• dmil
    675
    slazem se da nema potrebe reklamirari na forumu, ali jednako tako ljudi su iskoristili propust naseg marketinga i monetizirali ideju koju klub nije, zasto se to ponavlja vec drugu godinu, to je vec pitanje za analizu
  • Eduardo
    24.2k
    Naletio sam na fora kolekciju, pa ako admini dozvole podijelio bi s ostatkom ZoneVEX

Sorry, ali nema besplatne reklame za ovakve stranice... u biti nema nikakve reklame upravo iz razloga koje je kolega @OBIGB naveo.
  • Brusa
    3k
    Rano je za takve majice...
  • Marc
    436
    pričekaj još dva tjedna.. ako osvojimo prvenstvo vjerujem da će upravo takve majice biti za naslov prvaka… a dizajn ovih majica sa stranice je stvarno katastrofa… moja preporuka.. odite rađe u Preradovićevu 22 i kupite prave stvari :smile:
    P.S. Neke nosim čak i na posao u uredu :smile:
  • Sajla
    8.5k
    ja čekam majice "From Zagreb with Lav XIV" :wink:
  • Dzoni
    1.2k
    Ne znam jesam li fulao temu, ali gdje je najbolje parkirati se relativno blizu stadionu ukoliko idem iz smjera Sesveta?
  • marcio amoroso
    41.3k

Ravnice oko Vivasa sa uvijek nađe mjesta. Oko ekonomskog možeš probati, okretište Borongaj ako dolaziš dosta ranije.
  • SAS1987
    17.3k
    Kras je dobra opcija i za čokoladu i parking :grin:
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    iskoristili propust naseg marketinga i monetizirali ideju koju klub nije, zasto se to ponavlja vec drugu godinu, to je vec pitanje za analizudmil

Ima i drugi ponuđač koji ima još raznolikiju ponudu motiviranu dinamom i purgerajom...

Zakaj to nije mogel klub službeno, ne znam...evo baš prijepodne vrtjel cijelu ponudu na našem webu i nisam pronašel odjevni artikl za koji bi rekel "evo to hoću danas uzeti" dok s druge strane ti "vanjski" imaju dizajnerski atraktivnije i aktualnije modele
    (čak sam zapravo naručil danas nekaj iz ponude drugoligaškog kluba)

U jednu ruku kužim razmišljanje onih koji vele da ne bi trebalo vanjske kupovati (nadam se da ti svi plaćaju i redovito doprinose, PDV, izdaju fiskalizirane račune), s druge strane nisu ljudi krivi kaj klub ima slabiju ili ne pravovremenu ili skuplju ponudu
  • rakurs
    1.2k
    Dajem ruku u vatru da je klub u prodaju pustio proizvode s "a što ako uspijemo" da bi ogroman broj ljudi pljuvao po tome, pogotovo u slučaju da ne uspijemo. Hvala Bogu da se ništa takvo ne pušta prije završetka sezone, ako se osvoji može se napraviti nešto na tu foru, prije toga nema nikakvog smisla. Samo si zamislite kakvo pljuvanje bi bilo po klubu da je išao tim putem, a na kraju ćorak kaj se tiče naslova.

Na stranu što meni užasno ide na živce prekomjerno korištenje tog izraza, sav fokus mora biti na terenu. Marketing zna kaskati u nekim pogledima, ali u ovome slučaju nije napravljen nikakav propust. Barem je moje mišljenje takvo.
  • Agramer86
    535
    Znači mažoretkinje su ipak tu? Kaj nije bilo da su se ugasile? Nisam ispratio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.