• IvanKupres
    132
    Njihova najgora noćna mora, utjecajni vođa zlog kluba po kojem ne mogu sipati kante govanaPaggini

Plus mi smo za razliku od njih fakat narodni klub, a oni dioničarsko društvo koje reketari Torcida
  • Jurki
    17.1k
    iskreno i ja sam mislil da se bu desilo da s uefinim milijunima budemo valjda po inerciji zabetonirali dominaciju.
    Nesposobnjakovici su dokazali da to niti malo ne pije vode. (kreatori sportske politike)

Zapravo je istina negdje na sredini.. ti milijuni ti daju "break" ali ako samo sjebes jednu sezonu.. stvari se vise manje niveliraju.
    Ta prica bi imala smisla da kod nas postoji sistem koji moze napraviti fail ali da se samokorigira. Mi sustava nemamo.

Mozemo imati i 100 milijuna eura prihoda, a ako napravis samoubojstvo kak smo mi napravili ove sezone.. nis to ne znaci.
    Nama liga prvaka samo sluzi da bas ne moramo prodavati pod mus.
    Kvantni skok mozemo napraviti i bez te jebene lige prvaka, ako se stvari posloze u klubu od A do Ž.
    Titula je bitna, ali ne da odrzimo taj "break" jer nam to ne garantira 40 i kusur milijuna.. bitna je ove godine samo da razni dusebriznici ne izgmizu iz svojih rupa.
  • mali M
    7.4k
    bitna je ove godine samo da razni dusebriznici ne izgmizu iz svojih rupa.Jurki

Za ovo je već kasno...
  • rakurs
    1.2k
    Šibeniku u Cometu vraćena dva boda, dakle jasno je da će konačna odluka ići u tome smjeru. To je jedino i ispravno, nadam se da će gristi danas protiv Rijeke.
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Tovari...pa kad čovjek vidi što komentiraju, njima je bitno da smjeste Dinamo u svaku urotu koju zamisle u glavi. Jučer komentiraju kako je Dinamo spasio sekicu protiv Osijeka (kao neko zaleđe, ne znam), a kad im kažeš da Dinamu odgovara pobjeda Osijeka zbog Šibenika onda te gledaju kao telad. Iako, i u slučaju pobjede Osijeka bi imali neku urotu. Meni je već poprilično dozlogrdilo sve to, nije više ni smiješno
  • Dani Olmić
    1.4k
    znaci mozemo sibenik ocekivat u punom sastavu?!
  • Facke
    5.8k
    A kaj se opce cudite? Pa sake lete ista prica kad Hajduk zasere su navek drugi krivi. Dosad su krivili Mamica i on im je bil za se kriv. Sad kad nema Mamica onda im je sad kriva sudacka komisija, HNS ili pitaj boga ste. A sami su zasrali i v zajnih pet utakmica su zeli 2 boda.

Uz te se celu sezonu sudi v njihovu korist. Svasta im se dozvoljava. Eh a cem su suci male ostriji bili prema Hajduku onda su kartoni leteli na se strane. Ste im je onda tu kriv? Opet komisija ili suci? I sad oni oceju VAR snimke zbog cega? Zbog smesnuga penala protiv Varazdina ili?
    Jadni su, kmeciju saku sezonu, i dok god budu takve vodstve imeli nebudu nis napravili. Po mene oni slobodne moreju igrati de oceju. Ja ih osobne v prve lige ne trebam.
    Puna mi je kapa i derbija pun toksicnosti i mrznje. Da se nevini ljudi ideju prebiti ili im se preti zate kaj su navijaci Dinama.

Nek si oni vu svojem nekem svetu uzivaju. Al oni ziviju v paralelnem svetu al ne na zemlje.
  • Marcinko
    691
    Nažalost mislim da ovisimo o Šibeniku danas, ne vidim da Hajduk može(želi) donijeti nama titulu, ne bi se začudio ni da namjerno kartone pojedini dobiju, a zadnje kolo se ne gubi.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Šibenik danas dobiva 2 1. Santini, Gržan, Fruk strijelci. :cool:

Barem se nadam tome...
  • rakurs
    1.2k

Ne razumijem zašto bi hajduk ikome puštao, pa ako pobijede Goricu oni u po njima najgorem slučaju utakmicu s Rijekom dočekuju na -2 od nas i -3 od Rijeke. Ako protiv Rijeke izvuku pobjedu zadnje kolo su još svakako u igri za titulu.

Jedino da sutra izgube u Gorici, onda je gotovo, ali ne sviđa mi se taj općeniti stav da su oni van svih kombinacija za naslov. Kao da ne znamo kakva je ovo luda sezona.
  • tp1997
    1.3k
    Ako tzv Bog baluna dobije treci zuti, onda nemaju sanse protiv Rijeke i bez pustanja. Prvi i nadam se zadnji put u zivotu da navijam da Livaja ne dobije karton
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Ni meni se ne svida da su ih svi otpisali. Papogotovo jer se moze dogodit i onaj retardiran scenarij da oni budu prbi ako na kraju svi imaju isto bodova.

Takoder treba prvo vidjet kako ce se odvit danasnje utakmice. Ako Rijeke kiksa danas onda slobodno neka namlate tovare sljedeci vikend.
  • Peškaman
    6.9k
    Ništa nama ne znači hoće li oni njima pustiti ili neće ako večeras ne dobijemo,korak po korak.
    Svaki put kad smo upisivali tri boda prije početka utakmice ove sezone, bilo je klimavo.
    Danas Šibenik izvuče X,mi dobijemo pa nek' puštaju jedni drugima kako god hoće.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Šibenik (3-4-2-1): Filipović – Perić, Morrison, Žuta – Gržan, Bakić, Pozo, Duraković – Laća, Kavelj – Santini.

Rijeka (4-2-3-1): Zlomislić – Menalo, Majstorović, Radeljić, Goda – Petrovič, Selahi – Djouahra, Fruk, Rukavina – Čop.
  • fakin
    620
    rijeka koja je prva na tablici u 33. kolu, u cijelom prvenstvu nisu povezali 3 pobjede zaredom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.