• Vito01928272
    0
    Ekipa jel ima ko 3 karte viska za sjever
  • Liks90
    3k
    Pao ZD9
  • crophantom
    217
    Neobično mala gužva oko stadiona za tolko prodanih karata, na ekonomiji slobodnog parkinga ko u prici
  • crophantom
    217
    Ja ne kužim kak je danas bilo samo 11750, mislim da nema teorije da opet nije bilo soma il soma i pol više.
  • fakin
    631
    Sd bio je 90% pun, zd 95%, zg 85%, sg nisam vidio
  • Centaršut Stefana Ristovskog
    12
    No, kako doznajemo, Lokomotiva neće takvo što učiniti, svjesni su na Kajzerici da je Dinamo ipak glavna priča u gradu, da navijači prvenstveno dolaze gledati Modre u borbi za naslov i neće iz toga raditi 'cirkus'. Štoviše, vide u Lokomotivi i priliku za zaradom, uvjereni da će gledatelja u Maksimiru biti više, nego što ih je mogla primiti Kranjčevićeva u zadnjim međusobnim dvobojima kad je Lokomotiva bila domaćin. Tako da će za početak u prodaji biti ulaznice za Zapad i Sjever dolje, bez ograničenja za 'gostujuće navijače', a bude li potrebno, bude li interes uistinu velik, spremni su domaćini otvoriti i gornje etaže tih tribina pa čak i onu južnu!

Ono što je svakako u cijeloj priči zanimljivo, ali i logično, neće za ovu utakmicu vrijediti Dinamove godišnje ulaznice, već će ulaznice za sve tribine biti u slobodnoj prodaji, u Lokomotivinoj organizaciji. Sjeverna tribina stajat će 10 eura, koliko je u Kranjčevićevoj stajala istočna, znači, dvostruko više nego nedavno za gostujući sektor na Poljudu. U ponedjeljak će Lokomotiva izaći s konkretnim informacijama o cijenama i načinu distribucije ulaznica, ali, kako sad stvari stoje i ako drugačije ne odluče HNS i ljudi koji brinu o formalnostima HNL-a, većih ograničenja ne bi trebalo biti. (Germanijak)
  • tigric
    646
    steta, veselio sam se bojsima na jugu
  • Boysica
    840
    Baš bi bilo fora i da su naši u gostujućom svlacionici
  • luka modic
    864
    koreo je spremljen za sjever...
  • Felip
    513
    I tko sad može bilo što reći protiv onih koji tvrde da nam se pogoduje u ovoj situaciji. Da su stavili da se igra u Rudešu, bilo bi još nekako ok, a ovako mi praktički igramo doma. Ako ćemo bit pošteni, nije nam na čast.
  • Dudu9
    1.7k
    Rudeš stadion nema uvjete za 1Hnl
  • Sajla
    8.5k
    ma zakaj Rudeš? pa ima prek puta u maksimirskoj šumi igralište NK Ravnice, nek se tam igra...
    wtf? u Zagrebu je do prije par dana postojal jedan i pol stadion na kojem se moglo igrati HNL, sad se je srušilo pola toga i nemamo ni jedan cijeli stadion u Zagrebu. pravilnici HNSa zabranjuju da se domaćinstvo odrađuje izvan svoje županije (u ovom slučaju Grada Zagreba) pa Loksa ne može igrati u Zaprešiću ili Gorici. Maksimir je jedina moguća opcija i to je sad tak. kad se napravi Kranjčevićeva i Maksimir krene u rušenje - to znači da budemo mi cijelo vrijeme igrali s Loksom (ako se zadrže u prvoj ligi) u gostima? ili budu oni stalno gosti ili nekaj treće? Maksimir je gradski stadion i to je sad tak, Lokomotiva nema gdje drugdje igrati. sasvim je druga razina sramote i lige i države i HNSa kaj je infrastruktura takva kakva je, ne samo u ZG.
  • The Undertaker
    7.7k
    To bi tako i trebalo biti. Boysi na Jug (iako im nitko ne može zabraniti kupnju karte za Sjever), Dinamo u gostujuću svlačionicu i na gostujuću klupu, mi ostali po vlastitim željama. Ja ću opet na Zapad.
  • NitkoBitan
    26.1k
    Samo da Lokomotiva stavi normalnu cijenu ulaznica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.