• BBBaranja
    3.4k

Rrahmani je standardan u Napoliju gdje ima sigurno i jebački ugovor..
    Kako da njega dovedemo frende? :grin:
  • Izet Hajrović
    4.9k
    dobar prijedlog i nemam ništa protiv njega, ali baš je sklon ozljedama, ove sezone propustio 13 utakmica. Slična situacija bila je i prošlih sezona, znači ako ga dovedeš, odmah znaš da na njega nećeš moći računati trećinu sezone.
  • Tranzicijski Napad
    403
    Ako cemo gledat hnl. jedan stoper mi se cini zanimljiov

Luka Dajcer

Ima dobru sezonu u lokomotivi, ljevonogi stoper, dobar u duelu i progresiji, dobro cita igru.

Treba ga uzet dok mu se vrijednost ne poveca ali ga ostavit sezonu u loksi

9e9a377b764711ca3491e71a69722f14.png

ba6926c0adf439ec06db23c7ccd6927e.png
  • Dino
    3.6k
    Ti kak želiš valjda izbjeći slovensko Č stavljaš i gdje treba i gdje ne treba Ćnemapredaje

Iz Pazina je podrijetlom :lol:
  • Droljo
    15.6k
    Kako da njega dovedemo frende?BBBaranja

Možda da ga boban nazove :lol:
    Kao što je modrić zvao onog malog za Swansea.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Ima dobru sezonu u lokomotivi, ljevonogi stoper, dobar u duelu i progresiji, dobro cita igru.

Treba ga uzet dok mu se vrijednost ne poveca ali ga ostavit sezonu u loksi
    Tranzicijski Napad

Jesi ti ikad pogledao uživo tog igrača?
  • Tranzicijski Napad
    403

Uzivo nisam, na snimkama jesam. Vecinu dobrih tekmi je odigro u prvom dijelu sezone dok je kasnije bio ozljeden.
  • Omake
    8k
    Gledam stopere koji su dobri u zraku i ovaj lik ima baš brutalnu sezonu. Igra kao lijevi stoper u 3421. U 3000 minuta 7 golova i 5 asista. Bio je u par mlađih selekcija talijanske reprezetacije. Vrijedi 1,4 mil eura.

FO4QBwy.png
  • Mr Anderson
    11.6k
    Uzivo nisam, na snimkama jesam. Vecinu dobrih tekmi je odigro u prvom dijelu sezone dok je kasnije bio ozljeden.Tranzicijski Napad

To nije igrač za Dinamo, čak ni za rotaciju. Za rotaciju imamo malog Jakira i Cvetka koji je u Jarunu. Trebamo ipak postaviti malo više standarde od igrača kao Dajčer.
  • Tranzicijski Napad
    403

Ja sam mislio da pricas o onom Brackelmanu, nisam jutarnji tip na mobu sori

Sto se tice Dajcera zato sam i napisao da mu treba jos jedan sezona u hnl-u, ali ako ce igrat konstantnije vrijednost ce mu samo rasti.
  • Mihaljević
    12.8k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 25/79

Saša Kalajdžić
    prof-kalajdzic.png?width=400&quality=80&format=webp
    Klub : Wolverhampton Wanderers
    Pozicija : 9
    Godine : 27
    Ugovor : 06/27

Dječaci da odma krenemo u srž, ima 3 ozljede ACL-a i nakon 14 mjeseci vratio se u full trenažni proces. Kao takav u Premier Ligi nema šta tražiti, jer nogomet nije vidio godinu dana. Očajne liječnike odluke i užurbanost su ga dovele do sada gdje je. Dečko je neviđena kvaliteta, u to nema spora i još je u najboljim igračkim godinama. Treba ga pokušati dovesti na posudbu uz mogućnost otkupa i dati mu šansu u slabijoj ligi. 200cm je visok i najbolje igračke dane je odigrao u Stuttgartu gdje ga je Sosa gađao u trepavicu. Ako nam treba druga "špica", možda bi Sašu mogli dovesti na posudbu prije priprema, dati mu da se vrati u nogomet, jer sigurno nije mogao zaboraviti igrati. Rizik je ogroman, ali bi se moglo isplatiti.

• Omake
    8k
    GNK Bez Prednji Križni
  • Laugreano
    4k
    Moharami torrente Peric
    Rog
    Stojkovic-Kacavenda- Pjaca
    Kalajdzic

Još 2 i umjesto GNK mozemo bit ACL Dinamo :)
  • Mihaljević
    12.8k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 26/79

Jonathan Ikoné
    IKONE1.webp
    Klub : Fiorentina (Como loan)
    Pozicija : Desno krilo
    Godine : 27
    Ugovor : 06/26

Na desnom krilu nam treba ozbiljan igrač. Na ljeto 2020. i zimu 2021. je Ikone trebao potpisati za Milan, baš u vremena kad je Boban bio u klubu, ne znam je li to povezano ili ne. Dečko je strašan igrač, odlaskom u Italiju su se brojke smanjile, ali on je uvijek ostao konstanta i uvijek odigra 35+ utakmica u sezoni. Ugovor mu traje do 2026. pa tu se i ne bi trebao stvarati problem. U karijeri je imao čak dvije hrvatske agencije, zašto se sa njima razišao ne znam, prvo je bio kod jednog malog agenta iz Hrvatske koji je meni nepoznat, da bi na kraju prešao kod Bare. Prošao je sve selekcije Francuske reprezentacije i ima 4 nastupa za prvu A vrstu Francuske. Ogroman je kapitalac.

• Dino
    3.6k

Kangin buraz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.