• Tvrdica McTvrdi
    24
    Bila je montažna i na Hrvatska-Moldavija 2016., tada piše da je bilo 5000 ljudi.
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    finale 2007, prvu tekmu dobili 1-0 u Zagrebu, drugu gubili sve tamo negdje do 88 minute i na kraju izjednacili.
  • nemapredaje
    5.1k

Ma nije tak davno da ga jebeš

Edit: fakat je, star sam u pm
  • rioda
    8.2k

Sjećam se i da je bila neka bolesna cijena za tu montažnu tribinu, za tadašnje pojmove. Nisam siguran, ali mislim da je bilo 120 kuna
  • skener
    2.5k
    Glavni tajnik HNS-a Vlado Iveta pojasnio je:

- Šibenik je podnio žalbu i o njoj odlučuje žalbena komisija, koja će se sastati u ponedjeljak. Do tada oduzimanja bodova nema, dok odluka ne postane konačna.
  • emilperska
    10.3k

Drugim riječima: "Nismo ni sami sigurni što točno treba napraviti, pustiti ćemo da vidimo kako će završiti sljedeće kolo pa ovisno o tome odlučiti."

U prijevodu, puno je tu nejasnoća. HNS možda i ima elemenata za oduzimanje bodova iako ni sami ne znaju, ali je druga strana odjednom postao trener glavnog konkurenta za relegaciju. A i jako loš image za ionako nikad goru ligu bi bilo da Šibenik igra s juniorima protiv 2 od 3 pretendenta za naslov.
    Ovo je čisto pranje ruku i molitva da se sve riješi samo od sebe hehe..
  • rioda
    8.2k
    Taj Iveta je smiješan. Glavni tajnik HNS-a, diplomirani pravnik koji ne zna čitati ni vlastite pravilnike. U dva navrata sam pobio odluke i mišljenja koja je donosio, iako s pravom nemam nikakve veze
  • jedan u nizu
    13k
    Sjetimo se kako je ono Adidas radio dresove samo za Hajduk:

WLrtBDV.png
  • prefontaine
    2k
    A brale toliko smo jaki da nan je i arsenal kopira golmanski dres.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    Njihova prica kako Adidas radi dresove samo za njih me podsjetila na ovo klauna.

https://youtube.com/shorts/v8sYxdA3fYg?si=RMXGQJZikPo72f5n
  • Felip
    511
    Hajdukov dres je tonu teži.
  • shameless86
    167
    122 kn..propao kroz te montažne..al ne sjecam se dal sam ikad bio pijaniji na nekoj utakmici kao na toj..od 10 ujutro smo cugali po Koprivnici, posle jos po bircevima do jutra
  • Jurki
    17.1k
    Njihova prica kako Adidas radi dresove samo za njih me podsjetila na ovo klauna.Nema zaleđa Mikića

Samo ti magareci debili mogu popusiti tu pricu (i popusili su).
    Top elitni klubovi imaju personalizirane adidas dresove koji se prodaju u desetinama milijuna komada godisnje..
    ostali svi dobe generirane dresove.. pa si odaberi kaj ti pase.

Nist me to ne cudi. Tipicno za tovarsku mitomaniju.
    Sve je njihovo naj naj i clanstvo i pretplate i posjeta i atmosfera..samo nemreju isfabricirati trofeje i naslove (a i to jesu - superkup) i fritula.
  • tp1997
    1.3k
    Valjda će onda Šibenik igrati s najjačim sastavom.

Nama nikako ne odgovara što je jadranski derbi dan nakon naše tekme s Loksom...tovari znaju da ako mi i/ili Rijeka dobijemo, šanse su im samo matematičke. Njihovi navijači masovno guraju da se pusti Rijeci, a budući da se pamte i napadi na igrače, i postrojavanja, i slična sranja od razbojničke skupine zvane Torcida, gotovo sam siguran da će poslušati i pustiti.

A u zadnjem kolu, Belupo koji ne može pratiti ritam dva natjecanja dolazi ovima doma, a i to ako isključimo "džentlmenski" dogovor Miška i Belupa u varijanti mi vama kup vi nama zadnje kolo.

Daj Bože da sam u krivu, ali mislim da ako Riječani ne kiksaju u Šibeniku, prvaci su gotovo sigurno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.