• ZgDLions
    1.1k

Ma hrpa ekipe kuka protiv Barce, a meni su zanimljivi za pogledati.
    Mogu i primit i uvalit hrpu golova, budu ok tekme, a valjda ekipa koja ih ne voli priziva takve taktičke tekme koje su uzitak za analizu.
    Mozda da se ponovi Milan Juventus finale, to je bila ljepotica.
    :grin:
  • Guinness
    2.8k
    Bome ne zasluženoRocky1986

7 komada utrpali u dvije utakmice od čega 1 u produžecima nakon povratka na 3:3 u zadnjoj minuti regularnog vremena... Ne zasluženo?

Ajde da si to rekao nakon one predstave Mourinhovog Intera prije 15 godina reko bi ok, ali nakon ovakvog dvomeča...

Iako, i tada je Inter taktički odigrao dvije brutalne utakmice, zabio što je trebao. Isključen Motta, Eto'o na desnom beku, bolesno.
    Barcelonu je tada sustigla sudbina za ono polufinale protiv Chelseaja godinu ranije.
  • Zagreb1992
    2.3k

Dečko sa 17 godina ima 100 nastupa za Barcelonu , Igrao je bitnu ulogu u repki Španjolske na euru ..al da precijenjen je...Kod nas bi sa 17 godina takav talent sjedio na klupi haha
  • GOAT
    2.6k
    Nisam objektivan ali Barcu ne mogu smislit. Isti su mi kao ovi dolje, opsjednuti rivalima i kmecavci

Ali barca bar igra lijepo jebem im sve hahah
  • Rocky1986
    328
    i dalje mislim da je barca bila bolja u obje utakmice iako je to subjektivno pošto navijam za njih, iako statistika također potvrđuje to. U uzvratu je falio balde kounde i lewa 3 prvotimca od kojih 2 nisu igrali ni prvu, ali šta je tu je. Svakako tekme desetljeća.
  • über alles
    1.8k
    Statistika potvrduje da je Inter bio bolji,zabio je 7,a primio 6.
  • NitkoBitan
    25.9k
    A koliko je puta presao centar??
  • Droljo
    15.5k
    Brutalna sportska politikahardek

beppe marotta :cool:
  • LA BOMBA
    168
    Inter je bio bolji prošle godine i dvije godine prije, ali su izgubili protiv momčadi koje im taktički nisu legle.

Podsjeća me na Chelsea koji je bio najjaći 2004-2009, a na kraju osvojio ligu prvaka tek 2012 kad su bili već dugo u padu.

Inter je sad u padu a ovo im je vjerovatno poslednja mogućnost da osvoje LP sa ovom generacijom.
  • LA BOMBA
    168
    Ajde da si to rekao nakon one predstave Mourinhovog Intera prije 15 godina reko bi ok, ali nakon ovakvog dvomeča...Guinness

Mourinhov Inter je bio mnogo simpatičniji. Imao je pojedince koji su bili mnogo bolji od ovog što ima Inter sad. Sneijder, Milito, Zanetti, Samuel, Lucio, Maicon, Motta, Julio Cesar, Eto'o, Cambiasso... Svaki od njih world class one godine.

To samo priča o tome kako je pao kvalitet pojedinaca, da ovaj sadašnji Inter uopće ima mogućnost osvojiti LP.
  • masacusec
    5.2k
    beppe marotta :cool:Droljo

Joža Marota.
  • Guinness
    2.8k
    Mourinhov Inter je bio mnogo simpatičniji. Imao je pojedince koji su bili mnogo bolji od ovog što ima Inter sad. Sneijder, Milito, Zanetti, Samuel, Lucio, Maicon, Motta, Julio Cesar, Eto'o, Cambiasso... Svaki od njih world class one godine.

To samo priča o tome kako je pao kvalitet pojedinaca, da ovaj sadašnji Inter uopće ima mogućnost osvojiti LP.
    LA BOMBA

Bio je simpatičniji meni i tebi koji možda preferiramo takav nogomet, taktiku i osobnosti svih nabrojanih igrača. Vjerujem da pitaš 9 od 10 ljudi bi reklo suprotno.

Slažem se da su bili klasa ali ne bi rekao da je kvaliteta opala, baš suprotno.
    Ovaj Inter mi je puno zanimljiviji i jači nego onaj prije dvije sezone kada su izgubili u finalu od Cityja.
    Vjerujem da može ići do kraja iako mi je ovaj PSG jako dobar i zanimljiv, osobno bih rekao momčadski među jačima od prodaje šeicima.
  • Krizy
    55.5k
    Barcelona je u ove dvije utakmice (210 minuta) bila u vodstvu samo 6 minuta.
  • Jay
    1.5k
    Zvone vizionar.
    Treba ga pitat kako ce Arsenal veceras proci, to bi isto mogao biti odmor za oci napacene hnl-om
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.