• vlatkomarkovic
    1.7k

Jel Gvardiol bek ili stoper? Mislim nije ta klasa, ali to je to.
  • Crni86
    12.5k
    Iso sam guglat sad, mali je stoper. Sori ja ga pomjeso s graonicem.
  • scooniepenn
    5.1k
    Na trenutak sam pomislio da sam usao u temu Mladje kategorije kad citam sto se pise. Mi ostajemo iduce sezonu na Galesicu i Teophilleu (ne vidim scenarij u kojem Mmaee ostaje) i tu se razmislja treba li nam stoper nositelj. Jakirovic starta kao 5. stoper, Teophille kao vjerojatno 4. Torrentea nema izvjesno do nastavka iduce sezone, a ja iskreno nisam vidio kod Zivkovica da je on dosao na razinu da moze biti u prvih 11 ili prva zamjena. Neka me slobodno netko razuvjeri, ali ja to nisam vidio.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Živković je svoju šansu dobio i, blago rečeno, nije ju iskoristio. Pisalo se o treneru koji ga je pretjerano i prerano gurnuo u vatru ali evo? Odigrao si par tekmi, nisi ni približno fizički ta razina, ni taktički to nije bilo bajno. Što ima ljepše nego u svom klubu i gradu dobiti prigodu? Da, nije bio nekakav idealan trenutak, ali su ju dobio, za razliku od drugih 150 vršnjaka s kojima si prošao kroz omladinski pogon. Mauro je stariji samo godinu pa je u to vrijeme izgledao i igrao nogomet koji je barem par razina iznad Morenovog.

Dinamo nije Istra da te se trpi nakon kikseva i slabijih dana, niti imamo bodovni komfor kao nekada. Uostalom, ni u Loksi nema kontinuitet a osobno me nije oduševio ni u prvom mandatu. Tako da mi njegov povratak nije ni predmet rasprave. Nadam se ni “na katu”.
  • Paggini
    59k
    Ma kakav Moreno? Nije najbolji stoper u Lokomotivi, a kamoli da igra u Dinamu. I ne, nije ga "sjebao" Jakir kad ga je doveo, bio je isti u Lokomotivi tu cijelu jesen, samo sto nitko nije gledao tu istu Lokomotivu osim derbija.

Jako zujav igrac, nažalost.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Niste gledali Morena zadnjih par utakmica u Loksi.... Ako ovako izgleda kao rekovalescent, iduća velika prodaja!
  • Paggini
    59k

Neka ga otkupi Šikić za milijun od nas, ostavi ga još sezonu pa proda za 3, 4 milijuna. Ali neće to napraviti jer zna da nema ništa u njemu osim tatinog PRa
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Ne, fkt jesi ga gledao? Čovjek je uvjerljivo najbolji igrač Lokse zadnja 3 kola. Ima 20 godina, oporavlja se od teške ozlijede. Krivak za kojeg mislim da je najveći talent u Lokomotivi od Pjace, izgleda ko kurac jer je rekovalescent. Ovaj ubija
  • rokikaciga
    2.9k
    Opet se prebrzo odustaje od naših mladih igrača. Ionako igra za relativnu siću. Nek i sljedeću sezonu odigra na posudbi u Loksi 2026e imamo top stopera, taman kada Teo ode u penziju.
  • Paggini
    59k

A nisam, priznajem, ali sam ga dovoljno gledao da donesem određeni sud. Daj Bože da budem u krivu, da pojedem govno i da stvarno bude top igrač za nas, ali ne vidim to jednostavno.

Ostavio bih ga svakako u Loksi, neka ga tamo, nek igra.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Upravo zato sto se vraca treba minute.

Bar pol sezonene posudbi.
  • Carrasco
    6.3k
    Živković je svoju šansu dobio i, blago rečeno, nije ju iskoristioTongo Doumbia

500 minuta ukupno. Jebena šansa, nema šta.

Po tome bi i Olmo bio otpisan nakon onog perioda kad je dobio crveni protiv Oddsa.
  • scooniepenn
    5.1k

Ja sam ga gledao i ne vidim da on ima mjesta u prvih 11 ili kao 3. stoper Dinama trenutno. Znaci li to da trebamo raskidati s njim ugovor? Ne, naravno. Ali mislim da on mora odigrati jednu punu sezonu ili u Lokomotivi ili negdje na posudbi pa da vidimo da je to razina kao kad smo vracali Sutala ili donekle blizu tome.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    a šta treba dobit u Dinamu? Loš si 5 tekmi, nema te. Mislim, trebali smo ga trpit do kraja sezone i (vjerojatno) popušit titulu?

Ne znam, ne otpisujem ga do kraja karijere i možda zaigra u ligi 5, ali za početak mora imati 35 top utakmica u Lokomotivi 2025/2026 da bi se opet doveo u kontekst nas.
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Nek odradi pripreme s Dinamom pa ćemo vidjeti... Po meni pored Galesica i KTCa ko 3. Opcija je dovoljno dobar. Po meni imamo veće rupe, sada jedino, ako se klub boji pada KTCa u idućoj sezoni onda je ok dovesti pravo pojačanje na stopera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.