• Sajla
    8.5k
    Mrznja ih hrani, mrznja ih drzi na zivotu.jedan u nizu

prokušana metoda konsolidacije protiv vanjskog neprijatelja. SSSR, Sj.Koreja, Vučićeva Srbija, Naš Hajduk. to obično završi ogromnim sranjem (čitaj: Vodice, a tko zna što slijedi) i gotovo je nemoguće da se riješi samo od sebe. šanse da tamo na čelo dođe netko s pol grama mozga tko će stvarno početi ponovo graditi nogometni klub, a ne propagandnu agenciju su minimalne. šanse da HNS nešto napravi su još manje kad znamo koliki je utjecaj politike i da su svako malo neki izbori. sljedeća sezona je idealno vrijeme da ih se počne stavljati na mjesto baš zbog toga, ali ne vjerujem da za to u savezu ima volje.
  • NKDZ86
    3.9k
    znači plan ljube p. za sljedeću sezonu: mrzimo sve još jače, napadamo sve još više, mi smo jedini u pravu, idemo na silu.
    S takvim stavom ljubo bit ćete ispod 3. mjesta i ispast ćete u eu od doprvaka iz Finske/Irske.
    rađi si pometite i uredite svoje dvorište pa onda gledajte u tuđa, jadnici.
  • Mali Zeus
    16.9k
    znači plan ljube p. za sljedeću sezonu: mrzimo sve, napadamo sve, mi smo jedini u pravu.NKDZ86

Dobar mi je taj dio, kao da tak nije bilo do sada pa će eto sada oštro...
  • Paggini
    48.1k
    kako se eto oni jedino bore protiv zla u hrv nogometu i svojim pravedništvom, u kombinaciji s potcjenjivačkim i pokroviteljskim pristupom prema svim drugim klubovima (a što se ne borite s nama, a di je pečat, tako vam i treba da vas kradu, sad vidite kako je nama) postigli da ih nitko ne voli i da im na stadionima pjevaju bit će hajduk kurac šampion.Mali Zeus

Zato što je svima osim njima jasno da se ne radi o borbi za pravedniji, bolji, pošteniji nogomet nego se radi o borbi za "pošteniji" status Hajduga. To su, nažalost i dobili ove sezone, količina sramotnih sudačkih odluka na njihovu stranu je frapantna i nikako nije slučajna.

Ni u "najvećem mraku" se nije za "zli Dinamo" tako sudilo, ali ni to im nije dovoljno, treba još više oštetiti sve ostale jer ne mogu uz sve ove pogurance pobijediti dovoljno. I na kraju balade, jako je komično da ni uz sve te pogurance nisu postali prvaci jer toliko su jebeno smeće od kluba.

A dodatno, smiješno mi je kako ih sad znoji Boban jer Boban će svojim neokaljanim autoritetom i znanjem imati snažan utjecaj na hrvatski nogomet i HNS a to ne može takooooo, Dinamo ne smije imati utjecaaajjjjjj, zločesti Bobannnnnnn.

Skraćeno, to nikad nije bila borba za hrvatski nogomet nego je bila borba za "aj sad malo mi"

I ljudi to vide.
  • Mali Zeus
    16.9k
    Gospon odvjetnik kriminalac problematizira to kaj mi igramo doma zadnje 3, a vijest da Banić dolazi kod njih u osvit tekme Gorica - Hajduk je eto sve super, normalna stvar.

Tko o čemu kurva o poštenju.
  • Matija97
    52
    kada nije bilo NBA novca.jedan u nizu

Koliko je ta priča provjerena? Da ih je Babo financirao?
  • Mali Zeus
    16.9k
    Ni u "najvećem mraku" se nije za "zli Dinamo" tako sudilo, ali ni to im nije dovoljno, treba još više oštetiti sve ostale. I na kraju balade, jako je komično da ni uz sve te pogurance nisu postali prvaci jer toliko su jebeno smeće od kluba.Paggini

Kad su oštećeni ostali onda idu slike s pečatima. I upravo ovo kaj veliš, to mazanje očiju s borbom za čistoću hr nogometa su takvi prozirni mitovi i gluposti da to malo dijete ne bi povjerovalo. Njima je stalo do poštenja samo u slučaju kad su oni oštećeni i zapravo je to bila borba da oni budu glavni, a ne Dinamo. Čim su se oni počeli boriti za naslov prije 3 godine i digli se odmah je to sve otišlo sa strane, te priče, a svaki put se vrate kad krenu problemi pa tako jedne godine konstruiraju VAR aferu i cijelu zemlju dignu na noge, a ove godine je onaj krelac od predsjednika njihovog pokušao napraviti aferu o ZG novinarima i tzv navijačkom Dinamu koji radi protiv jadnoga Hajduka.
  • Paggini
    48.1k
    Koliko je ta priča provjerena? Da ih je Babo financirao?Matija97

