• Mali Zeus
    16.9k
    Pa taj peder je kod nas igrao!Droljo

Eto...
  • Mali Zeus
    16.9k
    Njihovi navijaci su ovo proglasili mrznjom jer velik si hajduce, velik haha. Kompleksi manjih klubova, ljubomora jer treba pjevat svom nevaznom klubicu. Ali kad u najvaznijoj utakmici sezone 75 minuta provedes u vrijedanju Dinama i Zagreba, to nisu kompleksi nego "mrzili smo na najjace asti gospe mi smo kraljevi, sasrali se purgeri".Jay

E a da nema nas ne bi niko gleda ovu ligu, punimo vam stadione, a vi tako pivate o nama e.
  • NORTE
    15.4k
    Za neki zaključak o stanju Highduga ipak treba pričekati rasplet sezone, iako je puno toga već odrađeno.
    Međutim generalno ruganje o propasti nema smisla i to smo nažalost doživjeli u ovoj sezoni kad smo mi krajem ljeta imali sve, a oni ništa pa eto kako se okrenulo.

Ako sve prođe dobro predlažem da sastavimo neki popis srama što su sve napravili u ovoj sezoni, ima materijala.
    Ništa nije slučajno pa tako ni novi neuspjeh zla.

Ono što je bitno da dinamo vrlo vjerojatno neće ponoviti ovakve dvije kriminalno loše sezone (Boban je garancija reda i ambicije, to je osnova za nas) i time im ne pružiti priliku da se opet razmašu.

Da bismo im se mogli ponovno rugati s pokrićem trebamo još dosta žganaca pojesti, dovesti sebe u red i pretvoriti to u rezultat, a onda samo gledati kako se muče jer to je i realnost.

Prije svega, oni također imaju jako loš period zadnjih mjeseci i jedini razlog zašto nisu uspjeli iskoristiti grobarstvo i nesposobnost u dinamu je to što nisu dali otkaz Gattusu, vjerojatno jer su već dogovorili da će se sam povući na kraju sezone (a on je pored svega i dalje pri vrhu), a oni odavno nemaju ni centa i on im je i financijski uteg.

Za njih stvari trenutno ne izgledaju lijepo, ali vidjeli smo da se uvijek nekako izvuku iz govana.

Svakako će morat prodavat neke igrača da si stvore uvjete za poslovanje.

Također treba imati na umu da im na ljeto vrlo vjerojatno dolazi slobodni Džeko (pa eto i Banić, novi trener i drugi) i da se tu potencijalno krije nova euforija.
  • Mali Zeus
    16.9k
    Džeko će pretpostavljam isto igrati za 1 euro?
  • Jay
    1.5k
    Džeko će pretpostavljam isto igrati za 1 euro?Mali Zeus

Nece, ide se u stednju.
    Dzeko je pristao na 40 centi, Pasalic na 60
  • modri-kibic
    395

Tommyu treba sezonaca
  • Mali Zeus
    16.9k
    Dzeko je pristao na 40 centi, Pasalic na 60Jay

Možda će dobiti neku zemlju na Braču ili restoran.
  • Jurki
    17.1k
    koliko je igraca vec dobilo zemlju ili restoran na Bracu.. neupuceni bi pomislili da je Brac veci od Grenlanda.
  • Mali Zeus
    16.9k
    ↪Mali Zeus koliko je igraca vec dobilo zemlju ili restoran na Bracu.. neupuceni bi pomislili da je Brac veci od Grenlanda.Jurki

:grin:

A ništa, treba preći sad na Hvar.
  • jedan u nizu
    13k

Ja sam cuo da jos ima zemllje tamo oko Jelse na Bracu
  • Droljo
    15.5k
    Opet :lol: :monkey:
  • Sajla
    8.5k

" 'blagajna prazna' jer je uvijek takva i bila" piše LJPV. osim što je to laž.baš nekako u vrijeme najvećih njihovih uspjeha:
    https://www.index.hr/sport/clanak/u-splitu-me-docekala-puna-riva-navijaca-a-od-hajduka-sam-dobio-torbu-punu-para/2493119.aspx
    "Nakon potpisa dobio sam torbu punu para, sve što sam tražio. Nisam znao kud s time, nisam smio toliko novca držati kući, a nisam ih smio niti staviti u banku jer je to bio veći novac od maksimalne cifre koja se u to vrijeme smjela isplatiti za prelazak igrača.

Obratio sam se predsjedniku Hajduka Josipu Grubeliću koji mi je rekao da ima rješenje ako ja imam povjerenja u njega. Pristao sam, nije zapravo ni bilo drugog izbora. Otišli smo u njegovu kuću na Mejama gdje je u dnevnom boravku skinuo sliku sa zida i stavio novac u sef. Rekao mi je da je on vojno lice i da policija nema pravo upadati u njegov sef. "

a ovo drugo potcrtano je u skladu s Pavasovićevim "bez mijenjanja imena i sluganstva prema državama i politikama"

"Važno je podsjetiti se na to tko smo i kakvi smo" - jedina stvar s kojom se slažem u ovom obraćanju LJPVa. već desetljećima su lažljivci, lopovi, prevaranti i mrzitelji, mi to znamo, ali ne škodi podsjetiti.
  • Oluja
    5.3k
    LjPV sanja klub krvavih koljena, a nije niti svjestan da su im koljena već godinama krvava od klečanja pred nama. Neka kleče i dalje i neka nam ga dudlaju kao do sad, neka im budu krvava koljena.
  • Paggini
    48.1k
    Ne ni se iskreno čudio da Pavasović Visković ide prema kandidaturi za predsjednika, u tom slučaju očekujem dominantnu pobjedu i potpuno i otvoreno preuzimanje Hajduga od strane NH.

Al ću guštat u građanskom ratu dolje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.