• Felip
    513
    Bio sam klinac kad je Nk Zagreb osvojio naslov. Jel istina da su boysi tražili da im se pusti u Kranjčevićevoj?
  • ElDorado
    3.6k
    Uopce se ne radi o navijanju. Jednostavno nama odgovara da tovari ostanu u igri i da imaju dovoljno motiva protiv Rijeke. Mi i ovak i onak ne smijemo kiksati a nakon jucerasnje tekme siguran sam da necemo
  • NitkoBitan
    26.1k
    Sad kad krenu ulazit Segine bombe sa 20 metara... tovarima nece bit dobro gdje je bio do sad :rofl:
  • Kaktus Car
    1k
    Navijalo je se za Rijeku kad je velika velicina kao i ja izgubila nadu za naslov na svim razinama smo bili u rasuluSrelee

Naravno, jer Rijeka i Hajduk zato cijelu sezonu briljiraju. Pehovi su razlog zašto je situacija uopće ovako napeta, da su uopće došli u priliku konkurirati za naslov. Takva je sezona, događa se. Sva sreća pa se u klubu koji je navodno "u rasulu" (a u kakvom su onda tek stanju Hajduk i Rijeka ako je klub koji je osvojio 11 bodova u Ligi prvaka, koji je financijski stabilan i koji ni u jednom trenu nije ispao iz utrke za naslov u "u rasulu") nisu predali deset kola prije kraja.

Osobno me ne zanimaju ni Hajduk, ni Rijeka, ni bilo koji drugi klub koji nije zagrebački Dinamo i dok smo u igri naravno da ću uvijek navijati za rezultate koji najviše odgovaraju Dinamu.
  • NORTE
    15.5k
    Bio sam klinac kad je Nk Zagreb osvojio naslov. Jel istina da su boysi tražili da im se pusti u Kranjčevićevoj?Felip

Bio je taman ovaj period svibnja kao sad, i ja sam bio klinac te 2002. i znam da sam i ja htio tu pobjedu Zagreba u toj tekmi s dinamom kojem je to bio treći poraz u nizu.

U sudačkoj nadoknadi je upalo 50 Boysa na travnjak kako bi prekinuli tekmu da se ne dogodi neki x.
    Cilj je bio da Zagreb održi vodstvo i osvoji titulu umjesto gube.
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Mislim da današnji rezultat nikako ne ovisi o nabrijanosti tovara za iduće kolo protiv RijekeTeofil Kateran

Upravo to. Mislim da je stvarno smješno misliti da netko nekome pušta. Pa ne pričamo o 3.znl pa da će se pustit utakmica. Igrači i Rijeke i Hajduka igraju profesionalni nogomet i tako se i ponašaju na terenu. Hajduk si sigurno neće dopustit da izgubi još jednu utakmicu protiv mrskog rivala uz Dinamo. To je takav mentalitet. Igraju oni za sebe i svoj klub. Naša prilika je bila protiv Gorice koju smo odigrali bezidejno i bezvoljno gotovo 80% utakmice. Naša realna šansa je derbi slijedeći vikend. Moje prognoze su 50-50.
  • trender
    170
    Jel to pjevaju "srami se hajduce"
  • rokikaciga
    1.2k
    Kad vidim da Bamba stane uz Rakitića da puca slobodni udarac bude mi muka
  • PatrikDirektor
    10
    bamba je socijalni eksperiment da vide koliko ce ovi izdrzati s njim
  • Paggini
    48.4k
    A čekaj pa zašto nije Istok pun do zadnjeg mjesta??? Pa meni svi pričaju da nema luđih gostovanja od tovarskih???
  • rokikaciga
    1.2k
    Mene zanima ime i prezime osobe koja je skautirala Bambu
  • Ivdzo11
    6.3k
    Likovi "bombu" bacili i rupetinu napravili tamo na terenu... Prekid
  • javolimtebejako
    2.3k
    dragana Sekulić

sta su ovi bacili na teren bombu jebote

lagano prebacujem na el klasiko, ovo ce se pratit preko zone i sofe
  • PatrikDirektor
    10
    nosonja kaze da su ga 2 godine pratili hahahahha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.