila umorna će gristi 200%.

Mislim da nam je jedina šansa da se Livaja zainati i odigra nekakvu simultanku.
  • Paggini
    51.5k

Ovo sam napisao za nas prije skoro mjesec dana:

Jedino luzerskije od ovakve igre je namjerno puštanje jednakim luzerima da ovi jugoluzeri ne bi osvojili naslovPaggini

Isto vrijedi i za tovare. Apsolutni su luzeri 20 godina, ali su luzeri nenamjerno - jer su glupi, nesposobni, neznalice i klauni.

Ali izgubiti na SVOM stadionu, pred svojih 20ak tisuća navijača namjerno da eto neki drugi klub (ma koliko zlo mi bili u njihovim očima) bi bio vrhunac njihovog luzerstva u zadnjih 20 godina.

Neću navijati za njih pa makar nam prvenstvo ovisilo o tome, ali ako skinu skalp Rijeci u nedjelju, po prvi puta otkad gledam nogomet ću imati barem najmanji minimum poštovanja prema njima
  • Droljo
    16.4k

Pa valjda matematika nalaže da bumo imali više bodova od rijeke ako oni odigraju x a mi dobijemo lokomotivu...
  • tp1997
    1.5k
    pred svojih 20ak tisuća navijačaPaggini

Toliko ih se neće skupiti, a pola onih koji dođu će navijati za Rijeku. Pa ti igraj u takvoj histeriji...
  • Markelo
    3.4k
    Vrdoljak je više puta u svojim tekstovima udarao po Lukši, pogotovo kad je ovaj htio "otoplit" odnose sa Hns-om. Djelovao je kao da ga ima na piku. Sad ne znam jel onda Vrdoljak hrabar ili je Lukša glup?
  • Paggini
    51.5k

Vrdoljak je NH fundamentalist, pa to gledaj i kao dio PR bitke između Lukšine i NH struje kad se sve raspadalo
  • GOAT
    2.7k
    Imas pravo hahaha ne znam gdje sam se ja pogubio sa tablicom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.