• marcio amoroso
    41.2k
    Zanimljiva je ta situacija sa stoperima. Galešić i Theo su fiks za sljedeću sezonu. Mali Jakir kao nada također. Nama realno trebaju još dva stopera jer se na Mmaeea očigledno ne računa, a Torrentea nema bar do početka proljetnog dijela sljedeće sezone. Općenito jako težak posao čeka Zvonu i Dabca.
  • Hrvatski Gradjanski
    97

Ovo nije uredu sa strane Dinama kao kluba. Politika plaća se mora ustaliti.

Theophile za sve ovo što pruža ne zaslužuje jedan od najmanjih ugovora.

I mi kao klub moramo pokazati poštovanje prema zaslužnim igračima.
  • Fan
    1k
    ali iskreno ja sam mislio da je on već sad na takvom ugovoru od oko 300 tisuća eura.rioda

Theophile, po Germanijaku, u ovom trenutku zarađuje 220k godišnje. Znači igrao bi za oko 110k (neto pretpostavljam).
  • austrijanac
    6.7k
    Torrente i Galesic su mi bili zicer za iducu sezonu, uz KTCa i Jakira kao dodatne opcije.

Sad se ne bi iznenadio da Boban mora pronać još dva stopera.
  • NKDZ86
    3.9k
    Znači igrao bi za oko 110kFan

znači za kikiriki. bez obzira na godine, on je mislim fizički najspremniji stoper, ne znam sad točno, ali vidi se na terenu i znam da čovjek solo radi non stop na kondiciji i spremi. po ovome kaj pokazuje, igra ko da ima 28g, a ne 35.g. tak da ne treba zbog godina otpisat
  • Droljo
    15.5k
    Nebu to samo 110k bez brige. Ide tu naknada za potpis, bonus za lp i tak to...
  • scooniepenn
    4.3k

Ako je to istina meni je to potpuno neprihvatljivo. To što je Teo VELIČINA pa je pristao je jedna stvar, ali ne vidim po kojem kriteriju bi on trebao biti u rangu najmanje plaćenih igrača. Najmanje izostaje, jer je uvijek najspremniji, jedan od najmotiviranijih s kojim uvijek možeš računati da će držati momentum ekipe, i dalje najmanje u 16 najbitnijih igrača, neovisno o starim zaslugama. Imajući sve navedeno u vidu ne razumijem kriterij za ovakav ugovor.
  • jakov1
    585
    Ma nije, prema Fini je u 2024. dobio 500 neto.
  • Droljo
    15.5k
    U tekstu tako i kažu. Sa 600k na 300 da bi trebao sad prijeći.
  • rokikaciga
    1.1k
    Uostalom, nikad ne znam kad ce Teo pocet padat. Ne mozemo ocekivati da bude na ovoj razini zauvijek. A onda bi Bobana raspeli zakaj Teo sa 37 ima 600tis eura
  • Jurki
    17k
    nikad ne znam kad ce Teo pocet padat. Ne mozemo ocekivati da bude na ovoj razini zauvijekrokikaciga

S obzirom kak lik trenira.. pocel bu padati u 40.oj godini zivota
  • scooniepenn
    4.3k
    U 9. mjesecu će napuniti 36 godina, tako da ne znam tko Bobana može iduće sezone krenuti napadati za 37-godišnjaka. No, šalu na stranu, s ugovorima godinu za godinu drastičan pad se teško može očekivati. Dakle, iduće ljeto vrlo lako procijeniš gdje je fizički i igrački i produžuješ li ga i dalje. Za razliku od situacije s Ademijem ili Zagorcem koji su dobili višegodišnje ugovore. Iskreno, očekujem da će i iduće sezone biti ključna i postojana figura, jer će cijeli ljetni i zimski godišnji raditi na sebi kao i do sada kako bi fizički i dalje bio bespijekoran.
  • Droljo
    15.5k
    On ako bude radio na sebi kao do sad, ako ga zaobiđu ozljede može derat još par godina u HNL-u kad zatreba a mentorstvo i školovanje svojeg kadra za budućnost je neprocjenjivo. Pod uvjetom da ima ambicija raditi u nogometu nakon igračke karijere i ostati tu. Super priča.
  • Dudu9
    1.7k
    KTC on i sad ima 300k vjerojatno sa bonusima ulazak u LP osvajanje prvenstva to ide i do 700k što je sasvim ok
  • Jaro
    9.9k
    prema Fini je u 2024. dobio 500 neto.jakov1

Tu su dakle razni bonusi, premije (za LP su bile izdasne - navodno 5 milja ukupno) - dakle, sami ugovor je negdje na 250-300 k...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet