• hardek
    4.5k
    Ima baruta u Marku još, jako loše iskorišten ove godine. Nebi se čudio da ostane za stalno i da zajedno s Pjacom postane vođa nove generacije
  • Carrasco
    6.3k
    Za njega kao nema mjesta, a Mudražija se dovodi.
  • Zg123
    1.8k
    Evo ga pocelo je velicanje igraca na temelju utakmice kad je sve prakticki rijeseno. Gdje je bio cijele ove sezone? Hvala i dovidjenja
  • Krizy
    56.1k
    100 utakmica
    12 golova
    9 asistencija
    2 naslova prvaka
    2 kupa
  • Dinaminjo
    1.4k
    Nije sezina gotova, brisi ovo osim broja nastupa
  • Antisha
    848
    Ako se ikako može to ispregovarati s Cagliarijem, volio bih da ostane kod nas. Smatram da ga se kriminalno malo koristilo s obzirom na njegovo znanje, iskustvo i energiju.

Dragi Marko, čestitke na stotom nastupu za naš voljeni klub i nadam se da ćeš ih imati barem još toliko!
  • rioda
    8.3k
    Možda i ne bi bilo loše da ostane iduće sezone u dosadašnjoj ulozi Ademija. Dobar i domaći igrač, Dinamovac, nije mu problem sjediti na klupi, donosi iskustvo...
  • marcio amoroso
    41.3k
    Rog je jedan od onih igrača od kojih se očekivalo da dominiraju ovom ligom. On to nažalost nije ni blizu ispunio. Meni je prvom strašno drag igrač, ali je jednostavno igrao ispod svakog nivoa. Jel on treba ostati neka procijene oni koji trebaju procijeniti, ali gol Slavenu kada su se oni već raspali ne smije biti mjerilo za to.
  • rioda
    8.3k
    Rog je jedan od onih igrača od kojih se očekivalo da dominiraju ovom ligom. On to nažalost nije ni blizu ispuniomarcio amoroso

Bez da gledam statistiku, moj dojam je da nije dobio baš nikakvu priliku u kontinuitetu da to pokaže. Ne možeš očekivati od igrača da rastura ako igra pola sata svaku treću utakmicu
  • marcio amoroso
    41.3k
    Ne možeš očekivati od igrača da rastura ako igra pola sata svaku treću utakmicurioda

Sve jasno, ali ono što je igrao je bilo jednostavno loše i nije nikoga uvjerio da treba dobiti šansu u kontinuitetu. Ne može biti slučajno da igrač sa takvom reputacijom i sa takvim karakterom kod četiri trenera sjedi na klupi.
  • Facke
    5.8k
    Kaj se tice Roga on sam veli da glava oce ali noge nejdeju kak bi on stel. Jednostavne su ga pune kostale ozljede i njemu treba pune vremena da se vrne u formu ak je to jos opce moguce. Steta za takvuga igraca , kakav je nekad bil ali ova zajna ozljeda ga je bas izbacila dosta. Po mene on nebi trebal ostati v Dinamu. Nazalost je premale pokazal. I kad je igral od prve i dobil priliku vecinom nije dobre zgledal.
  • Sajla
    8.6k
    Marko Rog s Cagliariem ima ugovor do kraja sljedeće sezone. za 2 mjeseca će napuniti 30 godina i teško da tamo s njim računaju ovog ljeta, a ne bih rekao ni da su kod nas previše zainteresirani. čini mi se da će završiti u klubu koji nema velikih ambicija i stalnog pritiska, a tamo će ga istrpiti jer to jednostavno moraju u nedostatku drugih opcija. i nakon priprema i konstantnog igranja kroz mjesec-dva će doći na svoje i postati im nositelj i jedan od 2-3 glavna igrača. scenarij u kojem na ljeto raskida ugovor s Cagliariem i završava besplatno u Rijeci ili Osijeku mi se ne čini nerealan, osim ako baš ne želi u nijedan drugi HNL klub. onda je izgledniji neki Cipar. i ako se to stvarno dogodi i Marko tamo dođe u dobru formu, znamo kakve reakcije slijede. a Dinamo si jednostavno ne može priuštiti da prolazi s njim taj proces, osim da ga stavi u drugu momčad ili posudi negdje gdje bi imao garanciju nastupa.

najviše sam se jučer veselio baš njegovom golu, ali mislim da se naši putevi razilaze za koji tjedan. šteta, baš mi je žao što se nije drugačije odvila ova priča.
  • Crni86
    10k
    Ako ga se cagliari odrekne, ako rog pristane na solidnu placu nekakve zamjene. Zasto ne. Sve iznad toga je veliko ne koliko god volio Marka Roga.
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.