• Ivdzo11
    6.3k
    Hajduk: Silić, Hrgović, Uremović, Prpić, Melnjak, Rakitić, Pukštas, Durdov, Kalik, Bamba, Livaja
  • rokikaciga
    1.2k
    Ali ako Dinamo ne zaprijeti Gorici i pritom izgubi 1:0, ne znam zasto se ljudima zamjeralo što su 10 minuta nakon utakmice pisali ajmo rijeka ili nesto slicno.Str1nger Bell

Jer smo još bili u igri. Eto zašto. Baš kao pravi navijači ste navijali da se drugi klub odlijepi od DINAMA.
  • Tom Hanks
    3.7k
    Zar ne znaš
    Za rijeku se navija,za Dinamo živi
  • NORTE
    15.5k
    U takvoj situaciji navijao sam za Rijeku i da se situacij ponovi, opet bih.Mali dioničar

Kao što bismo navijali i za pobjede šarana da su oni u toj situaciji.
    Nas takvih ima more i ne libimo se to napisat.

-8 i lošiji omjer što zapravo znači -9 bodova.
    Dok dinamo nemoćan, nikakav i bezidejan kiksa u Varaždinu, osramoti se u Puli, a poslije nam još i sruši snove porazom od Gorice.

Navijanje za kikseve Rijeke bilo je navijanje za titulu Hajduka.

To je dobro opisao i Klenx (još jedan otvoreni "navijač pobjeda Rijeke u potrebi") napisavši da ono što smeta i stvara pritisak Hajduku je Rijeka na vrhu tablice.

Imali smo mi i situaciju da nam nakon poraza od Gorice (Baturina izjavio da je mislio da je gotovo) Hajduk i Rijeka opet mogu pobjeći na još više bodova, ja sam i tad u novoj lošoj situaciji za dinamo priželjkivao pobjedu Rijeke nad šaranima koja bi imala i značenje da se šarani za goli spas moraju vaditi protiv Highduga.
    Biranje manjeg zla za dinamo uvijek i svaki put.

Mnogi su ovdje pisali i da treba pustiti Rijeci u Maksimiru...

S druge strane imamo ekipu koja navija za uspjeh naših rivala u Europi (uključujući Highdug) da se tobože "umore".
    Tad je navijanje za direktni financijski i sportski uspjeh rivala navijanje za koeficijent i sl.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Mislim da današnji rezultat nikako ne ovisi o nabrijanosti tovara za iduće kolo protiv Rijeke. Ako pobijede danas osjetit će da imaju šanse, a ako bude X ili ako kiksaju mislite da će se usudit još nakon toga namjerno puštat derbi protiv Rijeke? Zato mislim da nema potrebe danas navijati za ikakve njihove pobjede, neka Gorica dobije 3-0 i to je to. To će ih sigurno izbaciti iz utrke, ali nema šanse da ne uđu protiv Rijeke sa 110%.
  • don
    13k
    To je dobro opisao i Klenx (još jedan otvoreni "navijač pobjeda Rijeke u potrebi") napisavši da ono što smeta i stvara pritisak Hajduku je Rijeka na vrhu tablice.NORTE

ovo pišen od početka sezone, na kraju se ispostavilo i točnin. To je takav klub, da igraju na praznom poljudu cilu sezonu bili bi prvaci.
  • emilperska
    10.4k
    Navijao sam za Rijeku na -8, navijao bi za Rijeku i na -5 dok smo mi igrački i organizacijski u nekom limbu i kaosu ako to znači da nas najveci sportski neprijatelj nece dobit financijsku, sportsku i logističku injekciju da nam parira narednih pet godina.

Zelim im poraz danas i koprcanje od 7 dana u sauni Splita sljedeci tjedan.. Rijekino disanje za vratom splitskim sektašima i orjunašima je uveliko zaslužno što su oni pred raspadom danas..
  • tp1997
    1.3k
    Ispada da je Rijeka samo alat za pritisak na tovare, a ne legitiman, i ozbiljniji konkurent.

Mi na čistu sreću izvučemo 0-0 protiv njih - ma nema veze, raspast će se.
    Namažu nas 4-0 - ma nema veze, raspast će se.
    Mrknu tovare sa po tri komada i u prvenstvu i u kupu - ma nema veze, raspast će se.
    Imaju najbolju obranu lige - ma nema veze, raspast će se.
    Imaju najdulji niz bez poraza u ligi - ma nema veze, raspast će se.

Jesu li imali kikseva, da. Ali manje od drugih. I sad rade ono što mi nismo bili sposobni u ovoj sezoni, a to je da dobivaju manje utakmice i kad igraju loše.

I onda kad se još uzme u obzir da smo doslovno isti scenarij gledali prošle godine...ne znam, nije mi jasno kako ljudi i dalje uspijevaju biti slijepi pored zdravih očiju i tretirati Rijeku kao neki drugorazredni klub koji je tu samo da malo oteža tovarima a eto mi ćemo s njima lako.
  • Brusa
    3k
    Cijela ova rasprava traje predugo i nema nekog smisla.vjeko1701

Jebiga, ali je očekivana. Kao što ste trebali banirati odmah kad se navijalo za rijeku u trenutku dok su oni ispred nas i mi ih lovimo. Nakon prvog posta. Pa onda ljudima to ne bi dalje palo na pamet. Na dinamovom forumu slaviti pobjede i golove rijeke dok smo iza njih na tablici. Pa je ovakav nastavak očekivan.
    Sad bi trebali banirati svakoga tko sad obrazlaže zašto je navijao za rijeku i zašto je to bilo dobro i zašto bi to opet napravio.
    Inače neće rasprave prestati.
  • Srelee
    119
    Nemoj zezat da ovdje ljudi navijaju za Dinamo nisam znao.Navijalo je se za Rijeku kad je velika velicina kao i ja izgubila nadu za naslov na svim razinama smo bili u rasulu mozda 5 posto navijaca je vjerovala da mozemo uzet,sad se svi pravite pametni sto smo opet u situaciji za uzet prvenstvo,a dobrih dio ti isti sto sad napadate ljude sto su za Rijeku navijalo ste pisali da je prvenstvo izgubljeno.
  • NORTE
    15.5k
    Zelim im poraz danasemilperska

U tom slučaju bi oni 99% ispali iz utrke tako da nam danas najviše paše X u VG kako bi oni protiv Rijeke onda imali većeg motiva igrati za nešto.
  • Chempers
    597
    Danas se pretvaramo u najveće tovare :lol:

Ako dobiju onda još imaju matematičke šanse za naslov, mislim da bi nekakvo puštanje Rijeci onda bilo previše čak i za njih.
  • rioda
    8.3k
    Hajduk: Silić, Hrgović, Uremović, Prpić, Melnjak, Rakitić, Pukštas, Durdov, Kalik, Bamba, LivajaIvdzo11

Sad kad su lagano ispali iz igre, konačno im igra sastav koji puno bolje izgleda nego onaj s Krovinovićem i bilo kim drugim na krilu :grin:
  • Carrasco
    6.2k
    Pa jel vam jasno da su oni zajebali svaku utakmicu dok su imali dobre šanse za naslov? Pa bolje će odigrati protiv Rijeke ako im ta utakmica ništa ne znači.
  • Paggini
    48.5k
    Ne želim nikako potencijalnu situaciju gdje tovari u zadnjem kolu imaju šansu za naslov, ako zaredaju dvije pobjede i ne daj Bože, mi kiksamo protiv Lokse i onda su tu uz nas na ljestvici ili ne daj bože - ispred.

Neka gube danas, ide gušt.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.