• Dadox
    198
    Zadnja minuta prvog dijela prekretnica.Ona šansa za 5-4..Onda očekuješ da nastave tako,a oni se još jednom raspadnu.
  • ŽacZgb
    266
    Neshvatljiva odluka Gudasića na 3:5 da ide u dribling umjesto da doda Zonjiću i da odemo na 4:5,a onda lagano po izjednačenje.
  • BBBaranja
    3.4k
    Osijek nas nije dobio od 2015.
    Uvjeren sam da su ih naši pocjenili,a rekao sam nekidan da nisu ekipa za baciti.
  • plavi72
    1.4k
    A dogodi se večer,sve im je ušlo...
    U nedjelju ih dobiti,1 od 2 u Osijeku i u Zg po finale,nedostajao je huk tribina :blush:
  • Crni86
    10k
    Tekma koja jako podsjeca na lubawu…

Ubili ih igracem vise, umjesto da ih dokrajcimo u drugom poluvremenu trener stane… Ceka novi gol da opet krene golmana igraca… 6 primljenih golova 4 na 4…..
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k
    Meni je najžalosnije kaj su nas rezultatski "unakazili", a igrali su bez 2 najvažnija igrača.
    Mi se nismo pojavili na tekmi i podcijenili smo ih jebački...
    Ništa, u nedjelju je novi dan, idemo dobiti tu tekmu pa u Osijeku probati izvući sezonu!
    Nema predaje!
  • plav5
    40
    Nema šanse da se ne desi Lubawa neka, sada se desila, za nedjelju je potreban kompletan reset, sve zaboraviti. A decki su dokazali kada je najteže i kada ih svi otpišu oni su onda najbolji, kao prošle godine OMIŠ..zato NEMA PREDAJE!!!!!
  • Stara garda
    63
    Zašto Prgomet uopće nije ulazio? Mislim da bi nam bio od velike pomoći danas..
  • Crni86
    10k
    primit doma 9 komada od slabije momcadi je za zapitat se i nije normalno. Nismo igrali sa Palmom, barcom, igrali smo sa osijekom kojem su nedostajala dva kljucna igraca. Igraju i nasi neki naceti, ali opet 9 komada od slabije momcadi je jako teski udarac, jos pogotovo kad si ih 6 ili 7 primio 4 na 4. A dodajmo da nas je slicno i torcida razbila prije koji mjesec u kupu.

Neke stvari koje se vide cijelu sezonu su isplivale sad na vidjelo, vidle su se i prosle al imas tolko jacu ekipu da onda klase opet i izvuku takve greske. Jedna ti je da mali Pranjic bude na tribini, umjesto da je na klupi i da nakon 3/3 Piplica izade van. Sacuvas Piplu, zamjenis golmana i ajmo. Gubis 4:0 nama na terenu 3. pivot ekipe i konsuo koji ove sezone ima minuta koliko ti i ja.
  • Patak
    3.4k
    Piplica je odličan golman ali povremeno ima utakmice kad ga jednostavno ne ide. A kak je krupan ove niske lopte mu ne odgovaraju. Mužar je pozitivno iznenadio, nije inače gol igrač. Ali ovak lošu utakmicu ne možemo ponoviti tako da sam ipak optimist.
  • Crni86
    10k
    muzar je jedan od nasih najboljih igraca u razigravanju. Ja ga osobno previse ne smekam jer smatram da je previse sterilan prema naprijed, ali ove 4 tekme je odigrao jako dobro prema naprijed.

Upitno je psiholosko stanje ekipe. Osjecani nakon 9 komada se osjecaju kao bogovi, a nasi su vjerojatno u rupi. Imas samo jedan dan da to psiholosko stanje preokrenes, porazom sutra vrlo vjerojatno smo ispali iz doigravanja za prvaka.

Piplica ima te crne rupe i kad ude u nju kao jucer, kao protiv poljaka krene ulazit sve. Bas zato mali Pranjic mora bit na klupi da u takvim trenutcima ude u igru. A mali je pokazao vec ove sezone da se na njega moze racunat.
  • plav5
    40
    Može mi samo netko objasniti po kojem kriteriju BBB dolaze na neke utakmice a na neke ne...prva polufinalna utakmica a atmosfera ko na treningu..a igracima igrati sa hukom sa tribina i bez je nebo i zemlja..
  • Ivan1
    3
    Oce li bit BBB sutra na futsalu?
  • din
    766
    Inače, za malo više od sat vremena igra naša futsal ekipa.. opće nije bitno da li će biti organizirano navijanje ili ne, čim je više ljudi igrači to osjete bilo navijanje konstantno ili povremeno
  • dzggzd
    214
    Ako neko bude imo link nek posalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.