Provjerena, a isto tako je provjereno da i Babo pizdi jer mu nisu lipe od tog plaćanja Livajinog ugovora vratili. Ne znam ni jesu li Žapera isplatili Eszeku, treba i to provjeriti
  • Oluja
    5.3k
    Zanimljivo kako dok su prvi na tablici ta nepravda prema njima ipak nije tako velika, tad se prica o festi, mimohodu od Šibenika do splita, kupovini sezonskih ulaznica za Lokomotivu itd. Ali cim otpadnu s prvog mjesta i izgledi za naslov im se svedu na promile onda krecu jaki udarci i odjednom se nepravda i kradja pojacavaju. To je stoka i najgori talog iz septicke jame kojima zelim sve najgore u sportskom smislu. Zelim im propast i dugogodisnje koprcanje u nizim ligama.
  • Paggini
    48.1k
    Ali najsmješnije od svega je to njihovo famozno članstvo. Busaju se u prsa godinama koliko članova imaju, usporedbe s drugim klubovima a ni ne kuže da im je tek to put u propast.

Jer, naime, Hajdug nema nijednog člana. OrjuNaš Hajdug ima. I te pare ne doniraju Hajdugu, a ne ne, s tim parama kupuju dionice Hajduga.

A tko je pravni vlasnik tih dionica? Torcida, koja iz godine u godinu kupuje sve veći postotak.

A hoće se Torcida benevolentno odreći tih dionica koje su "članovi" kupili?

E pa nekako mislim da neće.
  • jedan u nizu
    13k
    Zanimljivo kako dok su prvi na tablici ta nepravda prema njima ipak nije tako velika, tad se prica o festi, mimohodu od Šibenika do splita, kupovini sezonskih ulaznica za Lokomotivu itd. Ali cim otpadnu s prvog mjesta i izgledi za naslov im se svedu na promile onda krecu jaki udarci i odjednom se nepravda i kradja pojacavaju. To je stoka i najgori talog iz septicke jame kojima zelim sve najgore u sportskom smislu. Zelim im propast i dugogodisnje koprcanje u nizim ligama.Oluja

Krenulo je to dok su jos bili prvi, ali kao sto sam rekao, svjesni su oni da su losi i da su samo slucajno bili prvi.
    Vide i oni da im je igra kriminalna i da je nebitno tko je konkurencija, ali da titulu vidjeti nece.
    Zato su i krenuli odmah sa bombardiranjem i piskaranjem kako ce 8 kola prije kraja suci napraviti sve da dinamo bude prvak.
    Pa je tako dinamo i HNS nagovorio Dialla da idiotski nasrne laktom u rebra protivniku u 13. minuti dok lopta maltene nije u igri.
    Pa da tri utakmice zaredom dobivaju crvene kartone (jer djava je straj)
    Tako je dinamo utjecao i na to da mjesec dana nisu zabili gol iz igre .
    Isti taj dinamo koji se proslavio igrama protiv Gorice, Istre i Varazdina.

Krenuli su odma sa produbljivanjem mitomanije, jer ona ima smisla ako traje, a ne ako krenu na kraju. Trebalo je iz temelja izgraditi dobru pricu kako im se neda da budu prvaci. Kako su ukazivali na to dok su jos bili prvi.
    Kuzis, oni su posteni, pa dok su prvi na tablici vec kukaju kako ih se potkrada, pa kukaju unaprijed za svaki slucaj.
  • Mali Zeus
    16.9k
    Nadam se da je u pripremi neki video s naslovnicama kao prošle godine i svim sumnjivim odlukama u njihovu korist još od prvog kola.
  • badjibadara
    4.6k
    Provjerena, a isto tako je provjereno da i Babo pizdi jer mu nisu lipe od tog plaćanja Livajinog ugovora vratili. Ne znam ni jesu li Žapera isplatili Eszeku, treba i to provjeritiPaggini

Može li se provjeriti i da li plaćaju silne kazne HNS-u i zašto ne?
  • Jay
    1.5k
    postigli da ih nitko ne voli i da im na stadionima pjevaju bit će hajduk kurac šampionMali Zeus

Njihovi navijaci su ovo proglasili mrznjom jer velik si hajduce, velik haha. Kompleksi manjih klubova, ljubomora jer treba pjevat svom nevaznom klubicu. Ali kad u najvaznijoj utakmici sezone 75 minuta provedes u vrijedanju Dinama i Zagreba, to nisu kompleksi nego "mrzili smo na najjace asti gospe mi smo kraljevi, sasrali se purgeri".

Meni bi bilo neugodno i vjerojatno bi me motiviralo preskakati derbije da Maksimirom 75 minuta ori hajduk, rijec srpsko i ostalo.
  • Droljo
    15.5k
    Srđan LakićMali Zeus

Pa taj peder je kod nas igrao!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.