• Dadox
    195
    Zadnja minuta prvog dijela prekretnica.Ona šansa za 5-4..Onda očekuješ da nastave tako,a oni se još jednom raspadnu.
  • ŽacZgb
    246
    Neshvatljiva odluka Gudasića na 3:5 da ide u dribling umjesto da doda Zonjiću i da odemo na 4:5,a onda lagano po izjednačenje.
  • BBBaranja
    3.4k
    Osijek nas nije dobio od 2015.
    Uvjeren sam da su ih naši pocjenili,a rekao sam nekidan da nisu ekipa za baciti.
  • plavi72
    1.4k
    A dogodi se večer,sve im je ušlo...
    U nedjelju ih dobiti,1 od 2 u Osijeku i u Zg po finale,nedostajao je huk tribina :blush:
  • Crni86
    10k
    Tekma koja jako podsjeca na lubawu…

Ubili ih igracem vise, umjesto da ih dokrajcimo u drugom poluvremenu trener stane… Ceka novi gol da opet krene golmana igraca… 6 primljenih golova 4 na 4…..
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k
    Meni je najžalosnije kaj su nas rezultatski "unakazili", a igrali su bez 2 najvažnija igrača.
    Mi se nismo pojavili na tekmi i podcijenili smo ih jebački...
    Ništa, u nedjelju je novi dan, idemo dobiti tu tekmu pa u Osijeku probati izvući sezonu!
    Nema predaje!
  • plav5
    39
    Nema šanse da se ne desi Lubawa neka, sada se desila, za nedjelju je potreban kompletan reset, sve zaboraviti. A decki su dokazali kada je najteže i kada ih svi otpišu oni su onda najbolji, kao prošle godine OMIŠ..zato NEMA PREDAJE!!!!!
  • Stara garda
    63
    Zašto Prgomet uopće nije ulazio? Mislim da bi nam bio od velike pomoći danas..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.