• Neron53
    1.6k

Sve sama etablirana ekipa je bila dolje :)
  • Patak
    3.4k
    Plava noć u hotelu Marjan u Splitu 1990.
    IMG-20250504-144139.jpg
  • Felip
    513
    Dinamo-Međimurje 2007.
    https://semafor.hns.family/utakmice/45863/gnk-dinamo-nk-medjimurje-3-1/

Bio je besplatan ulaz i skupilo se 18000 ljudi uoči uzvrata s Werderom. S nostalgijom sam se sjetio te utakmice, to mi je bila druga utakmica na istoku Maksimira.
    Nažalost, nema više dvojice strijelaca iz te utakmice, pokoj im vječni.
    Za Međimurje je tada igrao otac Daniela Štefulja Danijel Štefulj :smile: i bio im je kapetan u ovoj utakmici.
    Zanimljivo da čovjek još uvijek aktivno igra u veteranskoj ligi.
  • Droljo
    15.6k

Igrao je štefulj senior i kod nas. Iz Varteksa prešao ak se ne varam... Ok bek
  • Igor VG
    218
    "Barjaktar" i brat mu (nije Robert) su sačuvali BBB u prvoj polovici 90ih. Rat, represija, depresija, a oni su bili uvijek tu gdje je trebalo. Nije bilo gostovanja gdje nisu bili. Akcijanja u to vrijeme bez njih nisu postojala. Jako puno ekipe su oni slobodno se može reći "odgojili" i stvorili moderne BBB. Čast je bilo i još uvijek je imati takve ljude na svojoj strani.
    Hvala I. & T.
    p.s. Naravno bilo je još puno drugih ali gore navedeni su bili uvijek na prvoj crti!
  • NORTE
    15.5k
    Derbi 11.3.2000.

Moćne zastave, s obje strane je bio natpis dinamo

4830764064_4e41fd17d3_b.jpg
    4830762976_2ea75876a2_b.jpg
    lZ8YEXB0NANTF.jpg
    c41d35ac-6986-40ed-9683-663c07c1b078.jpg
  • MolonLabe
    474
    https://www.youtube.com/watch?v=gvFnJTp0pTI

Dinamo - Arsenal 2006

Isprike na patetici ali nakon posla popio 5 pivi za ebenih 35 eura dosao doma i odgledao cijeli video od 1h. Sa mojih 13 godina ovo mi je bila peta sesta utakmica solo s frendovima bez staroga. Tocno i sada kada gledam video osjetim taj neki osjecaj koji sam tada osjetio, nema tog kokaina ili takve zene na svijetu koji to moze ponoviti. Dosao u goste brutalan Arsenal a svaka osoba na stadionu puna zanosa dosla po pobjedu. Padaju golovi a inat neki sve veci u ljudima. Vi svi budete shvatili ali nemoguce objasniti drugim ljudima. Nakon ove utakmice sam bio gotov, sljedecih 20 godina skoro svi vikendi otisli na utakmice.

Kuze na klupi, Turina na golu. Da mi je netko rekao da cemo mi nakon ovoga tuci i Arsenal i Tottenham i Chelsea, igrati finale Svjetskog prvenstva, Modric osvojiti ballon d'or.

Hrpa ljudi sa Celticovim dresovima i irskim zastavama, sada kad sam tu me bodu u oci iskreno.

PS Istok nam toliko fali da je to strasno
  • jedan u nizu
    13.1k

jebes mi sve ako na toj utakmici nije bilo 50k ljudi.

To je bilo moje prvo visesatno cekanje za karte u redu, na staroj karatani na kvatricu. Kad ssam dosao 4 sata prije, vec tad sam bio negdje kod meka, a dok se otvorilo, red je bio do pol maksimirske.

Najezim sse svaki put na tu tekmu, definitvno jedna od jacih.
    Navijanje bolesno
  • Boycie
    2.8k
    Arsenal i Werder su ono, creme de la creme tog vremena u cijeloj Europi...

1000137522.jpg
  • Efes Pilsen
    11k
    Werder uzvratna... Maturalac Lloret de Mar, mi mladi, naivni, puni alkohola gledamo u random irish pubu :lol: Uh, poslije pjesma i incidenti sa Talijanima. Bas sam vjerovao poslije Bremena da smo zreli, da imamo sta nam treba.. Dokazalo se poslije protiv Ajaxa..
  • nemapredaje
    5.2k

Pazi dečki tek izlaze na zagrijavanje, a stadion već pun. Bolesno
  • mlinchica
    3k
    Istok nam toliko fali da je to strasnoMolonLabe

Da sada imamo istočnu tribinu, prva bi se popunila za tekmu.
    Kad nam napokon dignu novi stadion, bit će opet ovako pun.
    A onda na otvorenje donijeti sve ove stare kvartovske zastave i transparente, čuvaju se sigurno. Ako nekih i nema, lako se naprave replike.

Pa odrediti jednu tekmu (ili datum) na kojoj bi se svake godine ponovo pokazali.
    Sanjam, da… :blush:
  • Marktwain
    322
    Koreo na Werderu je toliko antologijska da ju ne mogu riječima opisati.
    Ne mogu više naći na YT video s juga gdje se sve savršeno vidi koliko je veličanstvena.
  • NORTE
    15.5k
    Na finalu kupa 1986. su dominirala dva Dinamova transparenta na istoku :Navijači Dinama i Cibone iz Surčina 20-tak m (početak istoka) Volimo Dinamo i Ćiru navijači iz Čapljine 10-tak m (kraj istoka) uz dosta zastava i manjih transparenata Cibone i Dinama na jugu.Bilo je još manjih transperenata po istoku i na vrhu istoka.plavi72

Taj transparent Čapljina je bio i par mjeseci kasnije na jugu Poljuda među navijačima dinama i tad je nastalo ime Bad Blue Boys.
  • Patak
    3.4k
    Jel Ima negdje podatak koja je najstarija sačuvana zastava ili transparent Dinama ili Građanskog možda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.